Σχεδιάστε τις διακοπές All-Inclusive Caribbean

Πώς να επιλέξετε ένα πανέμορφο θέρετρο και προορισμό

Τα all-inclusive θέρετρα της Καραϊβικής έχουν εξελιχθεί από οικονομικά ακίνητα με περιορισμένες ημερομηνίες άφιξης και μεγάλες γραμμές μπουφέ μέχρι να συμπεριλάβουν μια ευρεία ποικιλία προσφορών - μέχρι και την πολυτέλεια πέντε αστέρων - με ανέσεις που απευθύνονται σε όλους, από μονόκλινα μέχρι ηλικιωμένους .

Κριτικές για όλα τα θέρετρα της Καραϊβικής

Επιλέγοντας έναν προορισμό χωρίς αποκλεισμούς

Η Καραϊβική είναι ο πρώτος προορισμός για όλες τις διακοπές.

Σχεδόν κάθε σημαντικό θέρετρο στη Δομινικανή Δημοκρατία είναι all-inclusive, για παράδειγμα:

Δομινικανή Δημοκρατία All-Inclusive Θέρετρα

Άλλοι κορυφαίοι προορισμοί για όλα τα ταξίδια περιλαμβάνουν τη Μεξικάνικη Καραϊβική , την Τζαμάικα , την Αντίγκουα και το Μπαρμπάντος . Συνολικά, μπορείτε να βρείτε all-inclusive θέρετρα σε περισσότερες από δώδεκα νησιά της Καραϊβικής, καθώς και στο Μπελίζ, την Κόστα Ρίκα και ακόμη και τη Βενεζουέλα. Οι επιλογές του θέρετρου κυμαίνονται από ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών σε μέρη όπως το Κανκούν και την Punta Cana έως τα κρυφά καταφύγια των ιδιωτικών νησιών στις Γρεναδίνες .

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

Ποιος πρέπει να κάνει μια ολοκληρωμένη διαμονή;

Σε δύσκολες οικονομικές περιόδους , μπορεί να μην υπάρχει πλέον ελκυστικός ταξιδιωτικός προορισμός από ένα θέρετρο all-inclusive, όπου οι επισκέπτες πληρώνουν μία τιμή για καταλύματα, φαγητό, ποτά, ψυχαγωγία και δραστηριότητες. Η σιγουριά ως προς το κόστος μιας συνολικής διακοπής είναι κάτι που απευθύνεται σε όλους σχεδόν τους ταξιδιώτες, ακόμη και εκείνους που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο.

Επιπλέον, οι κρυφές χρεώσεις είναι σχετικά σπάνιες σε όλα τα θέρετρα: οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν επιπλέον για υπηρεσίες σπα ή καταδύσεις, αλλά δεν θα πεθάνουν με μια τεράστια μπάρα μπαρ όπως κάνουν συνήθως σε κρουαζιέρα.

Ποτέ μην χρειαστεί να φτάσετε στο πορτοφόλι σας μόλις φτάσετε, ευνοεί τους φόβους για απώλεια ή κλοπή μετρητών ή πιστωτικών καρτών. Πολλά all-inclusives - ειδικά τα θέρετρα SuperClubs, Couples και Sandals / Beaches --- επίσης απαγορεύουν στο προσωπικό να παίρνει συμβουλές.

Ποια είδη ανέσεων μπορείτε να περιμένετε σε μια περιεκτική Καραϊβική;

Τα all-inclusives κάποτε απευθύνονταν κυρίως στους κυνηγούς ευκαιρίας και στους νεόνυμφους , αλλά τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες αλυσίδες all-inclusive, όπως τα SuperClubs και τα Sandals / Beach, έχουν κάνει μεγάλη ώθηση στην αγορά πολυτελών κατοικιών. Το Breezes Grand Resort στο Νεγκρίλ της Τζαμάικας , για παράδειγμα, τιμολογείται ως "SuperInclusives" που διαθέτουν φαγητό και γκουρμέ γκουρμέ, ενώ τα θέρετρα όπως το Sandals Negril tout περιλαμβάνουν πακέτα πολυτελείας που περιλαμβάνουν Swim-up River Suites και υπηρεσία μπάτλερ . Τα θέρετρα Paradisus στο Μεξικό και στη Δομινικανή Δημοκρατία έχουν επίσης μια ωραία φήμη, ενώ οι επισκέπτες στα θέρετρα Petit St. Vincent και Palm Island στο Σαιντ Βίνσεντ και στις Γρεναδίνες είναι αποκλειστικά ιδιωτικά νησιωτικά θέρετρα που τροφοδοτούν τους ταξιδιώτες υψηλού επιπέδου.

Ποια είναι τα τρόφιμα και τα ποτά όπως σε όλα τα θέρετρα της Καραϊβικής;

Παρόλο που οι μπουφέδες δεν έχουν εξαφανιστεί από τα all-inclusives της Καραϊβικής, οι περισσότεροι πλέον προσφέρουν τουλάχιστον την επιλογή να δειπνήσουν σε ένα ή περισσότερα εστιατόρια με πλήρη εξυπηρέτηση και ορισμένα θέρετρα προσφέρουν κορυφαία ροφήματα και ένα εντυπωσιακό συνδυασμό ειδικών και γαστρονομικών γευστικών εμπειριών, από κλασικά καραϊβικά και κρεολικά εστιατόρια σε αγγλικές παμπ, ιαπωνικά σπίτια teppanyaki και κομψό γαλλικό μπιστρό.

Ποιο All-Inclusive Resort είναι κατάλληλο για εσάς;

Οι περισσότεροι φιλοξενούμενοι επισκέπτης χειροκροτούν αυτές τις βελτιώσεις στην ποιότητα και την επιλογή των τροφίμων, αλλά υπάρχουν επίσης τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των all-inclusive θέρετρα που αντηχούν ιδιαίτερα καλά με ορισμένους τύπους ταξιδιωτών, όπως:

Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί από την Τζαμάικα έχουν δημιουργήσει μια θέση για τον εαυτό τους ως προορισμό για τους λάτρεις του τένις, με 10 φωτισμένα γήπεδα και μαθήματα που συμπεριλαμβάνονται και μια χούφτα θέρετρα έχουν αρχίσει ακόμη και να συμπεριλαμβάνουν καταδύσεις ή μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ στα πακέτα τους.

Τα ιαματικά λουτρά έχουν επίσης γίνει σχεδόν στάνταρ σε όλες τις περιφέρειες της Καραϊβικής. Ενώ οι περισσότεροι χρεώνουν επιπλέον για υπηρεσίες όπως μασάζ και περιποιήσεις προσώπου, το Verandah Resort & Spa στην Αντίγκουα προσφέρει ένα all-inclusive πακέτο που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι μασάζ και πιστώσεις προς άλλες υπηρεσίες σπα .

Τα all-inclusives έχουν επίσης γίνει μια δημοφιλής επιλογή για όλα τα είδη ομαδικών ταξιδιών, από τις επιχειρήσεις και τις ομάδες κινήτρων μέχρι τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα ταξίδια μεταξύ γενεών. Οι εταιρείες θέλουν να γνωρίζουν το κόστος των προγραμμάτων παροχής κινήτρων μπροστά και τα θέρετρα όπως το Sandals Grande Ocho Rios και το Sandals Grande Antigua επιτρέπουν σε ομάδες δωρεάν χρήση των χώρων συνεδριάσεων και μπορούν να διευκολύνουν τη δημιουργία ομάδων και άλλες εκδηλώσεις.

Ποιος δεν μπορεί να μοιάζει με μια ολοκληρωμένη διαμονή

Ένα από τα πλεονεκτήματα ενός all-inclusive θέρετρο είναι ότι παρέχουν όλα τα φαγητά, τα ποτά και την ψυχαγωγία σας, οπότε κυριολεκτικά ποτέ δεν πρέπει να φύγετε από την ιδιοκτησία. Σε μερικούς ταξιδιώτες, όμως, αυτή η σκέψη είναι ανάθεμα.

Τα περισσότερα all-inclusives προσφέρουν εκδρομές ως επίδοξες προσφορές, αλλά τα καταστήματα αμοιβής μιας τιμής παραμένουν μια κακή αντιστοιχία για τις προσωπικότητες τύπου "Α" ή ανεξάρτητους ταξιδιώτες που θέλουν να βυθιστούν στον τοπικό πολιτισμό. Μια καλή επιλογή για ανήσυχους ταξιδιώτες μπορεί να είναι τα θέρετρα Palace στο Κανκούν και το Riviera Maya, τα οποία περιλαμβάνουν εκδρομές στα all-inclusive πακέτα.

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια πραγματικά οικεία εμπειρία μπορεί να περιορίζονται στην επιλογή από μια χούφτα αποκλειστικών all-inclusives, όπως τα ιδιωτικά νησιωτικά θέρετρα, ενώ οι nondrinkers μπορεί να μην είναι ικανοποιημένοι με την αντιληπτή αξία μιας συνολικής διακοπής.

Τέλος, δεδομένου ότι τα περισσότερα all-inclusives είναι beachfront θέρετρα όπου η πλειονότητα των δραστηριοτήτων περιστρέφονται γύρω από την άμμο, surf και τον ήλιο, πιθανότατα δεν θα απευθύνονται σε λάτρεις των μη παραλιών.

