Όρια ταχύτητας σχολικής ζώνης Phoenix

Οι σχολικές ζώνες είναι εξειδικευμένες για να μειώνουν τις ταχύτητες και να βελτιώνουν την ασφάλεια

Φοίνιξ, Αριζόνα ήταν η πρώτη πόλη της χώρας το 1950 για να δημιουργήσει ζώνες 15 μίλια / ώρα γύρω από τα σχολεία. Παρόλο που αυτά έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά για τη μείωση του αριθμού των ατυχημάτων πεζών / οχημάτων γύρω από ορισμένα σχολεία, με περισσότερα από 450 σχολεία στη μεγαλύτερη περιοχή Φοίνιξ και πάνω από 1.700 σχολικές διασταυρώσεις, απλά δεν είναι δυνατόν να επιβραδυνθούμε ποτέ, αυξάνοντας τον πληθυσμό σε 15 μίλια / ώρα περίπου σε κάθε σχολείο.

Η Αριζόνα και οι πόλεις του κράτους αναλύουν συνεχώς τα ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτίωση της ασφάλειας σε ένα περιβάλλον συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού και κυκλοφορίας. Ποιο ειναι το νοημα? Να προσπαθήσετε να πάρετε περισσότερα παιδιά περπατώντας και ποδηλασία από και προς το σχολείο. Γιατί πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να περπατούν από και προς το σχολείο; Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι:

  1. Το περπάτημα και η ποδηλασία είναι πιο υγιεινά
  2. Λιγότερη κυκλοφορία σημαίνει λιγότερη συμφόρηση γύρω από τα σχολεία
  3. Η λιγότερη οδήγηση μειώνει τη ρύπανση από τις εκπομπές

Βοηθώντας τους νέους πεζούς μας να παραμείνουν ασφαλείς από τροχαία ατυχήματα κατά τη μετάβαση από και προς το σχολείο είναι μια πολύπλευρη προσπάθεια, την οποία ορισμένοι στο Φοίνιξ αναφέρουν ως "3E" s:

Μηχανική - διαδρόμους, πινακίδες, βελτιώσεις πεζοδρομίων, bikeways
Εκπαίδευση - οι σπουδαστές και οι οδηγοί μάθουν για την ασφάλεια, και το περπάτημα και η ποδηλασία ενθαρρύνονται.
Εκτέλεση - ραντάρ φωτογραφιών, αστυνομική παρουσία

Η περιφέρεια Maricopa συμμετέχει στο πρόγραμμα Safe Routes To Schools.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γονείς, παιδιά, μέλη της κοινότητας, προσωπικό του σχολείου, μηχανικούς κυκλοφορίας, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, υπεύθυνους επιβολής του νόμου, ηγέτες της κοινότητας και πολλούς άλλους.

Οι μηχανικοί της πόλης και του κράτους, οι διευθυντές των σχολείων και οι γονείς συνεχίζουν να αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για την ασφάλεια των πεζών για τα παιδιά. Οι οδηγοί στην Αριζόνα, και ειδικά σε περιοχές με συμφόρηση όπως το μετρό Phoenix, είναι πιθανό να βιώσουν μια ποικιλία μέτρων ελέγχου ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων:

Φαίνεται ότι θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους μηχανισμούς που έχουμε στη διάθεσή μας για να δώσουμε προσοχή στους οδηγούς και να επιβραδυνθούν γύρω από όλους τους πεζούς, ειδικά τα παιδιά μας. Ίσως το περπάτημα στο σχολείο μπορεί να γίνει ο κανόνας πάλι, αντί της εξαίρεσης.

Είναι σύνηθες στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνιξ να έρχεται σε ζώνες 15 μίλι / ώρα κοντά στις διασταυρώσεις του δημοτικού σχολείου.

Μερικές φορές θα υπάρχει ένας διασταυρούμενος φρουρός που θα σας υπενθυμίζει να επιβραδύνετε ή να σταματήσετε εάν υπάρχουν παιδιά μέσα ή κοντά στο διάδρομο.

Οι ζώνες 15 mph της Αριζόνα είναι ζώνες μηδενικής ανοχής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε (και πιθανότατα θα) να πάρετε μια παραπομπή αν σας πιάσει να πάει ακόμα μερικά μίλια πάνω από 15 mph. Τυπικά, η επιβολή είναι η πιο επιθετική κατά τη διάρκεια του τέλους Ιουλίου έως τον Αύγουστο, όταν αρχίζει το σχολείο στα περισσότερα μέρη της κοιλάδας του Ήλιου. Η παραβίαση ενός ορίου ταχύτητας σχολικής ζώνης μπορεί να είναι δαπανηρή. Το πρόστιμο είναι πάνω από $ 100 και θα λάβετε πόντους στην άδειά σας. Μπορεί να δικαιούστε αμυντική σχολή οδήγησης.

15 μίλια / ώρα Συμβουλές για τη σχολική ζώνη

Ακολουθούν μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τις σχολικές ζώνες 15 μιλίων / ώρα: