Μπαχάμες Οδηγός Διεθνούς Αεροδρομίου Lynden Pindling (NAS)

Τι να περιμένετε όταν φτάσετε και πώς να φτάσετε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας

Το Nassau είναι ο κύριος διεθνής ταξιδιωτικός κόμβος για τις Μπαχάμες και ενώ το Freeport, οι προορισμοί Exumas και άλλοι Μπαχάμες έχουν τα δικά τους αεροδρόμια, το Διεθνές Αεροδρόμιο Lynden Pindling (NAS) είναι μακράν το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο. Βρίσκεται στο δυτικό άκρο του νησιού New Providence, το αεροδρόμιο είναι περίπου 20 λεπτά από το κέντρο του Nassau (όταν δεν υπάρχει κίνηση, ούτως ή άλλως) και πολύ βολικό για τα ξενοδοχεία στην Cable Beach, συμπεριλαμβανομένης της νέας ανάπτυξης Baha Mar.

Το Paradise Island είναι λίγο πιο μακριά - περίπου μισή ώρα με το ταξί ή το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Το NAS εξυπηρετείται από πολλές μεγάλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες με καθημερινή εξυπηρέτηση από και προς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Τερματικό Αεροδρόμιο Nassau και Παροχές

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου Nassau είναι σύγχρονος, κλιματιζόμενος και προσβάσιμος σε άτομα με ειδικές ανάγκες. ένα πρόσφατο έργο ανασυγκρότησης έχει μετατρέψει αυτή τη μονάδα από ένα δυσάρεστο βλέμμα σε ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια της Καραϊβικής. Οι επιβάτες επιβιβάζονται με μουσική από ζωντανό συγκρότημα ενώ περιμένουν να καθαρίσουν την τοπική μετανάστευση και τα έθιμα και συχνά και πεινασμένους πειρατές (το Nassau ήταν κάποτε περιβόητο πειρατικό καταφύγιο και κάηκε στο έδαφος τον 18ο αιώνα ως αποτέλεσμα ).

Οι παροχές περιλαμβάνουν άφθονες επιλογές για φαγητό, αφορολόγητα και αναμνηστικά , καθώς και ένα φωτεινό γήπεδο για φαγητό με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το ξενοδοχείο στο Graycliff του Nassau διαθέτει ένα πολύ ωραίο VIP σαλόνι, με πρόσβαση στους πελάτες του ξενοδοχείου, πελάτες που αγοράζουν 25 δολάρια ή περισσότερα στο παρακείμενο κατάστημα Graycliff (που πωλούν επώνυμα πούρα, σοκολάτες, ποτά υψηλής ποιότητας και άλλα δώρα) .

Το σαλόνι είναι επίσης το μόνο μέρος στο αεροδρόμιο όπου μπορείτε να καπνίσετε - συμπεριλαμβανομένων αυτών των διάσημων πούρων Graycliff!

Όλες οι πύλες του αεροδρομίου βρίσκονται σε ένα κτίριο, με τερματικά Α, Β και Γ αφιερωμένα στις αναχωρήσεις των ΗΠΑ, τις διεθνείς και αμερικανικές αφίξεις και τις διεθνείς και εσωτερικές αναχωρήσεις αντίστοιχα.

Τα σημεία δείχνουν ότι καμία πύλη δεν απέχει περισσότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό κόμβο.

Το Wifi διατίθεται στο τερματικό του αεροδρομίου. μπορείτε να λάβετε δωρεάν πρόσβαση στο Internet μέχρι 30 λεπτά.

