Το Chesapeake Boathouse της Οκλαχόμα Σίτι

Η ανάπτυξη του ποταμού Οκλαχόμα νότια του Bricktown στην πόλη της Οκλαχόμα έχει προσελκύσει την εθνική προσοχή για εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Πολλά από αυτά είναι χάρη στο Chesapeake Boathouse, ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων που χρηματοδοτήθηκε από την Chesapeake Energy Corporation. Με εκπληκτική αρχιτεκτονική σχεδιασμένη από τον Rand Elliott, το boathouse είναι ένας πρεσβύτερος προορισμός αναψυχής στην πόλη της Οκλαχόμα, προσφέροντας στους κατοίκους του μετρό αρκετές επιλογές γυμναστικής και ψυχαγωγίας.

Το Chesapeake Boathouse διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό για προπόνηση με καρδιο και βάρους, καθώς και μαθήματα γιόγκα και ενοικιάσεις ποδηλάτων. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Βγείτε στο ποτάμι με κωπηλασία, καγιάκ και βάρκα με δράκους. Η εγκατάσταση είναι επίσης διαθέσιμη για γαμήλιες δεξιώσεις, εταιρικές συναντήσεις, εκδρομές και πολλά άλλα.

Τοποθεσία & Επικοινωνία:

Chesapeake Boathouse
725 S. Lincoln Boulevard
Οκλαχόμα Σίτι, OK 73129
(405) 552-4040

Το Chesapeake Boathouse βρίσκεται στο Regatta Park στη βόρεια πλευρά του ποταμού Οκλαχόμα, νότια της Bricktown της OKC στο Lincoln Blvd.

Ωρες λειτουργίας:

Το boathouse και το γυμναστήριο ανοίγουν στις 6 το πρωί της εβδομάδας και κλείνουν στις 8 το βράδυ. Τα Σάββατα είναι ανοιχτά από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και οι Κυριακές είναι από τις 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

Ποταμοί:

Στο Chesapeake Boathouse, ο καθένας και όλοι μπορούν να ζήσουν την ψυχαγωγική διασκέδαση κατά μήκος του ποταμού Οκλαχόμα. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ή εκπαίδευση με κανέναν τρόπο.

Το boathouse παρέχει όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων εάν το επιθυμείτε. Ακολουθούν οι επιλογές δραστηριοτήτων ποταμού:

Γυμναστήριο και αναψυχή:

Το γυμναστήριο Chesapeake Boathouse διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης και κατάρτισης, ντους και ντουλάπια. Επιπλέον, υπάρχουν μαθήματα γιόγκα και μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για χρήση σε πάνω από δώδεκα χιλιόμετρα γραφικά μονοπάτια γύρω από τον ποταμό Οκλαχόμα.

Εκπαίδευση:

Το σχολείο RIVERSPORT βοηθά τους αρχαρίους να μάθουν κανό και καγιάκ. Επίσης, υπάρχει σειρά "Learn to Row" για τους νεαρούς και τους ενήλικες.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα:

Ταξιδεύοντας στο Boathouse Chesapeake στον ποταμό Οκλαχόμα για τις Ολυμπιακές δοκιμές ή άλλη εκδήλωση; Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου κοντά: