Τα έξοδα μιας διαμονής στο Λας Βέγκας

Το Λας Βέγκας υπήρξε το μέρος για να πάτε για μια πακέτα διακοπών. Ενώ οι μέρες των μπουφέδων των $ 2 έχουν περάσει πολύ, υπάρχουν ακόμα πολλές καλές προσφορές εκεί έξω.

Πόσο κοστίζει ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση απλώς και μόνο επειδή το Λας Βέγκας λειτουργεί με διαφορετικό πρόγραμμα από τους περισσότερους προορισμούς διακοπών. Ακριβώς επειδή ο καιρός είναι κρύος δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι σταματούν να επισκέπτονται τη Las Vegas strip.

Όταν είναι ζοφερά καυτά άτομα εξακολουθούν να διαμένουν για 5 νύχτες. Ποιος μπορεί να προβλέψει αυτά τα πράγματα;

Ένας απλός κανόνας είναι να αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα επειδή θα είναι πιο ακριβά από τις καθημερινές. Εάν είναι δυνατόν, φτάνετε τη Δευτέρα και αφήνετε την Πέμπτη. Ωστόσο, ο τύπος αυτός καταρρέει αν υπάρχουν μεγάλες συμβάσεις στην πόλη ή είναι το Madness Madness. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι συνήθως καλύτεροι για να φτάσετε σε μεγάλες τιμές δωματίων και οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι υπερβολικά δαπανηρές. Ημέρα Εργασίας και Σαββατοκύριακο Μνήμης είναι εξαιρετικά δαπανηρή.

Δείτε τις καλύτερες προσφορές του TripAdvisor στο Λας Βέγκας

Κόστος δείπνου

Τα γεύματα στο Λας Βέγκας ποικίλλουν από το βρώμικο φτηνό έως το γελοίο ακριβά, οπότε συνειδητοποιήστε τον προϋπολογισμό του φαγητού σας. Οι Comps δεν είναι τόσο εύκολο να έρθουν από αυτές τις μέρες, αλλά το καλύτερο στοίχημά σας για να πάρει δωρεάν τα πράγματα σε οποιοδήποτε καζίνο είναι να πάρετε μια κάρτα παίκτη στο μέρος που σκοπεύετε να παίζετε. Συχνά φορές με λίγες ώρες δράσης τυχερών παιχνιδιών στα τραπέζια ή στις χρονοθυρίδες θα σας δοθεί δωρεάν γεύμα ή τουλάχιστον μερικές μειωμένες τιμές.

Κατά μέσο όρο, δύο άτομα μπορούν να πάνε στο Λας Βέγκας και να τρώνε καλά γεύματα τρεις φορές την ημέρα και να έχουν καλή ποσότητα αλκοόλ και να ξοδέψουν περίπου 200 δολάρια την ημέρα. Αυτός ο αριθμός είναι τόσο ρευστός λόγω της ποσότητας τυχερών παιχνιδιών που κάνετε και των επιλογών σας στα τρόφιμα. Τα ποτά περιλαμβάνονται κανονικά στο εισόδημά σας από τυχερά παιχνίδια, επειδή είναι δωρεάν, εφόσον είστε παίκτης.

Ωστόσο, αν αποφασίσετε να φάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο ή να παραγγείλετε ποτά με το φαγητό σας, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει πολύ γρήγορα.

Τα πράγματα που μπορεί να πληρώσετε

Δωρεάν ψυχαγωγία

Λας Βέγκας μπορεί να πάρει ακριβά, αλλά υπάρχουν πολλά φθηνά και δωρεάν αξιοθέατα διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας ανέπαφο.