Γιορτή της ευχαρίστησης στο Φεστιβάλ Αναγέννησης της Αριζόνα

Μια εμπειρία φαγητού

Ένα εισιτήριο γιορτής ευχαρίστησης στο φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα κοστίζει 69,95 δολάρια συν το φόρο ανά άτομο. Αυτό περιλαμβάνει την είσοδο στο Φεστιβάλ Αναγέννησης, αξίας περίπου 24 δολαρίων. Έτσι για $ 46 ανά εισιτήριο γιορτής παίρνετε 1-1 / 2 ώρες τροφίμων και ψυχαγωγίας. Όταν πιστεύω ότι ξοδεύω περισσότερο από ένα εισιτήριο μπέιζμπολ, πάρκινγκ στο γήπεδο, ένα hot dog, ένα κοκ και ένα παγωμένο γιαούρτι, νομίζω ότι αυτό είναι μια αποδεκτή τιμή.

Αν σας αρέσει η μπύρα ή το κρασί, ρέει ελεύθερα κατά τη διάρκεια του γεύματος, κάνοντας το κόστος ενός εισιτηρίου ακόμα καλύτερη. Μήπως αναφέρω ένα δώρο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας; Ναι, παίρνετε και ένα δώρο.

Τα ακόλουθα σχόλια αφορούν την επίσκεψή μου το 2014.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Να είσαι σε επιφύλαξη για

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - γιορτή ευχαρίστησης στο φεστιβάλ αναγέννησης της Αριζόνα

Ο πρωταρχικός μου στόχος σε αυτή την επίσκεψη στο φεστιβάλ της αναγέννησης της Αριζόνα ήταν να φτιάξω ο εαυτός μου - er, εννοώ - να συμμετάσχω στη γιορτή της ευχαρίστησης. Δεν ήμουν σε λίγα χρόνια και κάποιες σημαντικές αλλαγές έγιναν από την τελευταία μου επίσκεψη το 2011. Πρώτον, ας καλύψουμε τα βασικά. Η γιορτή Pleasure Festival της Αριζόνα Renaissance Festival είναι ένα 1-1 / 2 ώρες, γεύμα πέντε πιάτων με τραγανό (αν έχετε, ξέρετε τι συμβαίνει στην αναφορά αυτής της λέξης!) Διασκέδαση. Ο Δάσκαλος είναι ο κύριος των τελετών και θα σας πει τι να κάνετε, πότε να το κάνετε και αν το κάνετε σωστά! Διατηρεί τη δράση ζωντανή και είναι ο κύριος τζόκερ. Το χιούμορ είναι συχνά υποβλητικό ή εντελώς ακατέργαστο.

Το μενού δεν είναι μυστικό. (μπορείτε να το δείτε online). Το μενού Pleasure Feast ποικίλλει με την πάροδο των ετών και ενώ μου λείπουν τα αρχικά πόδια γαλοπούλας και τα σουβλάκια λουκάνικου που φαίνονταν να ταιριάζουν με την ευκαιρία, το The Duchess of Fairhaven's Favorites το 2014 υπερέβη τις προσδοκίες μου.

Το αντιπάστι είναι στη θέση σας καθώς καθίσατε και είναι, μάλιστα, ένα "τέλειο ξεκίνημα" με τυριά, τακαναδέ, σταφύλια και ψωμί. Η σούπα ήταν ωραία ως επόμενη πορεία, ακολουθούμενη από μια σαλάτα που βελτιώθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια. Η κύρια πορεία ήταν κοτόπουλο piccata, υγρό και νόστιμο, μαζί με μια φέτα τσαγιού prime πιάτο, σερβίρεται με au jus, πατάτες και μωρά καρότα.

Το πραγματικό ζήτημα για μερικούς (όχι για εμένα) με το γεύμα είναι ότι υπάρχει μικρή ευελιξία. Είναι ένα σταθερό μενού. Το επιδόρπιο ήταν απλό και μικρό, καθόλου όπως φαίνεται στο διαφημιστικό υλικό. Δεν προσφέρθηκε καφές, αλλά εάν το ρώτησα, πιθανώς θα είχε φιλοξενήσει.

Η γιορτή της ευχαρίστησης ήταν μια διήμερη υπόθεση, αλλά συντομεύθηκε από το 2011, πιθανότατα να αφήσει την ώρα της κουζίνας να αναρρώσει και να αναγεννηθεί πριν να καθίσουν οι επόμενοι Υπαίθριοι.

Ήμουν καλά με την μισή ώρα λιγότερο. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή, αλλά μερικοί έσπευσαν καθώς τα μαθήματα παραδόθηκαν πριν τελειώσουν το προηγούμενο.

Μην επιτρέψτε μου να σας δώσω την εντύπωση ότι δεν απολάμβανα τον εαυτό μου, γιατί το έκανα. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, γιατί συνειδητοποιούν ότι αυτό δεν είναι εστιατόριο, είναι μια εμπειρία. Η ψυχαγωγία μάλλον δεν θα το κάνει στην τηλεόραση, αλλά κρατάει τους ανθρώπους χαμογελαστός. Οι χορευτές ήταν μια ωραία προθέρμανση για τις γκάιντες και τα τύμπανα, που ήταν, για μένα, το επίκεντρο της ψυχαγωγίας της γιορτής Pleasure.

Υπάρχουν μερικά θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης σχετικά με τη γιορτή της ευχαρίστησης που πρέπει να γνωρίζετε προτού να πάτε και τα περιγράφω σε μια λίστα συμβουλών που έβαλα μαζί για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Εκτιμώ ότι περίπου οι μισοί άνθρωποι στη γιορτή της ευχαρίστησής μας είχαν παρευρεθεί. Δεν αποτελεί έκπληξη. Ίσως να μην θέλω να πάνε κάθε χρόνο, αλλά σε δύο ή τρία χρόνια, ξέρω ότι θα είμαι χαρούμενος να φορέσω ένα καπέλο, να ακούσω τον Γιορτή της Γιορτής της Pleasure να χρησιμοποιεί τη λέξη "κακό" και να υψωθεί για να χαιρετήσει την επόμενη πορεία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής. Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 02/14