Δυτικό Βιρτζίνια είναι τα πιο γραφικά και δρόμους και Byways

Άμμος κληρονομιάς άνθρακα

Η διαδρομή των 98 μιλίων διασχίζει τέσσερις νότιες κομητείες της Δυτικής Βιρτζίνια σε μια περιοχή που θυμίζει την ιστορία και τον πολιτισμό της βιομηχανίας άνθρακα. Οι περιοχές ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν το ανθρακωρυχείο Beckley και την ιστορική πόλη Bramwell. Το Byway προσφέρει επίσης ευκαιρίες αναψυχής, όπως η αλιεία στη λίμνη Bluestone, η πεζοπορία κατά μήκος του Appalachian National Scenic Trail ή η κατασκήνωση στο Camp Creek State Forest.

Διασχίζει το Bluestone National Scenic River κοντά στο Bramwell και παρέχει πρόσβαση στο New River Gorge ανατολικά της πόλης Beckley.

Έναρξη και τελικό σημείο: Η διαδρομή ξεκινά από τα σύνορα δυτικής Βιρτζίνια-Βιρτζίνια βόρεια κατά μήκος των ΗΠΑ 52, η οποία μετατρέπεται σε SR 16, στη συνέχεια συνεχίζει βόρεια στην πόλη Beckley στη συμβολή των SR 16 και I-77.

Highland Scenic Highway

Αυτή η διαδρομή μήκους 43 μιλίων στο Εθνικό Δρυμό Monongahela περνάει μέσα από τις κοιλάδες των ποταμών και πάνω στις κορυφογραμμές των βουνών, προσφέροντας γραφική θέα στα Highlands της Allegheny καθώς και ευκαιρίες για περιπάτους μέσα από βουνοπλαγιές και πευκοδάσους. Οι περιοχές ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν το Wilderness Cranberry 35.846 στρεμμάτων και τη βοτανική περιοχή Cranberry Glades των 750 στρεμμάτων, τη μεγαλύτερη περιοχή τυρφώνων στη Δυτική Βιρτζίνια. Το εθνικό δάσος Monongahela προσφέρει ευκαιρίες για κατασκήνωση, πεζοπορία και ψάρεμα.

Έναρξη και τελικό σημείο: Η διαδρομή διέρχεται από Richwood κατά μήκος SR 55 και στη συνέχεια ανατολικά σε SR 150 έως ότου η διαδρομή καταλήξει στην άκρη του Εθνικού Δρυμού Monongahela, στη συμβολή SR 150 και US 219.

Ιστορική εθνική οδός

Ο πρώτος διακρατικός αυτοκινητόδρομος της Αμερικής, ο Εθνικός Δρόμος κατασκευάστηκε για να συνδέει τους ανθρώπους και τις πόλεις κατά μήκος της ανατολικής ακτής με εκείνα στα σύνορα δυτικά των βουνών Allegheny. Επιτρεπόμενη από το Κογκρέσο το 1806, η κατασκευή του δρόμου ξεκίνησε στο Cumberland του Maryland το 1811. Ο δρόμος έφτασε στη Βανδάλια, στη συνέχεια στην πρωτεύουσα του Ιλλινόις, το 1839 και αργότερα ολοκληρώθηκε στα σύνορα του Ιλλινόις στο East St.

Louis, ανοίγοντας μια σύνδεση με τη διαδρομή του Μισισιπή.

Το τμήμα της Δυτικής Βιρτζίνια του αυτοκινητόδρομου περνάει από το Wheeling, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν την αίθουσα ανεξαρτησίας της Δυτικής Βιρτζίνιας. "Old Town" του Wheeling, μια γειτονιά βικτοριανών σπιτιών με θέα στον ποταμό Ohio. Capitol Music Hall, που ιδρύθηκε το 1933 και φιλοξενεί το Jamboree των ΗΠΑ και την Wheeling Symphony. το μουσείο παιχνιδιών και τρένων του Kruger Street, όπου διεξάγεται η ετήσια σύμβαση Μαρξ παιχνίδι · Wheeling Park και τα τροχαία μονοπάτια της πολιτιστικής κληρονομιάς. και η γέφυρα Suspension Wheeling, η πρώτη που διασχίζει τον ποταμό Ohio. και η γέφυρα του Elm Grove Stone Arch, η παλαιότερη υπάρχουσα γέφυρα στην πολιτεία.

Έναρξη και τελικό σημείο: Η ανατολική / δυτική διαδρομή εκτείνεται από τη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, στον ποταμό Μισσισσιππή στη Γέφυρα Eads στο East Saint Louis, Illinois. Διασχίζει έξι πολιτείες: Μέριλαντ, Δυτική Βιρτζίνια, Πενσυλβάνια, Οχάιο, Ιντιάνα και Ιλλινόις. Το τμήμα της Δυτικής Βιρτζίνια ξεκινά στην κρατική γραμμή της Πενσυλβανίας-Δυτικής Βιρτζίνιας στις ΗΠΑ 40 και συνεχίζει στην πόλη Wheeling όπου διασχίζει τη γέφυρα Suspension Wheeling. Η διαδρομή συνεχίζεται στο Wheeling Island και καταλήγει σε μια γέφυρα που οδηγεί στο Bridgeport, Ohio. Το τμήμα Δυτικής Βιρτζίνια του συνόλου 824 μιλίων διαδρομή είναι 15,7 μίλια μήκος.

