Οι καλύτερες εκδηλώσεις εβδομάδας μπίρας SF στην Silicon Valley

Εκδηλώσεις στον Νότιο κόλπο και στη χερσόνησο

Η Εβδομάδα Μπύρας του Σαν Φρανσίσκο είναι μια ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στην εκρηκτική βιομηχανία μπύρας της Bay Area, που καλεί τοπικά ζυθοποιεία, εστιατόρια και μπαρ να αναδείξουν νέα και μοναδικά παρασκευάσματα. Υπάρχουν περισσότερα από 700 εκδηλώσεις στην περιοχή του κόλπου που έχουν προγραμματιστεί φέτος, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 130 στον Νότιο κόλπο και τη χερσόνησο.

Δείτε αυτή τη λίστα των επιλογών μας για τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της εβδομάδας του San Francisco Beer Week στο San Jose και το Silicon Valley.

Για περισσότερες πληροφορίες και την πλήρη λίστα των συμβάντων εβδομάδας μπιζέλ με δυνατότητα αναζήτησης βάσει περιοχής, δείτε: www.SFBeerWeek.org/schedule

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Μπύρα για πρωινό

Stuft Pizza, 1426 Dempsey Rd., Milpitas

Οι ιδρυτές Brewing Company θα χτυπήσουν ένα βαρέλι από το πρωινό τους Stout που παρασκευάζεται με πολλούς καφέ και σοκολάτα. Εάν ποτέ μια μπύρα ήταν τέλεια για πρωινό ... 11 π.μ.

Πρόπολη Φυτικά Άλες με ζευγάρια τροφίμων Artisan

Ολόκληρη η Αγορά Τροφίμων, 774 Emerson Street, Palo Alto

Το Propolis Brewing, ένας παραγωγός της παραδοσιακής παλαιάς φυτικής βιταμίνης της Ουάσινγκτον, θα δοκιμάσει μια ποικιλία από μοναδικά λαχανικά, τα οποία συνδυάζονται με μια ποικιλία παραδοσιακών τυριών και κρεάτων. 2 μ.μ.

Το Beerwalk στο Japantown San Jose

Εξερευνήστε τα μοναδικά καταστήματα και τις τοπικές επιχειρήσεις στην ιστορική επιχειρηματική περιοχή Japantown του Σαν Χοσέ, ενώ απολαμβάνετε υπέροχες μπύρες από δώδεκα τοπικά ζυθοποιεία. Εισιτήρια: 30 δολάρια εκ των προτέρων, 38 δολάρια την ημέρα.

Αγοράστε εισιτήρια στο thebeerwalk.com, 2 pm-6pm

Δείπνο Brewmaster - Αγροικία Ruhstaller & Yard

Ο πίνακας, 1110 Willow Street, Σαν Χοσέ

Συμμετάσχετε στο τραπέζι καθώς καλωσορίζουμε το Ruhstaller Farm & Yard για να φιλοξενήσουμε ένα μενού γευσιγνωσίας 4 πιάτων, το οποίο περιλαμβάνει ζύμες που ζυθοποιούν τοπικά και συνδυάζονται με εποχιακά αμερικανικά εισιτήρια. Το κάθισμα είναι περιορισμένο και μόνο με κράτηση.


Εισαγωγή: $ 70 (χωρίς φόρο / δωρεάν). Μενού. Κλήση για κρατήσεις, 408-655-7024. 18:00 - 19:00

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου

Γνωρίστε τον Firestone Walker // Barrelworks Barrelmeister, τον Jeffers Richardson

Αρχικό δημόσιο κτίριο Gravity, 66 S 1st St, San Jose

Γίνετε μέλος του Barrelmeister του Firestone Walker, Jeffers Richardson, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μπύρες που ζευγαρώνουν το ζυθοποιείο και το έργο του για την άγρια ​​μπύρα Barrelworks. Διαθέτοντας ένα σκεύος εξαιρετικά σπάνιας και αποκλειστικής μπύρας Firestone και Barrelworks, ένα αναδυόμενο μενού ζευγαρώματος τροφίμων. 5 μ.μ.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Tiki Τρίτη με ζυθοποιία και αλκοολούχα ποτά

Ο Hofbrau του Χάρρυ, 390 Saratoga Ave, Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια

Συμμετάσχετε στο Ballast Point για κοκτέιλ τροπικών βιοτεχνιών που παρασκευάζονται με τα αλκοολούχα ποτά Ballast Point στις κούπες Balik Tiki που παίρνετε για να πάρετε σπίτι με την αγορά σας. Η εκδήλωση θα έχει επίσης μακρύ κατάλογο βιαστών από σπάνιες μπύρες και παλιές μπύρες.

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου

7η Ετήσια Γιορτή Γάλακτος Μόνο για Γυναίκες και Βράδυ Εκτίμηση

Devils Canyon Brewing Company, 935 Ουάσινγκτον, Σαν Κάρλος

Μια γευστική εκδήλωση για να αφήσει τις γυναίκες να δοκιμάσουν μπύρες σε ένα απλό περιβάλλον, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να φορούν ιδρώτες! Ο ιδιοκτήτης ζυθοποιίας Devils Canyon, Kristiann Garrett, θα οδηγήσει σε τυφλή δοκιμή για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν νέες μπύρες, γεύσεις, πολυπλοκότητες και στυλ.

Εισαγωγή: $ 30. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια. 18:00 - 19:00.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Παγωτό Κοινωνική

20 Τυροί Μπαρ Τυριών, 1389 Lincoln Ave, Σαν Χοσέ

Είχατε ποτέ μια ρίζα "ενηλίκων" μπύρας; Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει stouts, porter, belgian, επιπλέει μηλίτης και πολλά άλλα. Θα προσφέρουν παγωτά ειδικά σε όλη την εκδήλωση, επίσης. 1 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες.

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου

Sour Fest 6.0

Αρχικό δημόσιο σπίτι βαρύτητας, 66 Στ. 1ο, Σαν Χοσέ

Η 6η ετήσια παράδοση του εορτασμού εραστών ερασιτεχνών εραστών του Original Gravity, που χαρακτηρίζει πάνω από 20 διαφορετικές σκληρές μπύρες με βρύση και μερικά πολύ περιορισμένα μπουκάλια. 12 μ.μ. - 11:30 μ.μ.