Φεστιβάλ Τεχνών του Litchfield Park 2016

Υπαίθριες τέχνες και χειροτεχνία στην οθόνη και προς πώληση στη Δυτική κοιλάδα

Το Litchfield Park Festival of Arts είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ τέχνης πτώσης στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνικα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πάνω από 250 εκλεκτούς καλλιτέχνες και τεχνίτες που εκθέτουν πρωτότυπες τέχνες και χειροτεχνίες, που κυμαίνονται από λειτουργικές έως διακοσμητικές και σύγχρονες με την Native American. Δεκάδες χιλιάδες άτομα παρακολουθούν αυτή την εκδήλωση κάθε χρόνο. Δείτε φωτογραφίες από το Φεστιβάλ Τεχνών του Litchfield Park Fall.

Πότε είναι το Φεστιβάλ Τεχνών του Litchfield Park;

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Αν ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ άνοιξης στο Litchfield Park, εδώ είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ Τέχνης & Γαστρονομίας Spring Park .

Που είναι?

Αυτό είναι ένα υπαίθριο φεστιβάλ στο νοτιοδυτικό τμήμα της κοιλάδας του Ήλιου . Βρίσκεται στο ιστορικό πάρκο Litchfield Park στο Library Lawn και στην πλατεία City, δίπλα στο θέρετρο Wigwam. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε (διαβάστε κριτικές και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στο TripAdvisor) αν θέλετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο και να περπατήσετε στο φεστιβάλ! Εδώ είναι ένας χάρτης και οι οδηγίες προς το ιστορικό κέντρο Downtown Litchfield.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης είναι επίσης δωρεάν.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Εκτός από το χειροτεχνικό χωριό, άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν ζωντανή μουσική, βιβλιοδεσία, γευσιγνωσία κρασιού και διαδηλώσεις καλλιτεχνών.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα Vermillion Promotions online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.