Επισκεπτόμενοι ορυκτοί καρναβαλιού στη Μασαχουσέτη

Δείτε και δοκιμάστε την πιο πολύχρωμη πτώση της νέας Αγγλίας

Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια πιο φωτογενής σοδιά από τα βακκίνια, τα οποία ωριμάζουν και κοκκινίζουν το φθινόπωρο. Στη Μασαχουσέτη, η συγκομιδή των βακκίνιων συμπίπτει με την εποχή της φύλλωσης του φθινοπώρου , παρέχοντας μια διπλή δόση οπτικής μεγαλοπρέπειας. Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Καλλιεργητών Καλκάνι του Cape Cod, 400 από τα 1.000 περίπου βοσκοτόπων βακκίνων της Βόρειας Αμερικής συγκεντρώνονται στη Μασαχουσέτη: Τα περισσότερα βρίσκονται νότια της Βοστόνης στην κομητεία Plymouth και στο Cape Cod.

Οποιαδήποτε κίνηση στην περιοχή αυτή κατά τη διάρκεια της περιόδου συγκομιδής των βακκίνιων της Μασαχουσέτης, η οποία αρχίζει συνήθως την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και διαρκεί τον Οκτώβριο και μερικές φορές και τον Νοέμβριο, είναι πιθανό να προσφέρει θέα βουνού με βακκίνιους, όπου οι καλλιεργητές εργάζονται σκληρά και τείνουν γεωργικές ταμειακές καλλιέργειες. Υπάρχει μια καλή ευκαιρία, επίσης, θα βρείτε τον εαυτό σας οδήγηση πίσω από φορτηγά γεμάτα με κόκκινα μούρα.

Οι προσκυνητές ανακάλυψαν τα βακκίνια που αναπτύσσονταν άγρια ​​σε τυρφώνες κοντά στον οικισμό τους στο Πλύμουθ και τους βαφτίζονταν "μούρα γερανών" επειδή τα άνθη τους άνοιξης μοιάζουν με το σχήμα του κεφαλιού του πτηνού και του ράμφους. Από τους γηγενείς αμερικανούς γείτονές τους, οι Προσκυνητές έμαθαν να χρησιμοποιούν τα βακκίνια όχι μόνο για φαγητό αλλά και για ιατρικούς σκοπούς, αλλά ως φυσική βαφή.

Τα βακκίνια είναι ένα από τα τρία μόνο φρούτα που προέρχονται από τη Βόρεια Αμερική και καλλιεργούνται τώρα στο εμπόριο. Όπως τα βακκίνια και τα σταφύλια Concord, η ζήτηση για τα βακκίνια έχει κλιμακωθεί σε όλο τον κόσμο καθώς η γνώση των θρεπτικών ιδιοτήτων τους έχει αυξηθεί.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια περιοδεία οδήγησης πτώσης για να επισκεφθείτε τα βακαλάκια βακκίνιων στη Μασαχουσέτη, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα στοιχήματά σας για να δείτε την τρέχουσα συγκομιδή και να αγοράσετε φρέσκα βακκίνια και προϊόντα βατόμουρου.