Έκπτωση και Αγορές Αγοράς στη Γαλλία

Τα ψώνια στη Γαλλία είναι μια από τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής. Αλλά ενώ αυτές οι σαγηνευτικές εβδομαδιαίες αγορές προσφέρουν περιφερειακά προϊόντα, από τη λεβάντα στην Προβηγκία μέχρι τα τυριά στην Auvergne, πρέπει να ψάξετε λίγο περισσότερο για πραγματικές αγορές ψώνια. Υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για αγορές ευκαιρίας και έκπτωσης στη Γαλλία - αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για αγορές ευκαιρίας στη Γαλλία.

Εκπτωτικά και Outlet Centers

Τα κέντρα εξόδου και τα εμπορικά κέντρα είναι διάσπαρτα σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Μερικά είναι εύκολα προσβάσιμα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς , άλλα είναι έξω από την πόλη, στα προάστια ή στις βιομηχανικές ζώνες όπου θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο. Όλα διαθέτουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις: μεγάλα πάρκινγκ, μηχανήματα ΑΤΜ, παιδικές χαρές, κέντρα πληροφόρησης και καφετέριες. Προγραμματίστε να περάσετε αρκετές ώρες για σοβαρά ψώνια.

Discount Shopping κοντά στο Παρίσι

Εάν βρίσκεστε στο Παρίσι , υπάρχει ένα υπέροχο κατάστημα αγορών και καταστημάτων έκπτωσης στο La Vallée Village. Λίγο έξω από τη Disneyland Paris στο Marne-la-Vallée. 35 λεπτά από το Παρίσι και πέντε λεπτά από τα πάρκα Disney, το La Vallée Village είναι ένας δημοφιλής προορισμός για αγορές για τους επισκέπτες της Γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για πολυτελή ονόματα, τόσο γαλλικά όσο και διεθνή. Σε αντίθεση με πολλά άλλα κέντρα έξω από το Παρίσι, μπορείτε να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τα μέσα του Παρισιού.

Να φτάσετε στο La Vallée

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων στο Shopping Express από το κέντρο του Παρισιού, αναχωρώντας από το Place des Pyramides στις 9.30πμ (επιστροφή από το La Vallée Village στις 2.30μμ) και στις 12.30μμ (επιστροφή από το La Vallée Village στις 5μμ).

Ανοικτό εισιτήριο Round-Trip Return: Ενήλικας 25 ευρώ, παιδί 3 έως 11 ετών 13 ευρώ, δωρεάν για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Αγοράστε τα εισιτήρια Express Express online. στο γραφείο Cityrama, Place des Pyramides, Παρίσι. ή στο La Vallee Village Welcome Center.

Μέσω δημόσιων συγκοινωνιών: Οι σταθμοί RER, TGV και Eurostar εξυπηρετούν το Disneyland Paris / Marne-La-Vallée.

Ο πλησιέστερος σταθμός TGV είναι ο σταθμός Marne-la-Vallée-Chessy / Parc Disney.

Εκπτωτικά εμπορικά κέντρα έξω από το Παρίσι

Το Roubaix, προάστιο της Βόρειας Λίλλης , έχει το μεγαλύτερο συγκρότημα καταστημάτων εργοστασίων στην περιφέρεια Nord-Pas-de-Calais. Αξίζει να δείτε το A L'Usine και το εργοστάσιο McArthur Glen Factory, το οποίο διαθέτει κορυφαίες ετικέτες.

Η Troyes διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή εργοστασίων της Γαλλίας και εκπτωτικών κέντρων , όλα σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Troyes. Το Troyes απέχει 170 χιλιόμετρα (105 μίλια) ανατολικά του Παρισιού και είναι προσβάσιμο με το τρένο.

Υπάρχουν δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα στην Troyes. Στο McArthur Glen, έχετε την επιλογή από περίπου 110 καταστήματα ετικετών, τόσο γαλλικών όσο και διεθνών.

Θα βρείτε δύο κέντρα Marques Avenue κοντά στα περίχωρα της πόλης, τη Marques City και τη λεωφόρο Marques, καθώς και την ξεχωριστή και μικρότερη διακόσμηση Marques, με 20 καταστήματα που ειδικεύονται σε οικιακά αντικείμενα όπως το Le Creuset και το Villeroy & Boch.

Η ιστοσελίδα της Marques Avenue έχει λεπτομέρειες για τα άλλα 6 καταστήματα αγορών σε όλη τη Γαλλία.

