Πρώτη επίσκεψη στο Λας Βέγκας;

Συμβουλές για τον Πρώτη Επισκέπτη στο Λας Βέγκας

Είναι η πρώτη σας φορά στο Λας Βέγκας; Τέλεια, όλα είναι νέα για εσάς, οπότε θα πρέπει να έχετε έναν υπέροχο χρόνο να ανακαλύψετε τι είναι τόσο ενθουσιασμένοι για όλους. Πρώτον, αυτό είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένας αγώνας. Το πρώτο ταξίδι σας στο Λας Βέγκας είναι σαν μια ερευνητική αποστολή που θα σας δοκιμάσει νέα πράγματα και θα σας ενθουσιαστεί για τις ατελείωτες δυνατότητες. Θα διασκεδάσετε, αλλά θα πεθάνετε επίσης να επιστρέψετε.

Ας αρχίσουμε!

Πριν προχωρήσουμε εσείς:

Ψάχνετε για πόρους για κουπόνια, προσφορές, κρατήσεις και εισιτήρια στο Λας Βέγκας; Ερευνήστε λίγο και θα μπορούσατε να σώσετε πολλά.

Για άλλη μια φορά, καταλάβετε ότι το Λας Βέγκας σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Όταν κάποιος προτείνει κάτι για εσάς να προσπαθήσετε να φανταστείτε ποια είναι η ιδέα της διασκέδασης και πηγαίνετε από εκεί. Μπορεί να ψάχνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τον κανόνα ή απλά να ψάχνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθως περιμένετε. Ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να επιστρέψετε σύντομα για να δείτε και να κάνετε όλα τα πράγματα που χάσατε κατά την πρώτη σας επίσκεψη.

Πού θα κάνετε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada