Κρατικό πάρκο Humboldt Redwoods

Για το ύψος των δέντρων που λυγίζει το λαιμό, δεν υπάρχει πάρκο Redwood στην πολιτεία της Καλιφόρνια που μπορεί να νικήσει τον Humboldt Redwoods. Το πάρκο είναι επίσης εντυπωσιακό για το μέγεθός του, σχεδόν διπλάσιο από το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο.

Το ένα τρίτο του Humboldt Redwoods είναι ένα δάσος παλιάς ανάπτυξης, η μεγαλύτερη έκταση των αρχαίων δέντρων redwood που απομένουν στον πλανήτη γη. Τα πιο πυκνά και πιο εντυπωσιακά περίπτερα της Sequoia sempervirens αναπτύσσονται στο πάρκο κατά μήκος του Bull Creek και του ποταμού χελιού.

Το Humboldt Redwoods είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη στην Καλιφόρνια για να δείτε τα κοκκινογούλια με αυτοκίνητο. Αν το μόνο που κάνετε είναι να οδηγήσετε μέσα στο πάρκο στην Λεωφόρο των Γίγαντων 32 μιλίων, θα χαρούμε να το κάνατε καθώς ταξιδεύετε ανάμεσα σε δέντρα, τόσο ψηλά όσο 15-κτίρια.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Humboldt Redwoods State Park

Λεωφόρος των Γιγάντων: Η διαδρομή μήκους 39 μιλίων είναι το πιο προσιτό και εντυπωσιακό πράγμα που κάνει στο Humboldt Redwoods. Μάθετε τα πάντα για αυτό στο Avenue του οδηγού Giants.

Ιδρυτές Grove: Εάν σταματήσετε να δείτε μόνο ένα άλσος από αυτά τα τεράστια δέντρα, επισκεφθείτε το Founder's Grove. Είναι ένα μέρος για να πάρετε μια εύκολη βόλτα μέσα από ένα δάσος που κάποτε ήταν κατ 'οίκον στο Dyerville Giant, ένα δέντρο που ήταν μεγαλύτερο από το Άγαλμα της Ελευθερίας. Ο γίγαντας έχει φύγει τώρα, αλλά μπορείτε να δείτε τα όρθια δέντρα και τα πεσμένα και να φτάσετε κοντά σε όλους.

Γυναικεία ομοσπονδία Grove: Ένα από τα πολλά ξυλόγλυπτα στο πάρκο, η Γυναικεία Ομοσπονδία Grove διαθέτει μια τετράγωνη καμάρα σχεδιασμένη από την αρχιτέκτονα Hearst Castle Julia Morgan.

Είναι επίσης ένα ωραίο μέρος για μια βόλτα ή ένα πικνίκ κοντά στον ποταμό.

Ποταμός χελιού: Ο ποταμός που διασχίζει το πάρκο παρέχει θέσεις για ψάρεμα, βαρκάδα και κολύμπι. Κατά τη διάρκεια της πτώσης και του χειμώνα, μπορείτε να ψαρεύετε μόνο για σολομό και πέστροφα χελώνα. Όποιος ψαρεύει και είναι 16 ετών ή μεγαλύτερος πρέπει να φέρει έγκυρη άδεια αλιείας στην Καλιφόρνια.

Ιππασία: Οι τοπικές εταιρείες προσφέρουν οδηγημένα μονοπάτια ιππασίας, όπως το Redwood Creek Buckarettes και το Redwood Trails Horse Rides.

Πεζοπορία: Το πάρκο έχει πάνω από 100 μίλια μονοπατιών για πεζοπόρους και ποδηλάτες. Ελέγξτε το Redwood Hikes για μια περίληψη αυτών.

Κατασκήνωση στο κρατικό πάρκο Humboldt Redwoods

Αν θέλετε να πάτε κάμπινγκ ανάμεσα στα δέντρα Redwood, Humboldt Redwoods είναι ένα πολύ πιο ευχάριστο μέρος για να το κάνετε αυτό από Yosemite National Park. Έχει περισσότερο χώρο μεταξύ των χώρων της και είναι λιγότερο πυκνοκατοικημένο το χρόνο. Πολλοί σε απευθείας σύνδεση αναθεωρητές σχολιάζουν πόσο καθαρά είναι οι χώροι κατασκήνωσης στο Humboldt Redwoods και ένας κριτικός τους αποκαλούσε «σχεδόν θεούς».

Το πάρκο διαθέτει τρεις κάμπινγκ με 250 κάμπινγκ. Μπορούν να φιλοξενήσουν ρυμουλκούμενα, κατασκηνωτές, αυτοκινούμενα αυτοκίνητα με μήκος 24 πόδια. Κανένας από αυτούς δεν έχει συνδέσεις και θα πρέπει να μεταφέρετε νερό στο κάμπινγκ σας από κοντινά σπίτια. Δείτε πού βρίσκονται στον χάρτη κάμπινγκ .

Το Burlington Campground βρίσκεται κοντά στο κέντρο επισκεπτών και είναι το μοναδικό campground ανοιχτό το χειμώνα. Είναι σε ένα δεύτερο δάσος ανάπτυξης, με τεράστια δέντρα που διασκορπίζονται, κάτι που κάποιοι βρίσκουν θλιβερές, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι είναι συναρπαστικοί. Οι θέσεις είναι επίπεδες και μπορούν να φιλοξενήσουν ρυμουλκούμενα.

