Ταξιδιωτικός οδηγός για τα νησιά Καίυμαν

Ταξιδιωτικός, διακοπές και οδηγός διακοπών προς τα νησιά Καϋμάν στην Καραϊβική

Σκεφτείτε να ταξιδέψετε στις Νήσους Κέιμαν - Grand Cayman, Little Cayman και Cayman Brac - εάν ψάχνετε διακοπές που περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Καραϊβικής και μερικές από τις καλύτερες καταδύσεις στον κόσμο.

Έλεγχος διαθεσιμότητας Νήσοι Κέιμαν Τιμές και Αναφορές σε TripAdvisor

Νησιά Καϊμάν Βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Τοποθεσία: Στην Καραϊβική Θάλασσα, νότια της Κούβας και δυτικά της Τζαμάικας.

Μέγεθος: Grand Cayman 76 τετραγωνικά μίλια, Cayman Brac 14 τετραγωνικά μίλια, Little Cayman 10 τετραγωνικά μίλια.

Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: George Town

Γλώσσα: Αγγλικά

Θρησκείες: Κυρίως Πρεσβυτεριανό

Νόμισμα: Το δολάριο των νησιών Κέιμαν (KYD). Δολάριο ΗΠΑ ευρέως αποδεκτό

Τηλέφωνο / κωδικός περιοχής: 345

Ανατροπή: Συμβουλές που προστίθενται συχνά στο λογαριασμό. διαφορετικά, άκρη 10 έως 15 τοις εκατό. Συμβουλές οδηγών ταξί 10 έως 15 τοις εκατό

Καιρός: Οι θερμοκρασίες ποικίλλουν λίγο εποχιακά. υψηλά στα χαμηλά έως τα μέσα της δεκαετίας του '80 έως τα χαμηλά επίπεδα στη δεκαετία του '70. Το καλοκαίρι είναι εποχή τυφώνα .

Χάρτης των νήσων Κέιμαν

Δραστηριότητες και αξιοθέατα των Νήσων Κέιμαν

Τα εξαιρετικά σημεία των νησιών περιλαμβάνουν το Stingray City , το ναυάγιο Keith Tibbetts από το Cayman Brac και το θαλάσσιο πάρκο Bloody Bay από το Little Cayman. Κάντε μια βόλτα γύρω από το George Town στο Grand Cayman για να δείτε τα ιστορικά αξιοθέατα. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Farm Cayman Turtle και το Mastic Trail, ένα δασώδες μονοπάτι πεζοπορίας στο παρθένο κέντρο του νησιού. Οι λάτρεις των πτηνών και της φύσης θα πρέπει να κατευθυνθούν προς το φυσικό αποθεματικό του λιμνοθάλασσου του Little Cayman , το οποίο φιλοξενεί 5.000 ζευγάρια φτερωτών κόκκινων μπουμπούδων.

Παραλίες των νησιών Κέιμαν

Η παραλία Seven Mile Beach του Grand Cayman θεωρείται ευρέως ως μία από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, με γαλαζοπράσινα νερά που κολυμπούν στην καθαρή λευκή άμμο. Πολλά από τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα του νησιού είναι κατά μήκος αυτής της παραλίας, καθώς και πολλοί φορείς θαλάσσιων σπορ.

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα πλήθη, δοκιμάστε είτε το Sandy Point στην ανατολική ακτή του Little Cayman ή το Point of Sand, επίσης στο Little Cayman αλλά στο νοτιοανατολικό άκρο.

Νησιά Καϊμάν Ξενοδοχεία και θέρετρα

Σε όλα τα τρία νησιά, οι επισκέπτες θα βρουν μια ποικιλία από μέρη για διαμονή, που κυμαίνονται από μεγάλα, πλήρους εξυπηρέτησης θέρετρα σε ξενώνες με κουζίνες. Στο Grand Cayman, τα high-end θέρετρα διοικούνται από τους Hyatt Regency , Westin, Marriott και Ritz-Carlton. Οι ειρηνικές ιδιότητες του Little Cayman είναι καλές αν ψάχνετε να αποφύγετε τη φασαρία, ενώ το Cayman Brac έχει μια μεγαλύτερη επιλογή από θέρετρα, ξενοδοχεία και καταλύματα.

Νησιά Καϊμάν Εστιατόρια και Κουζίνα

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα θαλασσινά εδώ είναι, κυρίως η χελώνα και η κόγχη, ένα μεγάλο, μαλακό μαλάκιο που εμφανίζεται στη σούπα, τις φιλέτοδες, τα ψωμάκια και τις σαλάτες. Το Dorado, ο τόνος, το χέλι και το σκουμπρί είναι συχνά προετοιμασμένοι σε στυλ Cayman, με ντομάτες, πιπεριές και κρεμμύδια. Πικάντικες πιπεριές τσίλι και αειθαλές παρασκευάσματα τσούχας επίσης συχνά παρατηρούνται, σε ένα νεύμα στους ιστορικούς δεσμούς των νησιών με την Τζαμάικα. Τα εστιατόρια είναι εξαιρετικά και ποικίλα, πολλά με ευρωπαίους εκπαιδευμένους σεφ.

Υπάρχουν πολλά προσιτά σημεία που σερβίρουν το τοπικό εισιτήριο.

Πολιτισμός και Ιστορία των Νήσων Καίυμαν

Μετά την ανακάλυψη των νησιών του Cayman από τον Ισπανό εξερευνητή Κρίστοφερ Κολόμβο το 1503, πειρατές, πρόσφυγες από την Ισπανική Ιερά Εξέταση, ναυαγοί ναυτικοί και σκλάβοι εγκαταστάθηκαν εδώ. Η Βρετανία πήρε τον έλεγχο των Καγιμάν το 1670, καθιστώντας τους εξαρτώμενες από την Τζαμάικα. Το 1962, η Τζαμάικα χωρίστηκε από τη Βρετανία. Τα νησιά του Καϋμάν, ωστόσο, αποφάσισαν να παραμείνουν υπό βρετανική κυριαρχία. Σήμερα, ο πολιτισμός συνδυάζει επιρροές από την Αμερική, τη Βρετανία και τις Δυτικές Ινδίες.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ των Νήσων Κέιμαν

Το φθινόπωρο, το Φεστιβάλ Εβδομάδων Πειρατών γιορτάζει την κληρονομιά του νησιού. Το Καρναβάλι Batabano την άνοιξη έχει μια χαρακτηριστική γεύση της Καραϊβικής με παρελάσεις, κοστούμια και μουσική με τύμπανο από χάλυβα.

Νυχτερινή ζωή νησιών Κέιμαν

Η νυχτερινή ζωή δεν είναι μεγάλη στα νησιά Cayman, αλλά μπορείτε να βρείτε μερικά μπαρ διασκέδασης (δοκιμάστε το Macabuca Oceanfront Tiki Bar και Grill) και κλαμπ χορού, καθώς και μερικά κωμικά κλαμπ και θέατρα. Ελέγξτε την Cayman Compass για καταχωρήσεις ψυχαγωγίας μόλις φτάσετε στο Caymans. Δεν υπάρχουν καζίνο.