Μίντλαντ μονοπάτι

Η διαδρομή 117 μιλίων είναι μια πύλη για την παγκόσμιας κλάσης rafting whitewater, με πρόσβαση στους ποταμούς New και Gauley. Αρκετοί επιθεωρητές στην περιοχή προσφέρουν ράφτινγκ κλάσης V-VI. Η περιοχή είναι επίσης ένα mecca για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση βράχου στο πρόσωπο του New River Gorge. Το ίδιο το μονοπάτι ήταν ένας πολωνικός δρόμος για τους στρατούς της Ένωσης και της Συνομοσπονδίας κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου και περιλαμβάνει έναν αριθμό ιστορικών χώρων. Άλλα σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν το Greenbrier Hotel, ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο και το μοναδικό θέρετρο πέντε αστέρων της Δυτικής Βιρτζίνιας, καθώς και το κοντινό Oakhurst Links, το παλαιότερο γήπεδο γκολφ στη χώρα, που χτίστηκε το 1884.

Έναρξη και τελικό σημείο: Η διαδρομή ξεκινά από την πόλη White Sulphur Springs βορειοδυτικά στις ΗΠΑ 60 έως λίγο πριν το Τσάρλεστον.

Η ιστορική διαδρομή της Ουάσινγκτον

Η διαδρομή 137 μιλίων διασχίζει ένα τοπίο πλούσιο σε ιστορικούς, φυσικούς και γραφικούς πόρους, από δάση καλυμμένα βουνά και κοιλάδα γεωργικής γης μέχρι ιστορικές πόλεις και απομεινάρια περασμένων βιομηχανιών.

Κοντά στον αυτοκινητόδρομο οι επισκέπτες θα βρουν το εθνικό ιστορικό πάρκο του Harper's Ferry, 21 ιστορικές περιοχές του εθνικού μητρώου και 126 ιστορικούς ιστοτόπους εθνικού μητρώου, πολλοί από τους οποίους συνδέονται με την οικογένεια του George Washington. Ορισμένα προγράμματα ζωντανής ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων των διαδηλώσεων πυροβολικού και των επανεμφανίσεων μάχης, εκτελούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Έναρξη και τελικό σημείο: Από την κοινότητα του Pawpaw, ο δρόμος τρέχει βόρεια προς Berkeley Springs κατά μήκος SR 9, όπου γίνεται μια διαδρομή βρόχου. Ο βόρειος βρόχος ακολουθεί SR 9, στη συνέχεια, πολλούς επαρχιακούς δρόμους και SR 480 νοτιοανατολικά προς Shepherdstown, στη συνέχεια νότια σε CR 230 και US 340 στο Charlestown. Ο νότιος βρόχος εκτείνεται νοτιοδυτικά από το Berkeley Springs στην κομητεία 9/10 μέχρι να ενταχθεί στις ΗΠΑ 522, ακολουθεί αρκετούς δρόμους επαρχίας στο Charlestown και το US 340.

Staunton-Parkersburg

Συνδέοντας την άνω κοιλάδα Shenandoah με τον ποταμό Ohio, η διαδρομή ήταν απαραίτητη για την έγκαιρη ανάπτυξη και διευθέτηση της περιοχής. Ήταν επίσης πρωταρχικής σημασίας στην πολιτική διαμάχη που οδήγησε στον διαχωρισμό και την τελική κρατικότητα του τμήματος της Βιρτζίνια που έγινε Δυτική Βιρτζίνια. Η ιστορική διαδρομή και τα συναφή backways περιλαμβάνουν τέτοιες τοποθεσίες εμφυλίου πολέμου όπως το Battlefield Rich Mountain, η ιστορική περιοχή Beverly, το Fort Cheit Summit, το Camp Bartow και το Camp Allegheny. Συνοδευτικά σημεία ενδιαφέροντος είναι τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα, τα σπίτια και οι πόλεις που αποκαλύπτουν τις δυσκολίες της πρώιμης ζωής που βιώνουν οι άποικοι.

Έναρξη και τελικό σημείο: Η απόσταση 180 μιλίων ακολουθεί τις ΗΠΑ 250 δυτικά από τη Δυτική Βιρτζίνια-Βιρτζίνια κρατική γραμμή Huttonsville, τότε ΗΠΑ 219 βόρεια προς Beverly, ΗΠΑ 33 κοντά στην Τροία, και SR 47 στο Parkersburg.