Ιστορικό οχυρό Negley

Εξερευνώντας το ιστορικό φρούριο Negley

Το Fort Negley ήταν η μεγαλύτερη οχύρωση που έχτισε ο στρατός κατοχής της Ένωσης στο Νάσβιλ και το μεγαλύτερο οχυρό πέτρας που κατασκευάστηκε κατά τον εμφύλιο πόλεμο. Αν και το φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικό όργανο του Ενόπλου Στρατού όταν κήρυξε την ανωτερότητά του έναντι των συμμαχικών δυνάμεων, ποτέ δεν είχε επιτεθεί άμεσα κατά τη διάρκεια της Μάχης του Νάσβιλ, η οποία διεκδίκησε περίπου 9.000 ζωές.

Το Fort Negley κάλυψε τέσσερα στρέμματα και χτίστηκε το 1862 από τους σκλάβους και τους ελεύθερους μαύρους.

Περισσότεροι από 2.700 Αφροαμερικανοί εργάστηκαν για τρεις μήνες για να χτίσουν το Fort Negley, με μόνο περίπου 300 από αυτούς να πληρώνονται για το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανασυγκρότησης μετά τον εμφύλιο πόλεμο, η περιοχή χρησιμοποιήθηκε ως τόπος συνάντησης για το Ku Klux Klan. Η σήμανση κατά μήκος των πεζόδρομων του οχυρού λέει τώρα την ιστορία του φρουρίου και τους ανθρώπους που το έχτισαν και το κατείχαν.

Μετά από έξι δεκαετίες παραμέλησης και αφού έκλεισε για το κοινό, το φρούριο άνοιξε εκ νέου τον Δεκέμβριο του 2004.
Τον Δεκέμβριο του 2007, αξιωματούχοι της πόλης Metro Nashville, μέλη της μάχης της Nashville Preservation Society, και περίπου 200 θεατές αμαυρώνουν τα σκληρά στοιχεία για να παρευρεθούν στο άνοιγμα του νέου κόμβου επισκεπτών Fort Negley που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. Η εγκατάσταση βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Fort Negley και βρίσκεται σε ένα λόφο δίπλα στην οδό Chestnut Street μεταξύ Greer Stadium και του Adventure Science Centre.

Το Κέντρο Επισκεπτών άνοιξε την 143η επέτειο της Μάχης του Νάσβιλ, μνημονεύοντας αυτό που πιστεύεται ότι ήταν η θέση του εναρκτήριου σφαγίου των πυροβολισμών σε μια από τις σημαντικότερες μάχες του Εμφυλίου Πολέμου.

Το κέντρο επισκεπτών του Fort Negley, το οποίο διαθέτει χώρο τεσσάρων τετραγωνικών ποδιών, περιλαμβάνει ένα θέατρο πολλαπλών χρήσεων, εκθεσιακό χώρο, αίθουσα συσκέψεων και μια υπαίθρια πλατεία.

Το σχέδιο τώρα είναι για το Fort Negley και το νέο Κέντρο Επισκεπτών να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς και να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναζητήσουν τους προγόνους τους που πολεμούσαν στον εμφύλιο πόλεμο μέσω της πρόσβασης σε μια εθνική βάση δεδομένων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το κέντρο διαθέτει διαδραστική τεχνολογία, αρχειακές φωτογραφίες και ένα ντοκιμαντέρ βίντεο για το ρόλο του Νάσβιλ στον εμφύλιο πόλεμο, που διηγείται ο πανταχούρος Kix Brooks του ντουέτου country music Brooks & Dunn.

Η είσοδος στο Κέντρο επισκεπτών του Fort Negley είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή από Τρίτη έως Σάββατο. Οι περιηγήσεις στο φρούριο θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την ιστορική ορεινή φυτεία και το μουσείο, περίπου έξι μίλια στα νότια. Οι θέσεις εθελοντών και καθηγητών είναι διαθέσιμες. Το κέντρο επισκεπτών Fort Negley λειτουργεί από υπαλλήλους των σταθμών του μετρό.