Πωλήσεις στη Γαλλία

Οι πωλήσεις στη Γαλλία ρυθμίζονται από την κυβέρνηση, αν και με δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τα καταστήματα επιτρέπεται να εκτελούν ειδικές προσφορές μακριά από τις επίσημες ημερομηνίες. Κρατήστε ένα μάτι ανοιχτό για πινακίδες σε διαφημιστικά παράθυρα προβολής " (deal) ή Soldes exceptionnels (εξαιρετικές πωλήσεις).

Οι πωλήσεις του χειμώνα ξεκινούν συνήθως τη δεύτερη Τετάρτη του Ιανουαρίου. οι πωλήσεις του καλοκαιριού κανονικά ξεκινούν τα μέσα Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τα τέλη Ιουλίου. Υπάρχουν όμως εξαιρέσεις σε έξι τμήματα κοντά στα γαλλικά σύνορα: Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Vosges, Landes και Πυρηναία-Ατλαντικά.

Εργοστάσια

Καθώς ταξιδεύετε στη Γαλλία, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πινακίδες στα καταστήματα εργοστασίων που είναι αφιερωμένα σε ένα εμπορικό σήμα το οποίο θα προσφέρει καλές αγορές για διάφορα είδη.

Και μην ξεχάσετε να ελέγξετε το τοπικό τουριστικό γραφείο που θα έχει καταλόγους καταστημάτων εργοστασίων. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για εργοστασιακές αγορές:

Vide-Greniers

Πολλές μικρές πόλεις και χωριά έχουν πωλήσεις vide-greniers (κυριολεκτικά "εκκενώνοντας τις σοφίτες") το καλοκαίρι. Ορισμένα είναι καλά. μερικοί όχι τόσο καλοί για τον κυνηγό ευκαιρίας, αλλά είναι πάντα διασκεδαστικοί. Οι πωλητές είναι ένας συνδυασμός: οι ντόπιοι που εκκενώσουν τις σοφίτες τους ή τους αχυρώνες τους και οι επαγγελματίες αντιπρόσωποι Brocante. Είναι εύκολο να πείτε ποιο είναι - οι αντιπρόσωποι έχουν μεγάλα φορτηγά, ανακαινισμένα έπιπλα και καλύτερα αντικείμενα. οι οικογένειες έχουν συχνά παιδιά που πωλούν τα παιχνίδια τους και οι γονείς τους ξεφορτώνουν καλά ... σχεδόν όλα.

Έχω πάρει μερικές υπέροχες ευκαιρίες σε αυτές τις εκθέσεις - παλιά γυαλιά μπιστρό. ένα ολόκληρο κουνούμενο πιάτο και τα πιατικά? ένα ασφαλές φαγητό από λαχανικά λαδωμένο ξύλο με μια ορειχάλκινη λαβή στην κορυφή για να το κρεμάσει από την οροφή μακριά από τα ποντίκια και ένα καφέ σύνολο από εξαιρετικά σχέδια ζούγκλας που ήταν μοντέρνα πριν από δέκα χρόνια.

Βίντεο-greniers είναι εύκολο να βρεθεί. Θα υπάρχουν χειροποίητα σήματα γύρω από τα χωριά που αναγγέλλουν τις πωλήσεις, τα οποία συχνά έρχονται με πολύ τοπικά φεστιβάλ και το παράξενο ρουστίκ χορό και πυροτεχνήματα. Ή επισκεφθείτε το τοπικό τουριστικό γραφείο το οποίο θα έχει πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις στην περιοχή σας.

Ελέγξτε επίσης την εξαιρετική γαλλική ιστοσελίδα (δυστυχώς στα γαλλικά, αλλά αρκετά εύκολο να ακολουθηθεί γραφικά), δίνοντας πολλές από τις πωλήσεις του Τμήματος, καθώς και τοπικές αγορές Χριστουγέννων και ειδικές εκθέσεις brocante.

Αποθήκες Ventes

Οι Γάλλοι αγαπούν τις αποθήκες τους , καταστήματα ή αποθήκες όπου μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα αγαθά. Υπάρχουν σε όλη τη Γαλλία. απλά αναζητήστε τις πινακίδες έξω από τα κτίρια. Πολλές από αυτές είναι εμπορικές επιχειρήσεις και εφάπαξ, αλλά υπάρχουν μερικές οργανώσεις που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία με καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Εμάς

Βρήκαμε ένα κατάστημα Emmaus στο Le Puy-en-Velay στην Auvergne , αλλά υπάρχουν καταστήματα Emmaus σε όλη τη Γαλλία. Είναι μέρος του κινήματος Emmaus, το οποίο ίδρυσε ο L'Abbé Pierre (1912-2007), ένας γάλλος καθολικός ιερέας που ήταν μέλος της Αντίστασης στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και στη συνέχεια έγινε πολιτικός. Το κίνημα Emmaus βοηθά τους φτωχούς, τους άστεγους και τους πρόσφυγες.

