Ταξίδι και κυκλοφορία των Ταξιδιωτικών και Ταξιδιωτικών Ευχαριστιών

Είτε πετάτε σε ολόκληρη τη χώρα είτε απλά οδηγείτε στη γέφυρα, δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποφύγετε τη συμφόρηση που ταξιδεύετε με την ημέρα των Ευχαριστιών . Επίσης ατυχές: Το Σαν Φρανσίσκο συμβαίνει να είναι μια από τις χειρότερες πρωτεύουσες κυκλοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν πρόκειται για αυτές τις περιπλακτικές διακοπές. Θα είναι βάναυση. Αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε και να το αποφύγετε. Ή αγκαλιάστε το. Εδώ είναι ο οδηγός μας για την επιβίωση της κυκλοφορίας και την αποφυγή του άγχους.

Προγραμματίστε το μέλλον

Αν πετάτε σε όλη τη χώρα, θα έχετε ήδη κάνει κράτηση. Αλλά είναι πραγματικά εύκολο να αφήσετε τα σχέδια οδήγησης μέχρι την τελευταία στιγμή. Και αυτό είναι όταν είστε κολλημένοι στη χειρότερη κυκλοφορία στον κόσμο. Η ημέρα πριν από την ημέρα των ευχαριστιών είναι η κορυφή της κυκλοφορίας και ξεκινά στις 2:30 μ.μ. και πηγαίνει μέχρι και μετά το δείπνο. Έτσι χρειάζεστε ένα σχέδιο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε τις πιθανές σας διαδρομές στους Χάρτες Google πριν ξεκινήσετε την πόρτα. Λαμβάνοντας μια διαδρομή που δεν είναι τόσο άμεση, έχετε λιγότερους κινδύνους να κολλήσετε σε ένα χτύπημα-προφυλακτήρα. Και τουλάχιστον, η άποψη θα είναι λίγο διαφορετική.

Ώρα είναι σωστό

Θα υπάρξει συμφόρηση σε οποιαδήποτε ώρα, αλλά μπορείτε να αποφύγετε τις κορυφές. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Τετάρτη θα είναι το χειρότερο. Θα σας πάρει περίπου 32% περισσότερο για να φτάσετε εκεί την Τετάρτη από ό, τι αν θα φύγετε νωρίς την Πέμπτη. Τώρα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι χάσετε κάποια ποιότητα οικογενειακού χρόνου, αλλά εάν είστε ο τύπος που εύκολα ενοχλείται από την κυκλοφορία, τότε πιθανότατα δεν πρόκειται να είναι η καλύτερη ποιότητα του χρόνου με την οικογένεια όταν εισέρχεστε μετά το κάθισμα τη Γέφυρα του Κόλπου για μια ώρα και μισή ώρα.

Ξυπνήστε ωραίο και νωρίς το πρωί της Πέμπτης για να είστε στο σπίτι πριν από κάποιον - και πάρτε τα σημεία brownie για να φέρετε τοπικά αρτοσκευάσματα και καφέ για να μοιραστείτε.

Κάνετε ένα κιτ επιβίωσης

Πήγαινε και κοροϊδεύει. Ακούγεται γελοίο, αλλά τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να είναι κολλημένο στο αυτοκίνητο χωρίς τις ανέσεις του δημιουργού σας. Ρίξτε τον εαυτό σας ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι από βότανα Διαλέξτε ένα καλό podcast ή playlist που δεν θα χρειαστεί να παίζετε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Στη συνέχεια, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και πάρτε το χρόνο σας. Τα επίπεδα πίεσης θα πυροδοτήσουν μέσα από την οροφή, εάν αγωνίζεστε έξω από τις πύλες. Αλλά αν εγκατασταθείτε όπως θα κάνατε για ένα οδικό ταξίδι, είναι λιγότερο πιθανό να συμμετάσχετε στην οδική οργή. Ποιος ξέρει, ολόκληρο το πράγμα μπορεί να πάει ακόμα πολύ πιο γρήγορα.

Πάνε μια βόλτα

Ορισμένες οικογένειες παίρνουν πιο δύσκολες από άλλες σε αυτές τις διακοπές, και μετά τη διατήρηση της κυκλοφορίας Bay Area, πιθανότατα έχετε την τάση να πάρετε το Scotch. Εάν δεν μπορείτε να μείνετε εκεί που είστε ή δεν έχετε ορίσει έναν οδηγό (αυτός είναι ο κανόνας # 1, οι άνθρωποι!), Υπάρχει μια περιποίηση από την AAA. Το Holiday Safe Ride Program τους παρέχει βόλτες και διαδρομές τόσο σε μέλη όσο και σε μη μέλη. Αλλά αυτό το ίδιο παίρνει κάποια πρόβλεψη. Ελέγξτε τον ιστότοπο για να δείτε εάν καλύπτεται η περιοχή σας. Και ξέρετε, υπάρχει πάντα Uber.

Brace για τη μαύρη Παρασκευή

Εάν βρίσκεστε στις μεγάλες πωλήσεις, δοκιμάστε να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν δεν είστε πρόθυμοι να πάτε οπουδήποτε κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο, μένουν στο σπίτι. Η κυκλοφορία θα είναι η χειρότερη στο απόγευμα, αλλά θα είναι τρομερή όλη μέρα. Μια ωραία εναλλακτική λύση θα ήταν η πεζοπορία. Το Περιφερειακό Πάρκο Tilden έχει πολλά μονοπάτια, ένα αγρόκτημα για να γνωρίσουν τα παιδιά με τα ζώα και ένα κέντρο επισκέπτη δολοφόνων που θα απολαύσουν όλες οι ηλικίες. Αλλά το κλειδί είναι να μείνετε κοντά στο σημείο όπου βρίσκεστε.

Μην προσπαθήσετε να περάσετε στον Tilden από το Σαν Χοσέ. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε ένα τουρνουά γκολφ στο Kelley Park. Ή αναρρίχηση Mt. Tam εάν βρίσκεστε στο βόρειο κόλπο. Ό, τι κι αν κάνετε, αποφύγετε τις ζώνες συμφόρησης και προχωρήστε με τη δική σας δύναμη. Θα κάνατε αρκετή ώρα να καθίσετε στο αυτοκίνητο κάποια στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο.