Εκδηλώσεις του Σαν Φρανσίσκο

Fetishes και Frida Kahlo, τζαζ και Μότσαρτ και οι χαρταετοί και οι εκθέσεις χειροτεχνίας βρίσκονται στο πλούσιο μίγμα των εκδηλώσεων του Ιουλίου του 2015 στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. δείτε παρακάτω για πότε και πού. Έχουμε επίσης ξεχωριστό οδηγό για τα πυροτεχνήματα και τις γιορτές στις 4 Ιουλίου στις περιοχές SF και σε άλλες πόλεις του Bay Area .

Φαιστός Φρίντας Σαν Φρανσίσκο
Ιούλιο, διάφορες ημερομηνίες
Γιορτάστε τα γενέθλια της Frida Kahlo (6 Ιουλίου 1907) με εκθέματα τέχνης, ποίηση και πεζογραφία, εκδήλωση τέχνης, συνομιλίες, συνεδρία Frida-selfie (έρχονται στο κοστούμι και με το τηλέφωνό σας) και άλλες εκδηλώσεις.


Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Όπερα στο Ballpark
3 Ιουλίου, στις 7:30 μ.μ.
Παρακολουθήστε τη θεαματική κωμωδία του Μότσαρτ , The Wedding of Figaro , που σας έφερε ζωντανά από την Όπερα War Memorial Opera House και μεγαλύτερη από τη ζωή του στον πίνακα αποτελεσμάτων των 103 ποδιών του AT & T Park.
Στο AT & T Park, 24 Willie Mays Plaza, Σαν Φρανσίσκο 94107. Δωρεάν. Προ-εγγραφή στο διαδίκτυο για εγγραφή στις 6 μ.μ. γενική είσοδος στις 6:30 μ.μ.

Η Ελευθερία του Σικάγο Mime Troupe
3-5 Ιουλίου, στις 2 μ.μ.
Ένας πρώην Μαύρος Πάνθηρας, ο εγγονός του πολεμικού κτηνιάτρου του Αφγανιστάν, ένας στρατιωτικός επικεφαλής της αστυνομίας, ρίχνονται στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών με διαφορετικούς τρόπους στην παραγωγή του Mime Troupe αυτής της εποχής. Ο σατιρικός θίασος αναλαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας, της αστικής αποσύνθεσης, του εγκλήματος, της φυλής και άλλων καυτών ζητημάτων, παρέχοντας παράλληλα το σφεντάμι, το μελόδραμα, τα αστεία αστεία και τα πνευματώδη γούρια.
Στο Dolores Park, 18ος και Dolores δρόμους, Σαν Φρανσίσκο. Δωρεάν, αλλά δωρεές ευπρόσδεκτη.

Φεστιβάλ Τζαζ Fillmore
Στις 4 και 5 Ιουλίου, στις 10 π.μ.-6 μ.μ.
Η σειρά περιλαμβάνει τους Kim Nalley, τη Jungle Biskit και τον Mingus Amungus.

Εκτός από τη μουσική σε τρία στάδια, υπάρχουν μαθήματα swing και salsa, κοστούμια και χορευτικά διαγωνίσματα, έργα τέχνης, χειροτεχνίες και γκουρμέ φαγητά και ποτά προς πώληση.
Στην οδό Fillmore μεταξύ Jackson και Eddy, Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Πιάνο λουλουδιών
9-20 Ιουλίου
Ελάτε να παίξετε ή να ακούσετε άλλους ανθρώπους να παίζουν δώδεκα πιάνα που είναι κρυμμένα ανάμεσα στα λουλούδια και το φύλλωμα των 55 στρεμμάτων του Βοτανικού Κήπου του Σαν Φρανσίσκο.

Οι επαγγελματίες πιανίστες προγραμματίζονται να εκτελούν τα Σάββατα και τις Κυριακές.
Στον Βοτανικό Κήπο του Σαν Φρανσίσκο, την 9η Λεωφόρο. στο Lincoln Way , Golden Gate Park, Σαν Φρανσίσκο 94122. Δωρεάν με εισδοχή κήπου .

Οικογενειακή ιστορία / Ημέρα επανένταξης
11 Ιουλίου
Σε ένα ανοιχτό σπίτι του πρώην αμερικανικού σταθμού μετανάστευσης, οι απόγονοι των μεταναστών μιλάνε για το πώς ερεύνησαν τις ιστορίες τους και οι εμπειρογνώμονες του Ancestry.com σας βοηθούν να κυνηγήσετε για τις δικές σας ρίζες. Περιπλανηθείτε στον παλιό Σταθμό Μετανάστευσης, ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο, και επισκεφθείτε τα πολλά μονοπάτια του νησιού.
Στο πρώην αμερικανικό σταθμό μετανάστευσης, Angel Island. Εισιτήρια δωρεάν- $ 5.

Φεστιβάλ Μοντέρνου Μότσαρτ
16-19 Ιουλίου & 23-26
Ο πιανίστας Seymour Lipkin και φιλοξενούμενοι μουσικοί και τραγουδιστές πραγματοποιούν συναυλίες Mozart και άλλα κομμάτια.
Σε διάφορους χώρους του Bay Area. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

SFJAZZ καλοκαιρινές συνεδρίες
16 Ιουλίου - 23 Αυγούστου
Η καλοκαιρινή σειρά του τζαζ αγκαλιάζει διάφορα θέματα, όπως μουσική από τη Βόρεια, Νότια και Κεντρική Αμερική, το Μεξικό και την Αφρική, χορευτική μουσική (με χώρο σε αυλάκι) και ταινίες με μουσική. Η Paula West, ο μικρότερος αδελφός του Freddy Cole, ο Bobby Hutcherson, ο κιθαρίστας του Steely Dan, ο Drew Zingg, ο Meklit και ο Jake Shimabukuro είναι από τους καλλιτέχνες.
Στο κέντρο SFJAZZ, 201 Franklin St., San Francisco, 94102. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Renegade Craft Fair
17 Ιουλίου στις 12-5 μ.μ. 18 και 19 Ιουλίου στις 11 π.μ.-6 μ.μ.
Μια επιμελημένη αγορά indie, χειροποίητα βιοτεχνία από την Bay Area και τις ΗΠΑ για πώληση, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, ενδυμάτων, αξεσουάρ, χαρτικά, είδη οικιακής χρήσης, έργα τέχνης και γκουρμέ φαγητά. Παρέχονται επίσης χειροκίνητα εργαστήρια DIY, μουσική DJ-spin και φαγητό και ποτό.
Στο Fort Mason, Pavilion Φεστιβάλ, Marina Blvd. & Buchanan St., Σαν Φρανσίσκο 94123. Είσοδος ελεύθερη.

Φεστιβάλ Θεατρικών Περιοχών Bay
17-26 Ιουλίου
Επτά θεατρικοί συγγραφείς που συνεργάζονται με σκηνοθέτες και ηθοποιοί παρουσιάζουν αναγνώσεις των πολύ διαφορετικών θεατρικών τους έργων που παρουσιάζουν "σχετικές και άδικες, οικείες αλλά όχι συχνές, εστιασμένες και επικίνδυνες ιστορίες".
Στο θέατρο Tides, 533 Sutter St., 2 / F, Σαν Φρανσίσκο. Εισιτήρια $ 15 και άνω.

Φως νύχτας : Κόμμα πολυμέσων κήπου
18 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ.-12 π.μ.
Μια σύγκλιση της φωτεινής τέχνης που ανάβει τη νύχτα, η οποία περιλαμβάνει μουσική, ποίηση, χορό και άλλες ζωντανές παραστάσεις, προβολές βίντεο και γλυπτική.

Τα περισσότερα από 30 έργα κυμαίνονται από την αφηρημένη ως την προσωπική και την αφήγηση.
Στο Πολιτιστικό Κέντρο SOMArts, 934 Brannan St., San Francisco. Εισιτήρια 12,15 δολάρια.

Mex I Am
19-26 Ιουλίου
Μια βιτρίνα με τις καλύτερες τέχνες, πολιτισμό και ιδέες του Μεξικού, το φεστιβάλ περιλαμβάνει παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, συζητήσεις και γευσιγνωσία κρασιού Napa. Το βραβευμένο με το Grammy La Santa Cecilia, ο τενόρος Mario Rojas, η chef Elena Reygadas, ο ερευνητής του καρκίνου Jorge Soto και η pop star Natalia LaFourcade είναι μεταξύ των παρουσιαστών.
Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο. Τα περισσότερα γεγονότα δωρεάν.

Πινγκ πονγκ Τουρνουά πολέμου Τουρνουά φιλανθρωπίας και πάρτι
21 Ιουλίου, στις 7-10 μ.μ.
Αυτό το τουρνουά, που διοργανώνεται από αρχάριους που αγαπούν πινγκ-πονγκ, συγκεντρώνει κεφάλαια για το Juma Ventures, ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για την απασχόληση και το κολλέγιο για τους νέους χαμηλού εισοδήματος. Εγγραφείτε για να παίξετε ή να παρακολουθήσετε και να ανακατευτείτε. Ανοίξτε τη μπάρα.
Στα στούντιο Dogpatch, 991 Tennessee St., Σαν Φρανσίσκο 94107. Εισιτήρια $ 30.

