Επισκεφθείτε το Παρατηρητήριο Εθνικής Ραδιοαστρονομίας στην Green Bank, Δυτική Βιρτζίνια

Εν συντομία:

Είτε είστε λάτρης της επιστήμης είτε αγαπάτε να επισκεφθείτε μοναδικές τοποθεσίες, η Πράσινη Τράπεζα, το Παρατηρητήριο Εθνικής Ραδιοαστρονομίας (NRAO) της Δυτικής Βιρτζίνια είναι ένας απαραίτητος σταθμός. Το τηλεοπτικό τηλεσκόπιο Robert C. Byrd της Green Observatory είναι το μεγαλύτερο πλήρως κατευθυνόμενο ραδιοτηλεσκόπιο στη Γη και δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή. Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση στο συγκρότημα, να δείτε το μακρινό τηλεσκόπιο και να περάσετε χρόνο στο Κέντρο Επιστημών που μαθαίνει για τη ραδιοαστρονομία.

Να φτάσετε εκεί:

Η NRAO Green Bank βρίσκεται στην επαρχία Pocahontas, W. Va., Στην κρατική διαδρομή 92/28. Ο μόνος τρόπος να φτάσετε εκεί είναι να οδηγήσετε. Ενώ οι δρόμοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, θα οδηγείτε στα βουνά. περιμένουν καμπύλες και απότομες ποιότητες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να οδηγηθείτε στο συγκρότημα. Η NRAO Green Bank δημοσιεύει έναν εύχρηστο χάρτη με οδηγικές οδηγίες από διάφορες μεγάλες πόλεις. Ο χώρος στάθμευσης είναι αρκετά μεγάλος για να κρατάτε RVs και λεωφορεία.

Αδεια:

Οι δημόσιες εκδρομές κοστίζουν $ 6 για ενήλικες, $ 3,50 για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και $ 5 για ηλικιωμένους και κάτοικους του Pocahontas County, WV. Οργανωμένες ομαδικές εκδρομές πρέπει να οργανωθούν εκ των προτέρων και ισχύουν 3,00 δολάρια ανά άτομο.

Ωρες:

Το συγκρότημα παρατηρητηρίων είναι ανοιχτό από τις 8:30 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. καθημερινά, την Ημέρα Μνήμης από την Ημέρα της Εργασίας. Οι εκδρομές προσφέρονται από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. στην κορυφή της ώρας.

Κατά το υπόλοιπο του έτους, το συγκρότημα είναι ανοιχτό από Πέμπτη έως Δευτέρα.

Από την ημέρα μετά την Ημέρα Εργασίας - 31 Οκτωβρίου, το παρατηρητήριο και το μουσείο είναι ανοικτά από τις 8:30 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. Οι εκδρομές προσφέρονται από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. στην κορυφή κάθε ώρας. Από τον Νοέμβριο έως την Παρασκευή πριν από την Ημέρα Μνήμης, μπορείτε να επισκεφθείτε από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Εκδρομές προσφέρονται στις 11:00 α.

μ., 1:00 μ.μ. και 3 μ.μ.

Η NRAO Green Bank είναι κλειστή την ημέρα των Ευχαριστιών, της παραμονής των Χριστουγέννων, της Ημέρας των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, της Πρωτοχρονιάς και της Κυριακής του Πάσχα.

Διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου

Παρατηρητήριο Εθνικής Ραδιοαστρονομίας Πράσινη Τράπεζα

Διαδρομή 92/28

Πράσινη Τράπεζα, WV

(304) 456-2150

Δικτυακός τόπος

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την NRAO Green Bank

Σχετικά με τη NRAO Green Bank

Το ναυαρχικό τηλεσκόπιο της NRAO Green Bank είναι το τεράστιο τηλεοπτικό τηλεσκόπιο Robert Bank Byrd Green Bank.

Αυτό το καταπληκτικό τηλεσκόπιο έχει μια επιφάνεια παρατήρησης που μετρά 100 μέτρα με 110 μέτρα (328 πόδια στα 361) πόδια). Μπορεί να γυρίσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, επιτρέποντάς του να δείχνει σε οποιαδήποτε περιοχή του ουρανού. Το τηλεσκόπιο ζυγίζει ένα εκπληκτικό 16 εκατομμύρια λίρες.

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια περιηγημένη περιήγηση με λεωφορείο στην περιοχή του τηλεσκοπίου. Η περιήγηση σας μεταφέρει σε μια μεγάλη καταπράσινη κοιλάδα γεμάτη με τηλεσκόπια όλων των μεγεθών. Καθώς οδηγείτε προς το τηλεοπτικό τηλεσκόπιο Robert C. Byrd Green Bank, θα ακούσετε για τις διάφορες ομάδες που χρησιμοποιούν τα τηλεσκόπια - όλοι από φοιτητές μέχρι επαγγελματίες αστρονόμους - όλοι διεξάγουν έρευνα για να ενισχύσουν τις γνώσεις μας για το σύμπαν.

Η περιήγησή σας περιλαμβάνει επίσης μια ταινία που εξηγεί τα βασικά της ραδιοαστρονομίας και τεκμηριώνει την ιστορία της Green Bank. Περάστε λίγο χρόνο στο Κέντρο Επιστημών, το οποίο προσφέρει εκθέματα σχετικά με τη ραδιοαστρονομία, τα τηλεσκόπια της Green Bank και τη σημασία της έρευνας που διεξάγεται εκεί.