Οδηγός Ταξιδιωτών για τις Gay Bar του Ντάλλας

Υπάρχουν λίγες μεγαλύτερες και κινητές δυναμικές συγκεντρώσεις γκέι μπαρ και συλλόγων στον κόσμο από ό, τι κατά μήκος του "Strip" στο Oak Lawn , το μακρότατο τεταρτημόριο GLBT μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις του έθνους. Θα βρείτε πάνω από μια ντουζίνα σαλόνια και κλαμπ (μαζί με τόσο casual και μοντέρνα εστιατόρια, καθώς και πολλές πολύχρωμες μπουτίκ) μέσα σε λίγα τεμάχια το ένα από το άλλο σε αυτή την πολυσύχναστη γειτονιά με επίκεντρο την υπέροχη και flirty διασταύρωση της Cedar Springs Road και Η οδό Throckmorton.

Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλα τα γκέι μπαρ της πόλης βρίσκονται στο Oak Lawn, αν και μια χούφτα (το Dallas Eagle, Tin Room, Hidden Door, Brick, Kaliente κλπ.) Βρίσκονται στη βορειοδυτική πλευρά της γειτονιάς - (Zippers, NXS του BJ, Pub Pegasus) βρίσκονται σε μικρή απόσταση βόρεια και ανατολικά στο Uptown, λίγο έξω από το Oak Lawn.

Πέρα από αυτό, θα βρείτε ένα πολύ διασκεδαστικό γκέι μπαρ, Pavillon Barbara, πάνω σε αυτό που έχει γίνει μια από τις πιο hippest και αρκετά gay-δημοφιλείς γειτονιές στην πόλη, Oak Cliff, το οποίο είναι το σπίτι της arty και μοντέρνα Bishop Arts District, η οποία είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια του Oak Lawn από την άλλη πλευρά του κέντρου της πόλης. Αυτή η παλαιά μικρή και οικιστική γειτονιά μικρών βιοτεχνικών κατοικιών εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνοικίες του Ντάλας, ένα φιλικό προς τους πεζούς, χαμηλού κλειδιού αντίδοτο σε μερικές από τις φανταχτερότερες, σύγχρονες και μερικές φορές πιο εκτεταμένες περιοχές πόλη. Έχει λίγο περισσότερο από μια δροσερή προσωπικότητα του Austin / Brooklyn από άλλα μέρη του Ντάλλας, και εκτός από το Pavillon της Barbara θα βρείτε μια σειρά από άλλα εστιατόρια και καφετέριες του Bishop Arts District που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό - σχεδόν οπουδήποτε περιπλανηθείτε εδώ , ειδικά γύρω από το σύνδεσμο της γειτονιάς της Βόρειας Επισκοπής Λεωφόρου και της Δυτικής 7ης Οδού, θα συναντήσετε ένα μικτό πλήθος και πολλούς προσκεκλημένους LGBT.

Μια άλλη περιοχή με παρόμοια εκλεκτική και μικτή σκηνή είναι η Lower Greenville, η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή μόλις ανατολικά-βορειοανατολικά του Oak Lawn, βόρεια του κέντρου της πόλης και δυτικά της όμορφης λίμνης White Rock και του Ντάλας Arboretum. Παρόλο που δεν θα βρείτε γκέι μπαρ καθαυτά, η γειτονιά αφθονούν με μικρά μπαρ και εστιατόρια, με ιδιαίτερα έντονη εμφάνιση σαλόνι-μπίρα, τρόφιμα και ρετρό καταδύσεις. Η κύρια διαδρομή της λεωφόρου Greenville Avenue είναι όπου θα βρείτε πολλά από τα καλύτερα ποτά και εστιατόρια, αλλά και τη λεωφόρο North Henderson (στο νοτιοδυτικό άκρο της γειτονιάς, μέρος της δικής της γειτονιάς του Knox-Henderson ), και East Mockingbird Lane, η οποία αποτελεί το βόρειο άκρο της γειτονιάς.

Φυσικά, το "D" στο Ντάλας θα μπορούσε εύκολα να σταθεί για "πόσιμο" - αυτή η πόλη αγαπάει για πάρτι - ή "νόστιμο", καθώς είναι το σπίτι για μια κόλαση μιας σκηνής τροφίμων. Και για το σκοπό αυτό, θα βρείτε υπέροχα μέρη για να συμμετέχετε και στις δύο δραστηριότητες σε όλο το κέντρο της πόλης, ειδικά στη ζωντανή περιοχή Arts Dallas, η οποία διαθέτει μερικές από τις κορυφαίες επιδείξεις του τόπου και τις εικαστικές εγκαταστάσεις, αλλά και κοντά σε χώρους όπως η νίκη Πάρκο, Νότια Πλευρά, Deep Ellum και Uptown και στις υπέροχες βόρειες συνοικίες όπως το Highland Park και το University Park. Αυτές οι περιοχές μπορεί να μην ξεχωρίζουν όσον αφορά συγκεκριμένα gay ιδρύματα, αλλά αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε υπέροχα φαγητά και ποτά και θα βρείτε μια καταπληκτική επιλογή σε αυτές τις περιοχές που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό.

Εδώ είναι μια αλφαβητική λίστα με μερικούς από τους κορυφαίους χώρους LGBT στο Ντάλας για κοινωνικοποίηση, χορό, πόση και φαγητό. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο κατάλογος περιλαμβάνει όχι μόνο gay-προσανατολισμένα μπαρ και κλαμπ, αλλά και ένα συνδυασμό άλλων τύπων των hangouts όπου μπορείτε να βρείτε ένα διαφορετικό πλήθος και εξαιρετικό φαγητό, ποτά, ή και τα δύο.