Αν θέλετε να αισθανθείτε ότι όλες οι ανάγκες σας έχουν ληφθεί μέριμνα χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την ιδιοκτησία, τότε η επιλογή all-inclusive θα ικανοποιήσει σίγουρα. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να μεταβείτε στην "πανεπιστημιούπολη" και να επιλέξετε το δικό σας φαγητό, ποτό και χώρους δραστηριότητας, τότε ίσως να εξετάσετε μια λιγότερο νησιωτική επιλογή διαμονής.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

Οι ξεχωριστοί συνάδελφοι είναι συνήθως περισσότεροι ταξιδιώτες με συνείδηση ​​του προϋπολογισμού, εν μέρει επειδή τείνουν να είναι νεότεροι. Δεν θέλουν να χρειαστεί να βγάλουν χρήματα, γιατί συνήθως δεν έχουν κανένα.

Αυτό κάνει τους ιδανικούς υποψήφιους για όλες τις διακοπές σε ένα θέρετρο όπως το StarClub Trelawny του SuperClubs (Book Now) ή το ανεξάρτητο Sunset Beach Resort (Book Now) στη Τζαμάικα, που προσφέρουν πακέτα χωρίς αποκλεισμούς.

Τα Sandals εισήγαγαν πρόσφατα ένα νέο εμπορικό σήμα, το Grand Pineapple Beach Resorts, με ακίνητα στην Αντίγκουα και την Τζαμάικα, αξίας 35-55% χαμηλότερα από τα θέρετρα Σανδάλια και Παραλίες .

Για singles που ενδιαφέρονται κυρίως για να πίνουν και να βρεθούν στην παραλία, ένας προϋπολογισμός all-inclusive μπορεί να είναι μόνο που χρειάζεστε. Μονοκατοικίες όπως τα all-inclusives, επειδή το αλκοόλ περιλαμβάνεται και το ενιαίο συμπλήρωμα τείνει να είναι χαμηλότερο από ό, τι σε ένα κρουαζιερόπλοιο . Για να μειώσετε το κόστος, αναζητήστε ένα θέρετρο που θα επιτρέψει σε τέσσερις επισκέπτες σε ένα δωμάτιο. Οι ιδιότητες στο Montego Bay και το Κανκούν είναι δημοφιλείς με τους ξεχωριστούς, επειδή προσφέρουν τη νυχτερινή ζωή που θέλουν οι νέοι ταξιδιώτες.

Τα θέρετρα με κολύμπι μπαρ πισίνας και πολλές οργανωμένες δραστηριότητες είναι επίσης δημοφιλή με singles. Τέλος, οι νεότεροι, πιο άπειροι ταξιδιώτες προτιμούν τις διακοπές όλων των κατηγοριών, διότι ελαχιστοποιούν το ύψος του σχεδιασμού και των ρυθμίσεων που πρέπει να κάνουν μόνοι τους σε έναν άγνωστο προορισμό.

Παρόλο που δεν είναι πια η πλειοψηφία, ορισμένα Caribbean all-inclusives παραμένουν μόνο για ζευγάρια ή μόνο για ενήλικες, πράγμα που πολλοί θεωρούν ότι πρέπει για μια ρομαντική απόδραση ζευγαριών . Μεταξύ των αλυσίδων εμπορικών επωνυμιών, τα ζευγάρια μόνο τα σπαθιά είναι ιδιαίτερα γνωστά για τις εξωτικές, ρομαντικές τοποθεσίες τους. Τα Sandals Royal Bahamian (Book Now), για παράδειγμα, διαθέτουν ιδιωτικό παραθαλάσσιο νησί , σουίτες βίλα στο αποκλειστικό Royal Village, ένα εξαιρετικό σπα και υπηρεσία λευκών γαντιών σε μια επιλογή από οκτώ γκουρμέ εστιατόρια.

Η ρομαντική ελκυστικότητα των all-inclusives έχει προσελκύσει από καιρό νεόνυμφους και η πληρωμή μιας τιμής για το μήνα του μέλιτος εξαλείφει μια σημαντική πηγή άγχους για τα νεαρά ζευγάρια.

Τα περισσότερα all inclusives ευπρόσδεκτα νεόνυμφους με τουλάχιστον λίγα extras όπως σαμπάνια στο δωμάτιό τους κατά την άφιξη και επίσης προσφέρουν υπηρεσίες προορισμού-γάμου για όσους θέλουν να παντρευτούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Το δωρεάν πακέτο γάμου στα θέρετρα Couples περιλαμβάνει, για παράδειγμα, έναν προσωπικό συντονιστή γάμου, τελετή nondenominational, γαμήλια τούρτα, λουλούδια και ζευγάρια μασάζ.Για άλλα 399 δολάρια, τα ζευγάρια μπορούν να πάρουν μια ιδιωτική γαμήλια δεξίωση για μέχρι 10 άτομα, δείπνο και άλλες παροχές.

Το κλειδί για να επιλέξετε ένα φιλικό προς την οικογένεια all inclusive είναι σχετικά απλό: βρείτε ένα θέρετρο που έχει πολλές άλλες οικογένειες ως επισκέπτες. Πολλά all-inclusives παρέχουν ειδικά προγράμματα για παιδιά, αλλά τέτοια προγράμματα είναι τόσο καλά όσο τα άλλα παιδιά σε αυτά.

Η Τζαμάικα έχει γίνει ένας εξαιρετικά ελκυστικός προορισμός για οικογένειες, με όλες τις παροχές όπως οι παραλίες Boscobel (Book Now), το Sunset Beach Resort and Spa και το Sunset Jamaica Grande που διαθέτει πανέμορφα υδάτινα πάρκα στην ιδιοκτησία.

Ο πολιτισμός της Τζαμάικας είναι επίσης πολύ οικογενειακός προσανατολισμός, ενώ οι νταντάδες και το λοιπό προσωπικό φροντίδας παιδιών κερδίζουν επαίνους για τη φιλική και φροντίδα στάση τους απέναντι στα παιδιά.

Τα παραθεριστικά θέρετρα προσφέρουν επίσης μια ποικιλία δραστηριοτήτων που χαρακτηρίζουν τους κοστούμιους χαρακτήρες του Street Sesame , όπως τα cookie cookies με το Cookie Monster και το Story Time με το Elmo. Crayola Art Camps; και τα κέντρα τυχερών παιχνιδιών Xbox 360 για μεγαλύτερα παιδιά.

Οι πολλές δραστηριότητες που προσφέρονται onsite σε all-inclusive θέρετρα βοηθούν επίσης να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη οικογενειακή διακοπές? τα παιδιά δεν έχουν ποτέ την ευκαιρία να γκρινιάζουν και να βαρεθούν.

Ακόμη και ο πιό επιλεγμένος τρώγων μπορεί να βρει κάτι που τους αρέσει να τρώνε σε ένα all-inclusive μπουφέ, και τα παιδιά είναι ελεύθερα να βόσκουν όλη την ημέρα χωρίς να τρέχουν μια μεγάλη καρτέλα για τη μαμά και τον μπαμπά.

Οι έφηβοι μπορεί να είναι δύσκολο να πουλήσουν για οποιεσδήποτε οικογενειακές διακοπές και ενώ οι παραλίες και άλλα all-inclusives προσφέρουν ειδικά εφηβικά προγράμματα - όπως νυχτερινά κέντρα και εκδρομές μόνο για έφηβους - πολλοί μεγαλύτεροι έφηβοι εμφανίζουν τη μύτη τους σε τέτοιες διαχωρισμένες δραστηριότητες.

Οι οικογένειες με έφηβους μπορεί να θέλουν να κατευθύνουν προς θέρετρα που είναι ενεργά και ενεργητικά, όπως το Παλάτι του Κανκούν .

Όπως και με τις οικογένειες γενικά, οι επιλογές φαγητού που προσφέρονται από όλους τους συνάδελφοι απευθύνονται σε ομάδες οικογενειακής επανένωσης. Επιπλέον, τα all-inclusives "ισοπέχουν το πεδίο δράσης" για τις οικογένειες των οποίων τα μέλη προέρχονται από διαφορετικά εισοδήματα - έτσι δεν έχετε μια οικογένεια να κρατάει πίσω για να εξοικονομήσει χρήματα για τα τρόφιμα ενώ ένα άλλο splurges.

Όπως και με τις οικογένειες, η ασφάλεια που παρέχεται από ένα αποκλειστικό θέρετρο τύπου "all inclusive" είναι σημαντική για τους ηλικιωμένους. δραστηριότητες όπως το τένις και η ποδηλασία είναι επίσης ελκυστικές για τους μεγαλύτερους επισκέπτες.

Για πολλούς ηλικιωμένους, ωστόσο, η διαθεσιμότητα ελεύθερου, απεριόριστου αλκοόλ δεν αποτελεί μεγάλο πόλο έλξης και οι περισσότεροι θέλουν να απομακρυνθούν από τα θορυβώδη, μονόκλινα ή οικογενειακά θέρετρα και τους προορισμούς - επιλέγοντας ένα all-inclusive στην Riviera Maya, για παράδειγμα, στο Κανκούν.

Οι ηλικιωμένοι τείνουν να είναι πιο έμπειροι ταξιδιώτες και ως εκ τούτου να προσελκύσουν τα high-end all-inclusive θέρετρα? οι καλές επιλογές φαγητού είναι επίσης μια μεγάλη κλήρωση για τους ηλικιωμένους, όπως το Breezes Grand Negril.