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν ένα γήπεδο φαγητού με πίτσα Wendy's, Quiznos και Parma. ένα Donuts Dunkin είναι επίσης κοντά, μαζί με το τραπέζι-υπηρεσία Rhythm Cafe. Οι επιλογές αγορών περιλαμβάνουν το Del Sol (ρούχα που αλλάζουν χρώματα), το John Bull (καλλυντικά), το Piranha Joe (beachwear), το Last Straw (καπέλα και τσάντες, αν και όχι στις τιμές ευκαιρίας που θα βρείτε στην αγορά άχυρου του Nassau) Bahamian (τοπικά προϊόντα) και το κατάστημα duty-free Ole Nassau, το οποίο πωλεί τα τοπικά ρούμι Ricardo και Old Nassau για λιγότερο από $ 10, αλλά σε άλλες περιπτώσεις προσφέρει τιμές πολύ διαφορετικές από αυτές που θα πληρώσατε πίσω στο σπίτι.

Το Nassau είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια της Καραϊβικής όπου προ-εκκαθαρίζετε τα αμερικανικά τελωνεία προτού αναχωρήσετε. Η σύγχρονη νέα περιοχή Τελωνείων περιλαμβάνει 20 αυτοματοποιημένα περίπτερα ανάγνωσης διαβατηρίων καθώς και 15 επανδρωμένους τελωνειακούς θαλάμους και σε μια ήσυχη μέρα οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα ταξιδέψουν σε στιγμές. Ακόμα, αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ απασχολημένο αεροδρόμιο, οπότε οι αναχωρούντες επισκέπτες καλούνται να φτάσουν στο αεροδρόμιο τρεις ώρες νωρίτερα προκειμένου να διαπραγματευτούν με ασφάλεια το check-in, την ασφάλεια και τα τελωνεία.

Αεροπορικές εταιρείες που πετούν στις Μπαχάμες

Το Nassau έχει μερικές από τις καλύτερες αεροπορικές μεταφορές στην Καραϊβική, με 21 αεροπορικές εταιρείες που παρέχουν σήμερα υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων σχετικών νεοεισερχομένων της Southwest Airlines .

Οι κύριοι μεταφορείς περιλαμβάνουν:

Νασάου, Μπαχάμες Χερσαίες μεταφορές

Ταξί, λεωφορεία λεωφορείων και τοπικά λεωφορεία παρέχουν μια ποικιλία επιλογών μεταφοράς εδάφους για τους επισκέπτες της Nassau. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι ένας άλλος τομέας τεράστιας βελτίωσης στο αεροδρόμιο, με φιλικούς και ενημερωτικούς αξιωματούχους μεταφορών που βρίσκονται στη διάθεσή σας για να κατευθύνουν γρήγορα τους επισκέπτες με ταξί, λεωφορεία και άλλες μεταφορές εδάφους.

Τα δείγματα ταξί από το αεροδρόμιο περιλαμβάνουν:

Το Majestic Tours και άλλες τοπικές εταιρείες προσφέρουν κοινές μεταφορές με λεωφορεία στα τοπικά ξενοδοχεία, που θα σας κοστίζουν λίγο λιγότερο από ταξί. Το πολύχρωμο και φτηνό σύστημα των λεωφορείων jitney του Nassau δυστυχώς δεν εξυπηρετεί το αεροδρόμιο, αλλά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για ημερήσιες μετακινήσεις ανάμεσα στις μεγάλες ξενοδοχειακές περιοχές και στο κέντρο της πόλης.

Κάντε κράτηση στο αεροδρόμιο των Μπαχάμες με το Viator

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο. Οι πωλητές είναι Avis, Budget, Dollar / Thrifty και Hertz.

Η μαζική ανάπτυξη του Baha Mar βοήθησε στην κατασκευή ενός εξαιρετικού νέου συστήματος οδοστρώματος τεσσάρων λωρίδων στο δυτικό άκρο του νησιού New Providence, βελτιώνοντας σημαντικά τις συνδέσεις μεταξύ του αεροδρομίου, του Cable Beach και του κέντρου της Nassau. Ωστόσο, η οδήγηση μέσω της καρδιάς του Nassau μπορεί να είναι ένα αργό ταξίδι, ειδικά όταν τα κρουαζιερόπλοια είναι στην πόλη (που είναι σχεδόν πάντα) και οι δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί με χιλιάδες πεζούς, καμπίνες και λεωφορεία.