Καλοκαιρινά στρατόπεδα νέων στα κοινοτικά κέντρα ψυχαγωγίας

Αυτό το καλοκαίρι - Επωφεληθείτε από τα κοινοτικά προγράμματα

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Οι πόλεις του Greater Phoenix έχουν όλα τα προγράμματα αναψυχής και μερικά έχουν τεράστια κέντρα αναψυχής όπου τα παιδιά μπορούν να έχουν δροσερή, καλοκαιρινή διασκέδαση κοντά στο σπίτι. Παρατίθενται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

Προγράμματα και κατασκηνώσεις
Ένα διαφορετικό θέμα κάθε εβδομάδα. Το Tykes Camp είναι ανοιχτό σε παιδιά με ηλικία 3-5 ετών, Το Journey Camp είναι ανοικτό σε ηλικίες 5-12 ετών.

Apache Junction Summer Programs
Καλοκαιρινά προγράμματα και μαθήματα κολύμβησης.

Avondale Camp PLAY
Το City of Avondale και το Δημοτικό Σχολείο του Littleton παρέχουν τα παιδιά σας με πολλή διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι στο Camp PLAY για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Buckeye καλοκαιρινά προγράμματα και κατασκηνώσεις
Η νεολαία μπορεί να συμμετάσχει σε ένα γεμάτο διασκέδαση καλοκαίρι ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στο Buckeye.

Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις Chandler
Διασκεδαστικά και προσιτά στρατόπεδα αναψυχής για παιδιά όλων των ηλικιών. Κολύμπι, αθλήματα, χορός, φύση, περιπέτεια, εκπαίδευση και πολλά άλλα.

Gilbert καλοκαιρινή αναψυχή
Καλοκαιρινό πρόγραμμα κατασκηνώσεων σχεδιασμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους και να συμμετέχουν σε μια ευρεία ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όπως τέχνες, βιοτεχνίες, αθλήματα και παιχνίδια.

Glendale Αναψυχή
Μια ποικιλία ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων για τους κατοίκους της Glendale.

Καλοκαιρινό στρατόπεδο Litchfield Park
"Οι εκδρομείς θα περάσουν τις μέρες τους παίζοντας παιχνίδια και αθλήματα, δημιουργώντας έργα τέχνης και χειροτεχνίας, κολύμπι με φίλους και συμμετέχοντας σε θεματικές δραστηριότητες διασκέδασης".

Maricopa πάρκα και μαθήματα αναψυχής
Ο οδηγός σας για αναψυχή, καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και εργαστήρια για όλες τις ηλικίες.

Mesa πάρκα και αναψυχή
Προσχολικό στο λύκειο. Μαθήματα και προγράμματα όλων των ειδών: αθλητισμός, εκπαίδευση, κολύμβηση, τέχνες.

Καλοκαιρινά στρατόπεδα και προγράμματα
Καλοκαιρινά προγράμματα αναψυχής για ηλικίες 5 - 14 ετών.

Φοίνιξ πάρκα και ψυχαγωγία καλοκαιρινά προγράμματα
Σε όλη την πόλη του Φοίνιξ θα βρείτε μαθήματα γκολφ, θαλάσσια σπορ (δημόσιες πισίνες), προγράμματα τέχνης και μουσείων, αθλητικά πρωταθλήματα και προσαρμοστικά προγράμματα αναψυχής.

Αναψυχή Queen Creek
"Δείτε τις ποικίλες κατηγορίες αναψυχής που κυμαίνονται από μηνιαία προγράμματα μέχρι μονοήμερα εργαστήρια μέχρι εβδομαδιαία στρατόπεδα δημιουργικότητας. Προσφέρουμε μαθήματα προσχολικής, νεανικής και έφηβης, ενηλίκων, νέων / ενηλίκων και γυμναστικής και ευεξίας, μαθήματα για όλες τις ηλικίες και κάθε μέλος της οικογένειας. "

Προγράμματα αναψυχής Scottsdale
Κάμπινγκ για νέους και έφηβους με κολύμβηση, αθλητισμό, χορό, εκπαίδευση, ψάρεμα και πολλά άλλα.

Έκπληξη αναψυχής
Ένα πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση που περιλαμβάνει χειροτεχνίες, παιχνίδια, εκδρομές στην ύπαιθρο και προσκεκλημένους ομιλητές. Αυτό το πρόγραμμα είναι κρατική άδεια. κατά συνέπεια απαιτείται αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης και εμβολιασμών, καθώς και πρόσθετη γραφική εργασία. Οι γονείς θα υποχρεούνται να συνδέουν και να αποβάλλουν το παιδί τους κάθε μέρα. Οι εκδρομές στο χωράφι μπορούν να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε μπόουλινγκ, ετικέτα λέιζερ, πάρκο νερού, πατινάζ με ρόλλες, ταινίες, Pool Surprising, Amazing Jakes και πολλά άλλα.

Tempe Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις
Κατασκηνώσεις ημέρας, αθλητικά στρατόπεδα, στρατόπεδα χορού, ισπανικό στρατόπεδο και στρατόπεδα ειδικού ενδιαφέροντος. Όλες οι ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα καλύπτονται στο Tempe!

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