Ζώντας στο κέντρο της πόλης

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Για πολύ καιρό, στο κέντρο του Ντάλλας ήταν η επιχειρηματική περιοχή και τίποτα άλλο. Οι δρόμοι διαγράφηκαν λίγο μετά από πέντε. Τα ιστορικά κτίρια καθίστανται κενά τη νύχτα, μερικά κενά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Την τελευταία δεκαετία, η πόλη του Ντάλλας και αρκετοί προγραμματιστές κατέβαλαν συντονισμένη προσπάθεια να φέρουν τη ζωή πίσω στο κέντρο της πόλης. Σήμερα, το κέντρο της πόλης έχει ακόμα τις επιχειρήσεις, αλλά οι προσπάθειες έχουν φέρει αστικούς κατοίκους, περισσότερα ψώνια, νυχτερινή ζωή στο κέντρο του Ντάλας έχει ένα χαρακτήρα το δικό του.

Όρια:

Το κέντρο της πόλης είναι χονδρικά οριοθετημένο από τους αυτοκινητόδρομους γύρω του: την κεντρική έξοδο (75, I-45) στα ανατολικά, τον αυτοκινητόδρομο RL Thornton (I-30) στα νότια, τον αυτοκινητόδρομο Stemmons (I-35E) (366) στο βορρά.

Ζώντας εκεί:

Τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης έρχονται με πολυτελείς ανέσεις, όπως κέντρα γυμναστικής, πισίνα, υδρομασάζ, σεφ (ναι, σεφ!). Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου ξεκινούν από 130.000 δολάρια και τα condos με δύο υπνοδωμάτια ξεκινούν από 215.000 δολάρια. Ενοικιάζοντας τα ίδια condos: ένα υπνοδωμάτιο, $ 990 +; δύο υπνοδωμάτια, $ 1450 +.

Αρκετά δημόσια σχολεία στην ανεξάρτητη σχολική περιοχή του Ντάλας εξυπηρετούν την περιοχή του κέντρου της πόλης. Το DISD προσφέρει μια αναζήτηση διεύθυνσης.

Εστιατόρια και νυχτερινή ζωή:

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Ντάλας είναι στο κέντρο της πόλης, όπως το French Room και ο Stephan Pyles. Πάνω από διακόσιες φτηνές έως μέτριας ποιότητας εστιατόρια μπαίνουν μέσα και κάτω από τους ουρανοξύστες στο κέντρο της πόλης.

Τα νυχτερινά σημεία αναδύονται στο κέντρο της πόλης όλη την ώρα.

Όπως τα εστιατόρια, είναι μεταξύ και κάτω από τα κτίρια. Η ιστορική συνοικία West End έχει συγκεντρώσει γνωστά κλαμπ και εστιατόρια. Το Deep Ellum, το οποίο είναι διάσημο για τους χώρους ζωντανής μουσικής, βρίσκεται κοντά.

Ψώνια:

Παντοπωλεία :

Η αγορά των Dallas Farmers προσφέρει μια νέα επιλογή τοπικών και εισαγόμενων προϊόντων και κρέατος, καθώς και λουλούδια, χειροτεχνία, ζωντανή μουσική και μαθήματα μαγειρικής.

Η Urban Market, στο ισόγειο του κτιρίου Interurban, διαθέτει καφέ, κοκτέιλ μπαρ, ανθοπωλείο, υποκατάστημα της Dallas Credit Union, και ναι, καθώς και παντοπωλεία.

Άλλες Αγορές :

Το κυριότερο κατάστημα του Neiman-Marcus βρίσκεται στη γωνία του Commerce και του Young. Ο Jos A Banks βρίσκεται κάτω από τους δρόμους. Δεκάδες μοντέρνες μπουτίκ γραμμής Commerce και Main.

Αναψυχή και Τέχνες:

Η περιοχή Arts είναι δίπλα στο κέντρο της πόλης. Το Μουσείο Τέχνης του Ντάλλας, η αίθουσα Symphony Hall του Meyerson και το Κέντρο Γλυπτικής Nasher είναι όλα εδώ.

Η ιστορική περιοχή West End βρίσκεται επίσης κοντά. Απολαύστε μια ποικιλία από δείπνο και διασκέδαση, μαζί με τα συχνότερα ετήσια φεστιβάλ.

Κοντά στο Union Station , το Dealey Plaza και το Μουσείο του 6ου ορόφου παρέχουν στους τουρίστες και στους ντόπιους την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία και τον Πρόεδρο John F. Kennedy.

Το American Airlines Centre είναι το σπίτι των Dallas Mavericks και των Dallas Stars. Εκθέσεις και συναυλίες εκτελούνται συχνά εδώ. Είναι ένας καλός περίπατος ή μια γρήγορη βόλτα με τρένο μακριά από το κέντρο της πόλης.

Άλλες ανάγκες:

Τα ταχυδρομεία βρίσκονται στο 1201 Main Street, 500 S. Ervay Street και 700 N. Pearl Street.

Η κεντρική βιβλιοθήκη J. Erik Jonsson βρίσκεται στη γωνία των Ervay και Young και παρουσιάζει αρκετές σημαντικές συλλογές και συνεχώς μεταβαλλόμενα εκθέματα τέχνης και φιλοξενεί συγγραφείς και αναγνώσεις συγγραφέων.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καλέστε το 911 για να φτάσετε στην αστυνομία, στη φωτιά ή στο ασθενοφόρο. Τα κουτιά κλήσεων έκτακτης ανάγκης είναι διάσπαρτα για την περιοχή στο κέντρο της πόλης σε περίπτωση που δεν έχετε τηλέφωνο μαζί σας.

Εκδρομή για περπάτημα:

Εξοικειωθείτε με το κέντρο του Ντάλλας με αυτήν την περιήγηση με τα πόδια . Χρειάζονται περίπου 45 λεπτά για να περπατήσετε, αλλά είναι πιο διασκεδαστικό να σταματήσετε, να ψωνίσετε και να δειπνήσετε.