Φεστιβάλ τέχνης & οίνου κρασιού Litchfield Park 2017

Upscale Φεστιβάλ Τέχνης και Κρασιού στη Δυτική Κοιλάδα

Το φεστιβάλ τέχνης και κρασιού του πάρκου Litchfield Park παραμένει ένα από τα λίγα μεγάλα φεστιβάλ τέχνης που προωθεί τις αρχικές τέχνες και χειροτεχνίες που δημιουργούνται και παράγονται από τον μεμονωμένο τεχνίτη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πάνω από 200 καλλιτέχνες και τεχνίτες που εκθέτουν καλές τέχνες και βιοτεχνίες.

Δείτε εικόνες από το Φεστιβάλ Τέχνης & Γαστρονομίας Spring Park του Litchfield.

Αν ψάχνετε για το φεστιβάλ πτώσης στο πάρκο Litchfield, μπορείτε να βρείτε εδώ λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ Τεχνών του Litchfield Park .

Πότε είναι το Φεστιβάλ Τέχνης και Γαστρονομίας του Πάρκου Litchfield;

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Που είναι?

Αυτό είναι ένα υπαίθριο φεστιβάλ στο νοτιοδυτικό τμήμα της κοιλάδας του ήλιου. Βρίσκεται στο ιστορικό πάρκο Litchfield Park στο Library Lawn και στην πλατεία City, δίπλα στο θέρετρο Wigwam. Εδώ είναι ένας χάρτης στο ιστορικό κέντρο του Litchfield Park. Ο χώρος στάθμευσης στο φεστιβάλ είναι δωρεάν, αλλά ίσως χρειαστεί να περπατήσετε μερικά τετράγωνα.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Η είσοδος στο φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των περιπτέρων, είναι δωρεάν. Θα υπάρξουν διαδηλώσεις όλη την ημέρα στο μαγειρικό περίπτερο. Πρέπει να είστε 21 ετών ή περισσότερο για να μπείτε στο περίπτερο μπίρας & κρασιού. Θα πωληθούν εισιτήρια για μπύρα και κρασιά. Αναμνηστικό πακέτο κρασιού και γευσιγνωσίας διαθέσιμο για αγορά.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Εκτός από το χειροποίητο χωριό, υπάρχουν γαστρονομικές διαδηλώσεις από τους Σεφ των Valley, ζωντανή μουσική και γευσιγνωσία κρασιού.

Πρόκειται για μια πολυτελή εκδήλωση Fine Arts, Fine Crafts και Wine. απευθύνεται σε ενήλικες, παρόλο που τα παιδιά σίγουρα μπορούν να παρακολουθήσουν.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Φεστιβάλ Τέχνης & Γαστρονομίας Spring Art Park στο 623-935-9040 ή επισκεφθείτε τους διοργανωτές του φεστιβάλ online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.