Οι κρυμμένες πηγές κοντά στην πόλη Myers Flat είναι το μεγαλύτερο καταυλισμό του πάρκου.

Μέρος του είναι σε ένα παλιό αναπτυγμένο δάσος ξυλείας, με χώρους που είναι σκιεροί και αρκετά μακριά εκτός από το ότι δεν θα γνωρίσετε όλες τις μικρές επιχειρήσεις των γειτόνων σας.

Το Albee Creek βρίσκεται δυτικά της εθνικής οδού των ΗΠΑ 101. Είναι το μικρότερο και ωρύτερο καταυλισμό στο πάρκο, στη δυτική άκρη του Bull Creek Flats. Τα δυτικότερα κάμπινγκ στο Albee Creek βρίσκονται σε ανοιχτό λιβάδι και τα υπόλοιπα βρίσκονται κάτω από δευτερεύουσες καλλιέργειες.

Το πάρκο έχει έναν υγιή πληθυσμό μαύρων αρκούδων. Οι περισσότεροι από αυτούς μένουν στην πατρίδα και δεν είναι επικίνδυνοι για τους ανθρώπους. Η σωστή αποθήκευση του φαγητού σας είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο. Μάθετε πώς να παραμείνετε ασφαλείς σε μια καμπίνα στην Καλιφόρνια .

Συμβουλές κρατικού πάρκου Humboldt Redwoods

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά το κέντρο επισκεπτών κλείνει τις μεγάλες διακοπές.

Οι καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες είναι συνήθως 70 ° F έως 90 ° F, με τα χαμηλά της δεκαετίας του '50 και την πρωινή ομίχλη που καίγεται το μεσημέρι.

Οι χειμερινές κορυφές κυμαίνονται από 50 ° F έως 60 ° F, με χαμηλά τα 20s έως 30s. Το πάρκο παίρνει επίσης 60 έως 80 ίντσες βροχής το χρόνο, το μεγαλύτερο μέρος του μεταξύ Οκτωβρίου και Μαΐου. Το χιόνι είναι ασυνήθιστο και συνήθως πέφτει πάνω από 2.000 πόδια ύψος.

Στα τέλη του καλοκαιριού, παρακολουθήστε τις προειδοποιήσεις για τα φύκια στο ποτάμι. Όταν το νερό είναι χαμηλό, τα μπλε-πράσινα φύκια ανθών μπορεί να είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Η δηλητηριώδης δρυς αναπτύσσεται στο πάρκο και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εξανθήματα σε μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι το αποκαλούν ψευδώνυμα όπως "κνησμώδες αμπέλι" ή άλλες αποτυπώσιμες περιγραφές. Τα φύλλα του αναπτύσσονται σε ομάδες των τριών και δεν είναι δίπλα-δίπλα. Μάθετε περισσότερα για το πώς μοιάζει.

Το απειλούμενα μαρμάρινα πουλιά (τα οποία σχετίζονται με το puffin) φωλιάζουν στο πάρκο. Μπορείτε να το βοηθήσετε να επιβιώσει διατηρώντας το κάμπινγκ σας σούπερ καθαρό, μην τρέφοντας την άγρια ​​φύση και προσέχοντας να μην ρίχνετε φαγητό ενώ είστε πεζοπορία. Ο λόγος για όλη την καθαριότητα: Τα απορρίμματα τροφίμων προσελκύουν κοράκια, κοράκια και σάλια του Stellar, τα οποία θα βρουν και θα τρώνε μαρμάρινα κοτόπουλα και αυγά.

Το κινητό σας μπορεί να μην λαμβάνει σήμα σε μεγάλο μέρος του πάρκου και ακόμη και στις κοντινές μικρές πόλεις. Το GPS του τηλεφώνου σας μπορεί να σας δώσει μια διαδρομή ενώ έχετε πρόσβαση, αλλά δεν θα μπορείτε να επαναπροσανατολίζετε όταν το χάσετε. Για να περιηγηθείτε χωρίς διακοπή, πηγαίνετε στο παλιό σχολείο και παίρνετε μαζί ένα χαρτί.

Δύο αγώνες μαραθωνίου συμβαίνουν στο Humboldt Redwoods, το οποίο μπορεί να κλείσει τον κύριο δρόμο του πάρκου για έως και έξι ώρες. Αυτό συμβαίνει στις αρχές Μαΐου και στις αρχές Οκτωβρίου. Για ημερομηνίες και λεπτομέρειες, ελέγξτε τον ιστότοπο Avenue of the Marathon Giants ή δείτε τον ιστότοπο Marathon του Humboldt Redwoods.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πάρκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Humboldt Redwoods State Park.

Πώς να φτάσετε στο πάρκο Humboldt Redwoods

Humboldt Redwoods είναι μεταξύ Garberville και Eureka λίγο έξω από την εθνική οδό 101. Μπορείτε να μπείτε από οποιαδήποτε από τις πολλές εξόδους κατά μήκος της εθνικής οδού.