Φεστιβάλ Εβραϊκού Κινηματογράφου Σαν Φρανσίσκο
23 Ιουλίου-9 Αυγούστου
Είμαστε η πατρίδα του πρώτου και μεγαλύτερου εβραϊκού κινηματογραφικού φεστιβάλ στον κόσμο, το οποίο φέτος προβάλλει 70 ταινίες. Περιλαμβάνουν ντοκιμαντέρ για τους γελοιογράφους του New Yorker και για τον συλλέκτη της τέχνης Peggy Guggenheim, η βρετανική dramedy ζύμη , στην οποία ο Jonathan Pryce παίζει έναν ξεθωριασμένο φούρνο kosher του οποίου η επιχείρηση αναβιώνει ένας νεαρός μετανάστης μουσουλμάνος? και τη νύχτα κλεισίματος Ανατολική Ιερουσαλήμ, Δυτική Ιερουσαλήμ , για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους μουσικούς που γράφουν ένα άλμπουμ μαζί.
Σε διάφορους χώρους του Σαν Φρανσίσκο και του Bay Area. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν.

Φεστιβάλ χαρταετού Μπέρκλεϊ
Στις 25 και 26 Ιουλίου, στις 10 π.μ.-6 μ.μ.
Οι χαρταετοί χαρτοπαίγνιοι (μερικοί που τσαγιούσαν να είναι τόσο μεγάλοι όσο τα σπίτια), kite ballet και μάχες, και ένας διαγωνισμός πρωταθλήματος χαρταετούς West Coast. Δωρεάν μαθήματα για την κατασκευή και την πτήση χαρταετού, τυλιγμένο τύμπανο, πτώση καραμελών, περίπτερα για τρόφιμα και τέχνες και χειροτεχνίες, βόλτες με πόνυ και δραστηριότητες άλλων παιδιών.
Στο πάρκο Cesar Chavez, 11 Spinnaker Way, Berkeley 94710. Δωρεάν. Χώρος στάθμευσης 15 €.

Up Fair Fair σας
26 Ιουλίου, στις 11 π.μ.-6 μ.μ.
Οι δερμάτινοι λάτρεις και λάτρεις όλων των φετίχ ντύνουν τα πράγματα τους σε αυτή την μικρότερη αλλά πιο ομαλή εκδοχή της Έκθεσης Folsom Street του τέλους Σεπτεμβρίου. Η περιοχή της έκθεσης απαλλάσσεται από την απαγόρευση της δημόσιας γυμνότητας του Σαν Φρανσίσκο (η υπηρεσία ελέγχου ρούχων είναι στις εισόδους), αλλά όχι οι νόμοι περί αχρείων. Όλα τα έσοδα από δωρεές εισόδου και πωλήσεις ποτών ανήκουν σε διάφορες οργανώσεις AIDS και κοινότητες.
Στη Dore Alley μεταξύ Howard και Folsom, και τμήματα του Folsom και του 10ου δρόμου, το Σαν Φρανσίσκο. Ζητήθηκε δωρεά (κερδίστε 2 δολάρια από κάθε ποτό αν δώσετε τουλάχιστον 10 δολάρια).

Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Τσίρκο
26 Ιουλίου, στις 12-4 μ.μ.
Mingle με πεζοδρόμια και άλλους καλλιτέχνες, να παίζουν παιχνίδια, να κάνουν τέχνη και swoosh κάτω μια γιγαντιαία διαφάνεια. Το Prescott Circus Theatre και το Circus Bella παρουσιάζουν κλόουν, συσπάσεις, ζογκλέρ και άλλα τσίρκο, στις 1:45 μ.μ.
Στο NOW Hunters Point, Way Cargo και Jennings Street, Σαν Φρανσίσκο 94124. Δωρεάν.

Σοκολάτα και Art Show
30 και 31 Ιουλίου, στις 8 μ.μ. - 2 π.μ.
Γνωρίστε κορυφαίους τοπικούς καλλιτέχνες και φωτογράφους και δείτε τα έργα τους, δείτε πορτρέτα και ζωγραφική σώματος πριν από τα μάτια σας, απολαύστε ζωντανή μουσική και τρώτε σοκολάτα.
Στο πολιτιστικό κέντρο SOMArts, 934 Brannan St., Σαν Φρανσίσκο 94103. Εισιτήρια $ 10. Ηλικίες 21+.

Αμερικανικό Συμβούλιο Τέχνης Σαν Φρανσίσκο
31 Ιουλίου - 2 Αυγούστου
Στη μεγαλύτερη εκθεσιακή βιοτεχνία δυτικά των Rockies υπάρχουν πάνω από 225 καλλιτέχνες και σχεδιαστές που παρουσιάζουν τα κοσμήματά τους, τα κεραμικά, τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα έπιπλα και άλλες χειροποίητες τέχνες.
Στο Fort Mason, Pavilion Φεστιβάλ, Marina Blvd. & Buchanan St., San Francisco 94123 .. Εισιτήρια $ 12, 14, 29; ηλικίας 12 ετών και κάτω από δωρεάν.