Ιούνιο και Ιούλιο στο Λας Βέγκας

Πώς θα περάσετε τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού στο Λας Βέγκας

Καθώς η άνοιξη τελειώνει στο Λας Βέγκας, η ατμόσφαιρα αλλάζει από τα πάρτι που γιορτάζουν με φοιτητές και τα ατελείωτα αθλητικά γεγονότα σε ζεστό καιρό και ημερήσια ζωή, ενώ η νυχτερινή διασκέδαση. Ο Ιούνιος φέρνει την αρχή του καλοκαιριού και τις μεγαλύτερες μέρες δίπλα στην πισίνα. Οι αρχές του Ιουνίου φέρνουν επίσης χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων και την αρχή των θερινών προσφορών σε πολλά από τα Las Vegas Hotel s. Πιάσε το πολύ μεγάλο μπουκάλι αντηλιακό, ένα καλό βιβλίο και σπαταλάει μια μέρα στην πισίνα τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας.

Ο καλοκαιρινός καιρός στο Λας Βέγκας

Θερμοκρασίες του Λας Βέγκας
Είναι ζεστό τον Ιούνιο, δεν είναι αφόρητα ζεστό όπως τον Ιούλιο, αλλά είναι ζεστό. Εντάξει, είναι ζεστό. ένα υψηλό μόλις κάτω από 100 μοίρες είναι αρκετά μέτριο. Ωστόσο, τα πρωινά είναι ευχάριστα και αν περάσετε τις πρωινές ώρες στην πισίνα θα διαπιστώσετε ότι δεν ενοχλούνται τόσο πολύ από τη ζέστη. Σε μια ημέρα 100 ωρών η θερμοκρασία θα ανέβει στα ύψη μετά το μεσημέρι, ώστε να έχετε πολλές ώρες φωτός για να τραβήξετε κάποιες ακτίνες και στη συνέχεια να πάρετε ένα μακρύ υπνάκο στο δωμάτιό σας προτού να ζεσταθεί η ταινία τον εαυτό σας το βράδυ. Επίσης, τα βράδια είναι ωραία και είναι μια ξηρή θερμότητα ούτως ή άλλως. Οι μακριές μέρες σημαίνουν πολύ φως της ημέρας, ώστε να βρεθεί ένα υπαίθριο σημείο για να κάνουν μερικοί άνθρωποι να παρακολουθούν.

Ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Λας Βέγκας

Το Παγκόσμιο Σειρά Πόκερ στο Rio Suites.
Το Παγκόσμιο Σειρά Πόκερ συνεχίζεται όλο το μήνα στο Ρίο, ακόμα κι αν δεν παίζετε, πρέπει τουλάχιστον να κοιτάξετε αυτό το θέαμα. Εκατοντάδες πίνακες που περιέχουν χιλιάδες παίκτες πόκερ σε μια έκταση χώρου συνεδριακής αίθουσας δημιουργούν ένα απίστευτο θέαμα.

Το καλοκαίρι συνήθως φέρνει μερικές ενδιαφέρουσες γιορτές και συναυλίες, γι 'αυτό κρατήστε ένα μάτι ανοιχτό για περισσότερα headliners. Ρίξτε μια ματιά στο τι συμβαίνει αυτήν την εβδομάδα στο Λας Βέγκας για να πάρετε μια καλή ιδέα για το τι είναι στο κατάστημά σας.

Προσφορές ξενοδοχείων κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο στο Λας Βέγκας

Δείτε κάποια πραγματικά καλά καλοκαιρινά ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας
Αυτή είναι η εποχή του χρόνου, όταν τα ξενοδοχεία ανοίγουν το βιβλίο προώθησής τους και σας αφήνουν να το έχετε.

Θα πρέπει να βρείτε μερικές πραγματικά καλές προσφορές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο.

Επιλογές δείπνου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στο Λας Βέγκας

Μπορεί να είναι πολύ ζεστό για να καθίσετε έξω και να απολαύσετε ένα ποτό, αλλά αν θέλετε ένα γεύμα αργά το βράδυ σε μια αυλή δοκιμάστε Mon Ami Gabi στο Παρίσι Λας Βέγκας. Ένα μεσημεριανό σνακ ενώ παρακολουθείτε τη λωρίδα του Λας Βέγκας είναι ευχάριστο επειδή η θερμοκρασία είναι συνήθως αρκετά άνετη για να καθίσετε έξω και να απολαύσετε τη θέα.

Άλλα σημεία με αίθριο για να απολαύσετε το καλοκαιρινό περιβάλλον του Λας Βέγκας περιλαμβάνουν το Saloon Double Barrel στο Monte Carlo, το Lakeside at Wynn , το Lago at Bellagio και το Rivea στο Delano Hotel .

Εάν τρώτε μέσα, αλλά θέλετε να νιώσετε σαν να είστε έξω, δοκιμάστε το Enoteca Otto , το Trevi ή το Margaritaville.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας

Αν ψάχνετε να κρατήσετε δροσερό αλλά θέλετε ακόμα ένα κεφάλι δράσης στο Circus Circus και δοκιμάστε το Adventuredome. Αν σας αρέσει το ύπαιθρο, μπορείτε να επισκεφθείτε το Mt. Τσάρλεστον και να γνωρίσετε τα βουνά της Νότιας Νεβάδας. Ακόμα ψάχνετε για συγκινήσεις, χτυπήστε το Thrill Rides στο Λας Βέγκας και πάρετε την αδρεναλίνη σας πηγαίνει.

Θα μπορούσατε επίσης να κατευθυνθείτε προς τα Springs Reserve τις Πέμπτες για την αγορά Framers ακολουθούμενη από τις καφέ συναυλίες τους. Το θέμα του Ιουνίου είναι το Jazz και το Juleps και οι συναυλίες πάνε μέχρι τις 21:00.

Αν έχετε τα παιδιά έχουν μια σειρά παιδικών συναυλιών κάθε Σάββατο το απόγευμα.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες στο Λας Βέγκας;