Σχεδιάζοντας μια All-Inclusive Καραϊβική διακοπές για Singles και Solo ταξιδιώτες

Όλα τα περιποιητικά θέρετρα που εξυπηρετούν τους απλούς ταξιδιώτες

Οι ξεχωριστοί συνάδελφοι είναι συνήθως περισσότεροι ταξιδιώτες με συνείδηση ​​του προϋπολογισμού, εν μέρει επειδή τείνουν να είναι νεότεροι. Δεν θέλουν να χρειαστεί να βγάλουν χρήματα, γιατί συνήθως δεν έχουν κανένα. Αυτό κάνει τα singles ιδανικό υποψήφιο για μια all-inclusive διακοπές σε ένα θέρετρο όπως το Breezes Resort και Spa Trelawny στο Falmouth της Τζαμάικα ή το ανεξάρτητο Sunset Beach Resort στο Montego Bay που προσφέρουν πακέτα χωρίς αποκλεισμούς.

Τα σανδάλια επίσης πρόσφατα παρουσίασαν ένα νέο εμπορικό σήμα, το Grand Pineapple Beach Resorts, με ακίνητα στην Αντίγκουα και την Τζαμάικα, αξίας 35-55 τοις εκατό χαμηλότερα από τα άλλα θέρετρα Σανδάλια και Παραλίες.

Η Δομινικανή Δημοκρατία διαθέτει επίσης πολλά τουριστικά καταλύματα με όλες τις τιμές.

Για singles που ενδιαφέρονται κυρίως για να πίνουν και να βρεθούν στην παραλία, ένας προϋπολογισμός all-inclusive μπορεί να είναι μόνο που χρειάζεστε. Μονοκατοικίες όπως τα all-inclusives, επειδή το αλκοόλ περιλαμβάνεται και το ενιαίο συμπλήρωμα τείνει να είναι χαμηλότερο από ό, τι σε ένα κρουαζιερόπλοιο . Για να μειώσετε το κόστος, αναζητήστε ένα θέρετρο που θα επιτρέψει σε τέσσερις επισκέπτες σε ένα δωμάτιο. Οι ιδιότητες στο Montego Bay και το Κανκούν είναι δημοφιλείς με τους ξεχωριστούς, επειδή προσφέρουν τη νυχτερινή ζωή που συχνά ταξιδεύουν μεμονωμένοι ταξιδιώτες .

Τα θέρετρα με κολύμπι μπαρ πισίνας και πολλές οργανωμένες δραστηριότητες είναι επίσης δημοφιλή με singles.

Οι νεότεροι, οι πιο άπειροι ταξιδιώτες προτιμούν τις διακοπές όλων των κατηγοριών, διότι ελαχιστοποιούν το ύψος του σχεδιασμού και των ρυθμίσεων που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν μόνοι τους σε έναν άγνωστο προορισμό.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

Η ασφάλεια μπορεί να είναι μια μεγάλη ανησυχία για τους αθώους ταξιδιώτες, ειδικά τις γυναίκες. Τα νησιά του Καϋμάν , οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και πιο πολυτελείς προορισμοί όπως ο St. Barts είναι ιδιαίτερα γνωστοί για την ασφάλειά τους .

Όταν ταξιδεύετε μόνοι σας, έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές ασφαλείας:

Φυσικά, για να απολαύσετε τις διακοπές σας, θα θελήσετε να εστιάσετε σε κάτι περισσότερο από την ασφάλεια σας! Έτσι, έχουμε συντάξει μια λίστα με μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας για singles - και να έχετε μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα κάνει όλους τους φίλους σας στο σπίτι να ζηλέψουν!

Περισσότερες συμβουλές για μοναδικούς ταξιδιώτες

Το να είσαι μόνος σου δεν σημαίνει ότι έχεις κακό χρόνο - στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πεις "τόσο πολύ" σε όλους που γνωρίζεις και να απομακρύνεις για να έχεις τις διακοπές της ζωής σου από τις ηλιόλουστες, αφρώδεις παραλίες της Καραϊβικής!