Δραστηριότητες ελεύθερων παιδιών στο Φοίνιξ

Υπάρχουν υπέροχα πράγματα που έχουν να κάνουν με παιδιά στην περιοχή Φοίνικας. Μερικές φορές, ωστόσο, ο προϋπολογισμός μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Εδώ είναι μερικές δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά που θα κάνουν όλους ευτυχείς.

15 δωρεάν και φτηνά πράγματα να κάνουμε με τα παιδιά

  1. Πηγαίνετε στην αλιεία στο πάρκο Kiwanis στο Tempe. Με 125 στρέμματα και ένα τεράστιο κέντρο αναψυχής, υπάρχουν πάντα πολλά να κάνουμε εκεί.
  2. Πάρτε τα παιδιά σας στη βιβλιοθήκη. Όλες οι βιβλιοθήκες περιοχής έχουν διαχρονικά περιστατικά για τα νεότερα παιδιά, καθώς και προγράμματα και εκδηλώσεις για τους παλαιότερους. Λάβετε λίστες αλληλογραφίας για τις κοντινές βιβλιοθήκες, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τα ημερολόγια εκδηλώσεων είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά δεν είναι πια προγράμματα συζήτησης βιβλίων - οι βιβλιοθήκες στην Αριζόνα είναι πολύ δημιουργικές .
  1. Υπάρχουν χώροι όπου εσείς και τα παιδιά μπορείτε να κάνετε μια περιοδεία πίσω από τα παρασκήνια και μερικά από αυτά, όπως το εργοστάσιο αρκούδας Stuffington και η Cerreta Candy Company , είναι δωρεάν.
  2. Έχετε πατίνια ή ένα skateboard; Η κοιλάδα έχει πολλά πάρκα skate . Οι αρχάριοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις πιο έμπειρες πρακτικές.
  3. Δεν πιστεύω ότι περνάει μια εβδομάδα σε αυτή την πόλη χωρίς κάποια κοινότητα να έχει ελεύθερο φεστιβάλ ή υπαίθρια συναυλία . Φέρτε κουτιά χυμών, νερό και σνακ.
  4. Υπάρχουν περισσότερα από 400 ζώα που εκτίθενται στο Cabela's στο Glendale. Ορισμένα ήταν πραγματικά ζώα που ήταν γεμισμένα, και μερικά είναι πρωτότυπες δημιουργίες. Όλοι είναι πολύ ζωντανοί, από το μικροσκοπικό ποντίκι έως τον τεράστιο ελέφαντα. Σίγουρα, είναι κυρίως ένα κυνήγι και ψάρεμα, αλλά τα εκθέματα είναι υπέροχα.
  5. Τα παιδιά σας έχουν δει πετρογλυφικά; Κάντε μια βόλτα στο Waterfall Trail στη Δυτική κοιλάδα. Αν θέλετε κάτι πιο δύσκολο για τα μεγαλύτερα παιδιά, δοκιμάστε να αναρριχηθείτε στην κορυφή της Piestewa ; Είναι διασκεδαστικό, όμορφο και υγιές! Όχι απαραίτητα καλοκαιρινή δραστηριότητα. Φέρτε νερό και ελαφριά σνακ.
  1. Η πόλη Tempe προσφέρει μια μηνιαία δραστηριότητα τέχνης για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους γονείς τους που ονομάζεται ελεύθερη τέχνη την Παρασκευή. Είναι δωρεάν, αν ζείτε στο Tempe ή όχι! Το Home Depot έχει μηνιαίες τάξεις για παιδιά που τους επιτρέπουν να χτίσουν κάτι. Μπορούν να φορέσουν μια ποδιά, να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τα εργαλεία, να αποκτούν δωρεάν υλικά και να αφήνουν με ένα αριστούργημα. Στο πρώτο Σάββατο κάθε μήνα (εκτός από τον Ιούλιο), τα παιδιά και οι οικογένειές τους μπορούν να πάρουν artsy / craftsy στο πρώτο Σάββατο για τις οικογένειες στο Μουσείο Τέχνης ASU στο Tempe. Το Lakeshore Learning Store προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα έργων / τεχνών για παιδιά.
  1. Πάρτε τα παιδιά να κολυμπούν. Υπάρχουν κοινοτικές πισίνες γύρω από την κοιλάδα. Οι περισσότεροι χρεώνουν ένα πολύ ονομαστικό τέλος. Εάν τα παιδιά σας δεν κολυμπούν ακόμα, πολλά από τα πάρκα της περιοχής έχουν τώρα μαξιλάρια εκτόξευσης ή εκτόξευση παιδικών χαρών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
  2. Τα μουσεία δεν είναι (πάντα) βαρετά! Ακολουθεί μια λίστα με μουσεία που προσφέρουν ελεύθερη είσοδο στην περιοχή Phoenix . Οι ενήλικες θα απολαύσουν και αυτές.
  3. Βάλτε τα ποδήλατα στο πίσω μέρος του SUV και οδηγείτε σε ένα όμορφο πάρκο, όπως το Νότιο Βουνό , και πηγαίνετε για μια οικογενειακή βόλτα με ποδήλατο. Αν είναι πολύ ζεστό για αυτό, απλά πάμε για μια γραφική βόλτα με το αυτοκίνητο.
  4. Τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα για να καθίσουν στο αυτοκίνητο για λίγο; Μια διαδρομή στο μονοπάτι Apache είναι τρομακτική και πολύ διασκεδαστική.
  5. Η πόλη του Φοίνιξ και άλλες πόλεις στην ευρύτερη περιοχή Φοίνιξ κατέχουν συχνά δωρεάν κλινικές θερινών σπορ για παιδιά, όπως το γκολφ και το τένις. Ελέγξτε το τμήμα αναψυχής της πόλης σας και εγγραφείτε!
  6. Το Arrowhead Mall στο Glendale, το κέντρο μόδας Chandler στο Chandler και άλλα έχουν εσωτερικούς χώρους παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά. Τα παιδιά το αγαπούν! Στο Superstition Springs Mall στο Mesa, υπάρχει ένα καρουσέλ που τα παιδιά (και οι ενήλικες) μπορούν να οδηγήσουν για μια ονομαστική χρέωση. Τα εμπορικά κέντρα Westcor έχουν όλοι ένα Kids Club που συναντά τακτικά για διασκέδαση και διασκέδαση.
  7. Σε αυτά τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια, πάρτε τα παιδιά για να δείτε τα παιχνίδια Μπέιζμπολ Minor League. Η Αριζόνα Rookie League παίζει στο Φοίνιξ, το Σκότσντεϊλ, το Τέμπε, το Μέσα, το Γκλέντεϊλ, το Goodyear, το Peoria και η Έκπληξη. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για να παρακολουθήσετε!

Άλλες ιδέες

  1. Κάθε μήνα υπάρχουν πολλές κοινοτικές δραστηριότητες. Ορισμένοι είναι διασκεδαστικοί, μερικοί είναι εκπαιδευτικοί, μερικοί είναι καλλιτεχνικοί, μερικοί είναι ακόμη και για τους ενήλικες, ενώ ορισμένοι είναι ελεύθεροι.
  2. Ορισμένες δωρεάν ειδικές εκδηλώσεις γίνονται μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο. Ακολουθεί μια λίστα δωρεάν ετήσιων φεστιβάλ και εκδηλώσεων.