Πρωινό στο Morels στο Palazzo Las Vegas

Ένα αιματηρό καλό πρωινό στο Morels στο Palazzo

Είχαμε σκεπαστό τραπέζι σε μερικά από τα πιο παραδοσιακά εστιατόρια του Λας Βέγκας, τις κρέπες επιδόρπιο που γεμίστηκαν και γεμίστηκαν μπροστά στα μάτια μας, τα κομμένα τα γκουακαμόλ και η σαλάτα του Καίσαρα. Μια εξυπηρέτηση Bloody Mary στην πλευρά του τραπεζιού, ωστόσο, ήταν η πρώτη.

Ξέραμε ότι ήμασταν σε κάτι διαφορετικό στο πρωινό στην αίθριο στο Morels , ένα κομψό γαλλικό steakhouse στο Palazzo , όταν ο διακομιστής μας περνούσε πάνω από το Handcrafted "Bloody" Cart.

Η σύζυγός μου είναι ταυτόχρονα ένας μεγάλος ανεμιστήρας αυτού του πικάντικου (και θρεπτικού) πρωινού κοκτέιλ και κριτικός οποιουδήποτε ιδρύματος που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τον κ. Ts ή ένα παρόμοιο προκατασκευασμένο μείγμα. Περιττό να πούμε ότι ήταν στον ουρανό με μια υπηρεσία που περιλάμβανε φρέσκο ​​χυμό ντομάτας, μια ποικιλία από βότκα ή τεκίλα υψηλής ποιότητας (πιθανώς μια "αιματηρή Μαρία") και σούβλες, φρέσκα βότανα, σκόρδο, ελιές, Worcestershire ή ζεστή σάλτσα , γαρνιρισμένες μαρμελάδες και ξυρισμένο χρένο. Ήταν πρακτικά ένα γεύμα από μόνο του.

Η αιματηρή Μαρία ήταν επίσης το τέλειο ποτό για να πάρει το αίμα σας να τρέχει σε ένα δροσερό Vegas, το οποίο ήταν αρκετά ψυχρό για να πάρει το Morels waitstaff να περιπλανηθεί για να μας περιβάλει με φορητές θερμάστρες. Χωρίς αμφιβολία, το γρήγορο αεράκι βοήθησε να εξηγήσουμε γιατί είχαμε την όμορφη υπαίθρια αυλή του εστιατορίου, με θέα στη Λωρίδα και τις Βενετσιάνικες βρύσες, όλα για τον εαυτό μας.

Η έλλειψη πλήθους δεν ήταν καθόλου προβληματισμό για την ποιότητα των τροφίμων που παρουσίασε ο εκτελεστικός chef JL Carrera, ο οποίος ήταν ομοιόμορφα εξαιρετικός.

Η υπηρεσία ξεκίνησε με μια συμπληρωματική πινακίδα μινιατούρα beignets, μια ωραία γεύση που ανάγκασε την ψυχή της Νέας Ορλεάνης σχεδόν όσο και τα κοκτέιλ στο πρωινό. Αναζητώντας μια υγιή αντιστάθμιση, ξεκινήσαμε παραγγέλλοντας μια πλάκα φρούτων, η οποία εκτός από το συνηθισμένο πεπόνι μελιτζάνας, το πεπόνι και ο ανανάς συνοδεύονταν από ένα κομμάτι φρέσκιας κηρήθρας για το ψήσιμο και το γιαούρτι για βυρσοδεψία.

Κατάδυση στην κύρια πίστα, επέλεξα τον καπνιστό σολομό Benedict σερβίρεται με σπανάκι σε μια χοντρή φέτα τραγανό brioche, ενώ η σύζυγός μου πήγε all-in με το γαλλικό τοστ marscapone, ολοκληρώθηκε με καραμελωμένες μπανάνες και ψιλοκομμένο με σιρόπι σφενδάμου. Απολαυστικά πλούσιοι και επιμελείς, τα μεγάλα κομμάτια γαλλικού τοστ ήταν μια πρόκληση να τελειώσω: ευτυχώς, με πήρε μαζί μου για να βεβαιωθώ ότι δεν τσιμπήθηκε. (Όσο για τη Bennie μου, είχε ήδη εξαφανιστεί σε μια ένδοξη ομίχλη από φρέσκια σάλτσα hollandaise και απόλυτα αυγολέμονο κρόκο αυγού).

Το Morels σερβίρει πρωινό καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 11 το πρωί και ένα επεκτεινόμενο μενού brunch τα Σαββατοκύριακα από τις 8 π.μ. έως τις 4 το βράδυ. Το σκηνικό είναι ευχάριστο: πηγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους για ηλιοθεραπεία και παρακολούθηση ατόμων ή επιλέγετε την εσωτερική τραπεζαρία για τις πολυτελείς ατμόσφαιρες. Το μενού πρωινού περιλαμβάνει μια ποικιλία από αυγά Benedict και επιλογές ομελέτας, κρέπες, τηγανίτες, βάφλες και γαλλικό τοστ, καθώς και μερικά ανοιχτήρια για τα μάτια, όπως ένα flatbread που ολοκληρώνεται με σπιτικό σολομό σπιτικό. Το μπάρμπεκιου προσθέτει μπιφτέκια, σάντουιτς, ζυμαρικά, ακατέργαστο μπαρ και πλήρη γεύματα. Το καλάθι του Bloody Mary και οι άγριοι μιμόζες, φυσικά, είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ο Morels φέρνει στο τραπέζι μπριζόλες, το παγωμένο μπαρ με θαλασσινά, γεμάτο με στρείδια, γαρίδες, αστακό και καβούρι, μπαρ με τυρί και αλλαντικά με περισσότερα από 60 αγροκτήματα και βιοτεχνικά τυριά από τη διεθνή προέλευση. λίστα κρασιών με περισσότερες από 450 επιλογές φιαλών και περίπου 60 κρασιά από το γυαλί.

Βρείτε περισσότερα πρωινό στο Las Vegas spots