Αποτέλεσμα βαθμολογιών και προσφορές στο Πανεπιστήμιο του Τέξας του 2017

Είναι μεγάλη υπόθεση! Οι έμποροι περιοχής μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε εισιτήρια

Το 2017, η Κρατική Έκθεση του Τέξας τρέχει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου. Ετοιμαστείτε για τα βαθιά τηγανητά τρόφιμα και τις βαθιές εκπτώσεις εάν προγραμματίζετε το ταξίδι σας σωστά. Η γενική είσοδος στην Κρατική Έκθεση του Τέξας του 2017 είναι $ 18 . Είναι το ίδιο για ηλικιωμένους ηλικίας 60 ετών και άνω (αλλά δωρεάν για ηλικιωμένους την Πέμπτη) και για παιδιά ηλικίας τουλάχιστον 3 ετών και μέχρι 48 ". (Παιδιά ηλικίας 2 ετών και νεότεροι γίνονται δεκτά δωρεάν.)

Δεν χρειάζεται να σπάσετε την κουμπαρά του παιδιού σας για να παρακολουθήσετε την Πανελλαδική Έκθεση του Τέξας του 2017.

Απλά πηγαίνετε στο δίκαιο δικτυακό τόπο, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και $ 4,00 ανά μεμονωμένο εισιτήριο όταν κάνετε online κράτηση.

Επιπλέον, υπάρχουν μερικές μεγάλες εκπτώσεις και συμφωνίες που θα σας εξοικονομήσουν μετρητά για την είσοδο. Ταυτόχρονα, θα βοηθήσετε και τις τράπεζες τροφίμων της περιοχής. Εξοικονομήστε λίγα δολάρια με αυτές τις ειδικές προσφορές, στη συνέχεια ξοδέψτε τις αποταμιεύσεις σας στα midway παιχνίδια και όλα αυτά τα υπέροχα τηγανητά τρόφιμα.

Εξοικονομήστε έπειτα περάστε στο Midway

Πολλοί φωνητικοί απλά δεν μπορούν να πάρουν αρκετό από το ετήσιο γεγονός και καταλήγουν να αγοράζουν ένα πέρασμα εποχής . Αυτό είναι ένα έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν είστε εθισμένοι στα σκυλιά corny και τα τηγανητά latte.

Αλλά με όλες τις δροσερές συναυλίες, τα σοβαρά ψώνια και το φανταστικό ποδόσφαιρο, που μπορούν να πάρουν αρκετά από την Κρατική Έκθεση του Τέξας; Εδώ είναι μερικές εκπτώσεις και προσφορές. Κυριαρχήστε ανάλογα.

Συσσωρεύστε εξοικονόμηση με εκπτώσεις, ένα πέρασμα εποχής

  1. Kroger Advanced General Admission / Season Passes : Τα γενικά εισιτήρια γενικής εισαγωγής είναι $ 16,50. Το Pass Pass είναι 39,95 δολάρια. Μπορούν να αγοραστούν στον πάγκο αναχώρησης ή στο γραφείο εξυπηρέτησης. Το πέρασμα εποχής περιλαμβάνει ένα εισιτήριο σύντομης διάρκειας (καλό από Δευτέρα έως Παρασκευή).
  1. Kroger Can Food Drive Κάθε Τετάρτη: Η είσοδος (κάθε Τετάρτη) είναι $ 3 για κάθε επισκέπτη που φέρνει 3 κουτιά τροφίμων για τις τράπεζες τροφίμων περιοχής.
  2. Ανώτερη Ημέρα που παρουσιάστηκε από την Genworth Financial - κάθε Πέμπτη: Οι ηλικιωμένοι πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω εισέρχονται στην Κρατική Έκθεση δωρεάν κάθε Πέμπτη. Χορηγείται από την Genworth Financial, Inc.
  1. McDonald's Έκπτωση κάθε Ημέρα: Η McDonald's προσφέρει $ 3 από την Γενική Εισδοχή με ένα από τα δικά τους State Fair κουπόνια (διαθέσιμα σε τακούνι δίσκου ή τσάντα stuffer) κάθε μέρα της Έκθεσης. Ένα κουπόνι παιδικού εισιτηρίου $ 6 (με αγορά γενικού εισιτηρίου) διανέμεται επίσης από την McDonald's. Η έκπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
  2. Dr Pepper $ 5 Κάθε Τρίτη: Φέρτε ένα άδειο Dr Pepper μπορεί και εισάγετε για $ 5. Οι περισσότερες διαδρομές (εκτός από το Thrillway και το Texas Star ) είναι 6 κουπόνια.
  3. Δρ Pepper $ 8 μετά από 5-κάθε μέρα μετά τις 5 μ.μ.: Φέρτε ένα άδειο Dr Pepper μπορεί και εισάγετε για $ 8 μετά τις 5 μ.μ.
  4. Κόκκας $ 6 Πέμπτη: Φέρτε ένα άδειο 20 oz. μπουκάλι ενός προϊόντος της Coca-Cola και εισάγετε την έκθεση για $ 6 εισόδου.
  5. KISS-FM Παρασκευές - κάθε Παρασκευή: Κατεβάστε και εκτυπώστε ένα κουπόνι από την ιστοσελίδα KISS-FM. Η είσοδος είναι $ 12 με το κουπόνι. Η έκπτωση είναι εκτός γενικής εισαγωγής μόνο - όταν αγοράζεται σε ένα κράτος Fair της Τέξας εισόδου πόρτα με το κουπόνι.