Οι νήσοι Καϊμάν για οικογενειακές διακοπές

Τα τρία νησιά Cayman - Grand Cayman, Little Cayman και Cayman Brac - βρίσκονται στη δυτική Καραϊβική, 480 μίλια από το Μαϊάμι (περίπου μία ώρα πτήσης) και βορειοδυτικά της Τζαμάικα. Τα νησιά είναι γνωστά για καταδύσεις - τείχη, ναυάγιο και ύφαλο - και όμορφες παραλίες, κυρίως η παραλία Seven Mile στο Grand Cayman.

Το Grand Cayman είναι ένα εκλεπτυσμένο οικονομικό κέντρο και φιλοξενεί πολυτελή θέρετρα. Η κύρια πόλη είναι η πόλη Γιώργος, όπου επισκέπτονται χιλιάδες επιβάτες κρουαζιερόπλοιων κάθε μέρα.

Διασκέδαση Αξιοθέατα για Οικογένειες

Διαβάστε περισσότερα για δραστηριότητες και αξιοθέατα στον τόπο του νησιού Cayman.

Το Cayman Brac και το Little Cayman είναι περίπου 90 μίλια στα βορειοανατολικά του νησιού Grand Cayman. Ο Cayman Brac, που ονομάστηκε για ένα διακριτικό «brac», μια λέξη που λέγεται «bluff», έχει έναν φιλικό πληθυσμό μόλις 1500 ετών και έχει μήκος 12 μίλια και πλάτος 2 μίλια στο ευρύτερο σημείο του.

Το νησί Little Cayman είναι ακόμα πιο απομονωμένο, με καλό ψάρεμα και πτηνοτροφία. η ποδηλασία είναι ωραία γιατί το νησί είναι επίπεδο.

Σημείωση: Τα Νησιά Κέιμαν είναι βρετανικό "υπερπόντιο έδαφος" και η οδήγηση βρίσκεται στα αριστερά.

Παιδικό καταυλισμό για παιδιά

Τα θαλάσσια σπορ είναι ένα από τα αξιοθέατα μιας επίσκεψης στα νησιά των Καίυμαν και οι οικογένειες που αγαπούν την ψαροντούφεκο ή τις καταδύσεις ενδεχομένως να θέλουν να επισκεφτούν το θαλάσσιο στρατόπεδο Kids που συνήθως πραγματοποιείται στο νησί Grand Cayman κατά τη διάρκεια ορισμένων καλοκαιρινών εβδομάδων.

Το στρατόπεδο είναι προσανατολισμένο προς τα παιδιά ηλικίας 4-15 ετών και συνήθως μπορεί να περιλαμβάνει μέλη του PADI Diving Society, κυνήγι θησαυρού με βραβεία ταχύτητας κατάδυσης, ταξίδια στο Stingray City, ποδηλασία γύρου χελωνών, νύχτες για πίτσα και ταινίες, κι αλλα. Αναζητήστε πακέτα που περιλαμβάνουν καταλύματα, γεύματα, φόρους ξενοδοχείων και μεταφορές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 800-934-3483 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kidseacamp.com

Φεστιβάλ και εποχιακές προσφορές

Εβδομάδα των πειρατών του Caymans
Το ετήσιο φεστιβάλ Pirates Week διαρκεί έντεκα ημέρες και μπορεί να ξεκινήσει με μια "πειρατική εισβολή" από δύο παλιομοδίτικα ιστιοπλοϊκά σκάφη, με πάρτι, κοστούμια, παιχνίδια, street dancing, Kids Day, Heritage Days, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. * Τα περισσότερα από τα γεγονότα βρίσκονται στο νησί Grand Cayman - George Town και άλλες περιοχές - αλλά ο Cayman Brac και ο Little Cayman έχουν και τη διασκέδαση τους.

Cayman Καλοκαίρι Splash
Παρακολουθήστε για την επιστροφή αυτής της ετήσιας προσφοράς: από τις αρχές Ιουνίου έως το τέλος Αυγούστου, οι οικογένειες μπορούν να πετύχουν εκπτώσεις με αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν διανυκτερεύσεις σε πολλά θέρετρα που συμμετέχουν, γεύματα και εκπτώσεις σε δραστηριότητες διασκέδασης όπως εκδρομές με υποβρύχιο Atlantis ή εκδρομές με σκάφος Jolly Roger.

Οικογενειακή Εβδομάδα του Cayman Brac
Αναμείνετε την επιστροφή αυτής της ετήσιας Οικογενειακής Εβδομάδας στο Cayman Brac τον Ιούλιο: με ειδικές τιμές και ειδικές δραστηριότητες για οικογένειες, όπως μια περιήγηση σε νησιά, μια πεζοπορία μέσω του Parrot Reserve ή ψαροντούφεκο. ή τα παιδιά μπορεί να δοκιμάσουν την εισαγωγή του Bubblemakers στην κατάδυση.

Το φιλικό προς την οικογένεια Divi Tiara Resort συμμετέχει συνήθως στην Οικογενειακή Εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ετήσια γεγονότα επισκεφθείτε την περιοχή των νησιών Κέιμαν.

Που να μείνω

Δείτε Πού να πάτε στο Grand Caymans για προτάσεις για οικογενειακά θέρετρα.

Αυτό το σύντομο προφίλ προορίζεται να εισαγάγει αυτόν τον προορισμό στους οικογενειακούς παραθεριστές. παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο συγγραφέας δεν έχει επισκεφθεί προσωπικά. Ελέγχετε πάντα τους ιστότοπους για ενημερώσεις.

* Ελέγχετε πάντα τους προορισμούς για ενημερώσεις!