Τα καταστήματα Emmaus συλλέγουν δωρεές και ταξινομούν, μερικές φορές επισκευάζουν / ανακαινίζουν τα αντικείμενα και στη συνέχεια τα πωλούν. Τα καταστήματα εκτελούνται από εθελοντές και συχνά είναι αρκετά χαοτικά. Μπορούν να αποδώσουν τον περίεργο θησαυρό, αλλά μπορούν επίσης να είναι καταθλιπτικά γεμάτοι από σκουπίδια. Απλά πρέπει να πάρετε μια ευκαιρία. Τούτου λεχθέντος, έχω αγοράσει συλλογές μαχαιροπήρουνων για μερικά ευρώ, μια συλλεκτική μικρή κανέλα Pernod, περίεργη πορσελάνη και μια καρέκλα που μπορεί να είναι γεμάτη από ξυλώδεις μυρωδιές αλλά πολύ όμορφη.

Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τοπικό τουριστικό γραφείο για τις τοποθεσίες των καταστημάτων Emmaus. Ο ιστότοπος της Emmaus σας συμβουλεύει στα γαλλικά για να έρθετε σε επαφή με το τοπικό σας κατάστημα, το οποίο δεν είναι πολύ χρήσιμο.

Troc.com

Πρόκειται για μια άλλη, εντελώς εμπορική, οργάνωση με αποθήκες σε όλη τη Γαλλία. Και πάλι, παίρνετε τύχη ποτ. Θα πρέπει να ταξινομήσετε μέσα από ένα πάρα πολλά πράγματα και παίρνουν νέα στοιχεία από καταστήματα σε πτώχευση επίσης. Η πιο πρόσφατη μεταφορά μου περιελάμβανε μια ξύλινη βάση με ένα καλάθι, ένα σύνολο αγκιστριών κρεοπωλείων που διπλούν ως γάντζους παλτών και ένα παλιό περίπτερο κρασιού. Απέρριψα ένα μάλλον κακοποιημένο ξύλινο άγαλμα του Σεργκέ Gainsbourg στα πρώτα του χρόνια, που έμοιαζε αρκετά απογοητευμένο και το εξέφρασε τη λύπη του από τότε.

Brocantes ή Marché aux Puces (Fleamarkets)

Υπάρχουν εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες, αγορές brocantes σε όλη τη Γαλλία, αλλά είναι και οι ημέρες που θα μπορούσατε να σας εγγυηθούμε μια συμφωνία. Οι Γάλλοι έχουν αναπτύξει μια ωραία γεύση για τα παλιά κονσερβοποιεία, τα γραφικά αγροτικά εργαλεία και την Art Nouveau και Art Deco china. Αλλά όπως όλα αυτά τα πράγματα, είναι διασκεδαστικά και μπορείτε να πάρετε το περίεργο παζάρι. Και αν δείτε κάτι που ερωτεύεστε και είναι λίγο περισσότερο από ό, τι έχετε εγγραφεί στον προϋπολογισμό, πηγαίνετε για αυτό ούτως ή άλλως.

Στο Παρίσι, η πιο διάσημη υπαίθρια αγορά είναι το Marché aux Puces στο Saint-Ouen. Ανοιχτό το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, είναι φημισμένο σε όλο τον κόσμο και βρίσκετε εκεί τόσο επαγγελματίες όσο και απλοί άνθρωποι εκεί, κοσκινίζοντας μέσα από βουνά αγαθών. Και πάλι, μερικοί είναι εξαιρετικοί, μερικοί είναι σαφώς περίεργοι και κάποιοι είναι tat. Αλλά είναι μια παρισινή εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Διάσημες ετήσιες πωλήσεις για να μην χάσετε

Εκτός από τις τοπικές εκθέσεις (πάλι θα λάβετε πληροφορίες από το τοπικό τουριστικό γραφείο), υπάρχουν πολλά μέρη και γεγονότα που είναι πολύ γνωστά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Provence .