Πριν προγραμματίσετε τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας

Καθώς αρχίζετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας, κάνοντας ενημερωμένες αποφάσεις και χρησιμοποιώντας τις περισσότερες δυνατότητες, σιγουρευτείτε ότι είστε υπομονετικοί. Μην πληρώνετε επιπλέον για μια εκπομπή ή ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας. αντί να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να παραγγείλετε το ακριβό μπουκάλι κρασί ή το επιβλητικό επιδόρπιο που πραγματικά θέλετε.

5 πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Λας Βέγκας

Πώς θα φτάσετε στις διακοπές σας στο Λας Βέγκας;

Πριν φτάσετε στο Λας Βέγκας πρέπει να κάνετε κράτηση για το ελάχιστο δυνατό χρηματικό ποσό.

Ξεκινήστε εδώ με έναν γρήγορο οδηγό για την εξεύρεση ορισμένων ταξιδιωτικών προσφορών στο Λας Βέγκας.

Εάν οδηγείτε στο Λας Βέγκας πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η στάθμευση δεν είναι πλέον ελεύθερη στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Αυτό θα εμποδίσει τον προϋπολογισμό σας με λίγους τρόπους. Δεν θα είστε πλέον τόσο πρόθυμοι να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας από την παρτίδα μόνο για να επισκεφθείτε ένα άλλο μέρος της πόλης, επειδή κάθε φορά που επισκέπτεστε μια άλλη χαρτοπαικτική λέσχη ταινιών θα σας κοστίσει για να παρκάρετε εκεί. Η λωρίδα του Λας Βέγκας είναι φιλική προς τους περιπατητές, αλλά αν θέλετε πραγματικά να περάσετε προσπαθήστε Uber ή Lyft καθώς είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση από μια ταξί.

Επιλέγοντας το σωστό ξενοδοχείο για τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας

Με τόσα πολλά ξενοδοχεία για να επιλέξετε από το Λας Βέγκας εξετάστε τι θέλετε πραγματικά σε ένα ξενοδοχείο. Νυχτερινή ζωή? Πισίνα? Καλό φαγητό? Προϋπολογισμός? Εξετάστε την τοποθεσία και τις ανέσεις και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε να πάρετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Ενώ μπορεί να θεωρήσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου είναι επίσης σοφό να καταλάβετε πόσο χρόνο έχετε στην πόλη και πόσο χρόνο σχεδιάζετε να ξοδέψετε στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στην πόλη για ένα γρήγορο Σαββατοκύριακο, οι πιθανότητες να περάσετε μια αφθονία του χρόνου στο δωμάτιο μειώνεται, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα δωμάτιο με χαμηλότερες τιμές.

Εάν είστε σε μια εβδομαδιαία διακοπές Vegas μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερο χώρο για να εξαπλωθεί μετά από μερικές από σας all-night hedonistic συνεδρίες στη λωρίδα. Σχεδιάστε το ταξίδι σας με βάση τις διακοπές σας.

Δείτε τα αξιοθέατα πριν αποφασίσετε

Κοιτάξτε γύρω και δείτε όσο το Λας Βέγκας προτού φτάσετε εκεί. Οι φωτογραφίες πάντοτε σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τα πράγματα που μπορεί να θέλετε να δείτε προσωπικά. Επίσης, οι εικόνες θα σας ενθουσιάσουν πραγματικά για τις επερχόμενες διακοπές σας.

Βρείτε τα σωστά εστιατόρια για τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας.

Ποια είναι η λαχτάρα; Πώς θέλετε να περάσετε ένα βράδυ στο Λας Βέγκας; Ορισμένα εστιατόρια του Λας Βέγκας είναι πάρα πολύ ακριβά και άλλα προσφέρουν απίστευτες προσφορές. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε ένα εστιατόριο του Λας Βέγκας είναι ότι οι κρατήσεις μπορούν να κάνουν τη βραδιά σας πιο ευχάριστη. Ωστόσο, μπορείτε να περπατήσετε από ένα άλλο εστιατόριο και να συνειδητοποιήσετε ότι είναι εκεί που πραγματικά θέλετε να φάτε. Αυτό είναι το Λας Βέγκας.

Βρείτε τις καλύτερες εκθέσεις για τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας

Το Λας Βέγκας είναι για διασκέδαση και ποιος καλύτερος τρόπος να περάσετε πολύ από το να βλέπετε ένα θέαμα στο Λας Βέγκας. Όλοι οι καλύτεροι διασκεδαστές στον κόσμο έρχονται στο Λας Βέγκας και θα πρέπει να κάνετε κράτηση σε μια από τις πολλές εκθέσεις του Λας Βέγκας διαθέσιμες. Εάν χρειάζεστε χρόνους, τιμές, χώρους ή μια σύνοψη, μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο εδώ.

Βρείτε τα καλύτερα αξιοθέατα που θα επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Λας Βέγκας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οικογενειακά αξιοθέατα, δωρεάν αξιοθέατα και αξιοθέατα μόνο για ενήλικες. Υπάρχουν περισσότερα για το Λας Βέγκας από τα τραπέζια τυχερών παιχνιδιών, τα τραπέζια και τα shows. Κάντε κάποια εργασία τώρα και σώστε τον εαυτό σας αρκετό καιρό αργότερα.

Εξετάστε ποια κλαμπ, μπαρ και σαλόνια θα επισκεφθείτε στις διακοπές σας στο Λας Βέγκας

Η νυχτερινή ζωή του Λας Βέγκας πρόκειται να σας φτάσει έξω! Μπορεί να μην κοιμηθείτε για τρεις ημέρες, μπορείτε να χορέψετε για επτά ώρες ευθεία και ναι, ίσως έχετε πάρα πολλά να πιείτε. Είναι το Λας Βέγκας και μπορείτε να έχετε τόσο διασκεδαστικό όσο θέλετε να έχετε, εξαρτάται από εσάς. Προγραμματίστε τη νύχτα σας εκ των προτέρων μόνο σε περίπτωση που ξεχάσετε τι κάνετε μετά από πάρα πολλά κοκτέιλ.

Πηγαίνετε Φτηνές στο Λας Βέγκας

Σχεδιάστε τις τέλειες διακοπές στο Λας Βέγκας πηγαίνοντας φθηνά. Εξοικονομήστε χρήματα σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και περάστε τα στα τραπέζια και στα εστιατόρια του Λας Βέγκας