Εθνικό Πάρκο Yellowstone - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Πότε να πάτε; Τι να κάνω? Που να μείνω? Αν σκέφτεστε να επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Ακολουθούν μερικές απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με τα ταξιδιωτικά και αναψυκτικά σας σχέδια.

Πότε για να πάει στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone
Ιούλιος και Αύγουστος είναι οι μέγιστοι μήνες ταξιδιού, όταν ο καιρός είναι πιο πιθανό να είναι ζεστός και ξηρός. Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε τα πλήθη, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος είναι μια καλή επιλογή, αλλά διατρέχετε τον κίνδυνο πιο ψυχρού και υγρότερου καιρού.

Οι περιοχές Mammoth και Old Faithful είναι ανοιχτές κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου του πάρκου, η οποία διαρκεί από τα τέλη Δεκεμβρίου μέχρι τον Μάρτιο.

Τι να κάνετε στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone
Η τυπική εμπειρία στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone περιλαμβάνει την οδήγηση από στάση μέχρι στάση, τη λήψη στο σκηνικό κατά μήκος της διαδρομής και τη διακοπή κάθε μέρα για να παρακολουθήσετε την άγρια ​​φύση. Στις στάσεις σας, θα βγείτε και περιπλανηθείτε ή πεζοπορία για να πάρετε μια πιο κοντινή θέα των θερμικών χαρακτηριστικών και άλλων αξιοθέατα. Θα θελήσετε να ξοδέψετε χρόνο στα κέντρα επισκεπτών και στους ιστορικούς χώρους, καθώς και να εξερευνήσετε τα ιστορικά καταλύματα και άλλα «πάρκετεκτονία» . Οι υπαίθριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, βαρκάδα, ψάρεμα, ιππασία και σκι αντοχής.

Πού να μείνετε όταν επισκέπτεστε το Εθνικό Πάρκο Yellowstone
Αν ψάχνετε για σύγχρονες ανέσεις όπως τηλεόραση, πρόσβαση στο internet και κλιματισμό, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να μείνετε σε μια από τις κοινότητες ακριβώς έξω από το πάρκο.

Εάν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά τα πράγματα και να έχετε το χρόνο και τα χρήματα, συνιστώ να μένετε σε δύο ή τρία διαφορετικά ξενοδοχεία μέσα στο πάρκο καθώς επισκέπτεστε τις διάφορες περιοχές του πάρκου. Ανεξάρτητα από το είδος των καταλυμάτων που επιλέγετε, συνιστάται η κράτηση εκ των προτέρων.

Μην Καθίστε στις θερμές πηγές
Οι θερμές πηγές στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone δεν είναι το είδος που θέλετε να απολαύσετε. Το μάγμα κάτω από το Yellowstone είναι πιο κοντά στην επιφάνεια από οπουδήποτε αλλού στη γη. Αυτό το λιωμένο βράχο υπερθερμαίνει το υπόγειο νερό και δημιουργεί τις θερμές πηγές του πάρκου και τους geysers. Τα γεωθερμικά χαρακτηριστικά του Yellowstone είναι τόσο εύθραυστα και δυναμικά, οπότε δεν θέλετε να πάρετε πολύ κοντά. Μείνετε στο boardwalks ή σηματοδοτημένα μονοπάτια. Λόγω του κινδύνου και της ευαισθησίας των θερμικών χαρακτηριστικών, το κολύμπι ή η κολύμβηση απαγορεύονται αυστηρά.

Σκύλοι στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone - Δεν είναι καλή ιδέα
Τα σκυλιά επιτρέπονται σε ορισμένες περιοχές του πάρκου αλλά πρέπει να διατηρούνται υπό αυστηρό έλεγχο. Ακόμη και όταν κτιστεί ή σε ένα σύντομο λουρί, οι μόνες περιοχές όπου επιτρέπονται είναι το αυτοκίνητό σας, οι χώροι στάθμευσης και οι χώροι κατασκήνωσης. Αν δεν είναι δική σας υπηρεσία, εξοικονομήστε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας σκύλου πολύ άγχος και αφήστε τον / την σπίτι του. Τα σκυλιά σίγουρα δεν επιτρέπονται κοντά στην άγρια ​​φύση ή τα θερμικά χαρακτηριστικά. Ξέρετε ότι αυτές οι θερμές πηγές, ενώ είναι μπλε και δελεαστικές, γεμίζουν με νερό ζεματίσματος.

Το σκυλί σας δεν το κάνει.

Σημαντικοί Αεροδρόμια Κοντά στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone
Οι ακόλουθοι αερολιμένες έχουν προγραμματισμένη τακτικά δρομολόγια από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλες τις ΗΠΑ.

Υπηρεσίες στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone
Σε αντίθεση με πολλά εθνικά πάρκα, το Yellowstone προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών επισκεπτών μέσα στο πάρκο.

Το Εθνικό Πάρκο Grand Teton είναι ακριβώς δίπλα από την πόρτα
Το Εθνικό Πάρκο Grand Teton του Wyoming βρίσκεται νότια του Εθνικού Πάρκου Yellowstone, οπότε αν έχετε χρόνο, επωφεληθείτε από την ευκαιρία και επισκεφθείτε και τα δύο πάρκα. Ένα τέλος εισόδου στο πάρκο σας φέρνει και στα δύο.