Ο Λονδρέζος στο Morritt's Resort στο Grand Cayman

Ανασκόπηση νέου πολυτελούς θέρετρου στο East End

Η κατώτατη γραμμή

Ο Λονδρέζος, που άνοιξε το φεστιβάλ και το φεστιβάλ του καλοκαιριού το 2014, είναι η τελευταία προσθήκη στο θέρετρο Morritt's στο Grand Cayman στα νησιά Cayman , που βρίσκεται στο λιγότερο εκτεταμένο East End του νησιού - περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το George Town και αστική εξάπλωση. Με αυτές τις 20 νέες πολυτελείς κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων, η ιδιοκτησία του Morritt προσφέρει τώρα 184 μονάδες χρονομεριστικής μίσθωσης που χρεώνονται ως «σπίτια μακριά από το σπίτι» με πλήρεις κουζίνες και όλα τα έπιπλα που κρατούν τους επισκέπτες πίσω κάθε χρόνο.

Δεν χρειάζεται να είστε κάτοχος χρονομεριστικής μίσθωσης για να μείνετε στο Morritt's - απλώς τους καλέστε ή μεταβείτε στο TripAdvisor ή στον αγαπημένο σας οργανισμό κρατήσεων για να κάνετε κράτηση. Ενώ βρίσκεστε σε ακίνητα, φυσικά, σίγουρα ενθαρρύνεστε να διερευνήσετε την ιδιοκτησία ή να μάθετε για την χρονομεριστική μίσθωση που είναι διαθέσιμη μέσω της Iternal International και της συνεργασίας της με τα θέρετρα του Morritt.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Δωμάτια και καταλύματα στο Londoner και το Morritt's

Τα καταλύματα κυμαίνονται από στούντιο ρετρό-Καραϊβικής και μονάδες ενός και δύο υπνοδωματίων στα παλαιότερα τμήματα του θέρετρου (η Morritt γιόρτασε την 25η επέτειό της με το άνοιγμα του Λονδρέζου το καλοκαίρι του 2014) στις κομψές πολυθρόνες δύο και τριών υπνοδωματίων, πολυτελείς κατοικίες στο νέο κτίριο του Λονδίνου.

Οι πλήρως επιπλωμένες μονάδες του Λονδίνου διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα στον ωκεανό και σύγχρονες κουζίνες με γρανιτένιο πάγκο και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Η διακόσμηση είναι σύγχρονη-κομψή με σιωπηρούς τόνους γης που δεν ανταγωνίζονται με τις πιτσιλιές του χρώματος που συμβαίνουν έξω από τις συμπάθειες της θάλασσας της Καραϊβικής.

Εστιατόρια και δείπνο στο Λονδίνο και το Morritt's

Το Deep Blue Restaurant & Bar του David, στο κεντρικό κτήριο, σερβίρει πρωινό σε μπουφέ κάθε πρωί και δείπνο το βράδυ. Τα πρωινά περιλαμβάνουν σταθμούς ομελέτας, σπιτικά ψωμιά και γλυκά και σχεδόν τίποτα που μπορείτε να σκεφτείτε. Τη νύχτα, οι επιλογές a la carte περιλαμβάνουν μερικά από τα καλύτερα φιλέτα βοείου κρέατος που θα συναντήσετε ποτέ μαζί με επιλογές topnotch θαλασσινών. Οι βραδινές αστακοί που μπορείτε να φάτε είναι μια τεράστια κλήρωση σε αυτό το παραθαλάσσιο εστιατόριο.

Επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου είναι το Dock Bar & Restaurant του Mimi, το οποίο βρίσκεται σε ξυλοπόδαρα και περιστρέφεται πάνω από τη γύρω θάλασσα. Πλησιάζει μέσω ενός υπερυψωμένου διαδρόμου που συνδέεται με το κεντρικό κτίριο. Μεγάλα ποτά και μεσημεριανά γεύματα σερβίρονται εδώ και το βράδυ γιορτάζει η χαρά (ειδικά μετά από ένα ποτό ρούμι ... ή δύο) όταν οι κάτοικοι συμμετέχουν στις ολοκαίνουργιες βραδιές καραόκε. Το Mimi's είναι σίγουρα ένας από τους δημοφιλέστερους κοινωνικούς κόμβους του θέρετρου.

Προειδοποίηση: Η φημισμένη πίτα Key Lime Pie του εστιατορίου σερβίρεται και στα δύο εστιατόρια. Μπορεί να είναι συνήθεια, αν όχι εντελώς εθιστική. Μπορείτε ακόμη και να έχετε μια φέτα στο πρωινό. Απλά ρώτα…

Στο εμπορικό κέντρο του θέρετρου απέναντι από το δρόμο, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τις προσφορές στο Italian Kitchen Restaurant & Pizzeria και να αποθεματοποιηθούν σε παντοπωλεία στο Fosters Express και σε φυλακές στο Jacques Scott Wines & Spirits.

Για να προσθέσετε επιπλέον στο κουζινάκι σας, το Grand Cayman προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία τοπικών προϊόντων και θαλασσινών σε διάφορες αγορές γύρω από το νησί. Εδώ είναι μια δειγματοληψία των θέσεων για αγορές:

Θα χρειαστεί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε εύκολα σε αυτές τις αγορές και να δείτε τα αξιοθέατα γύρω από το νησί.

Επίσης, για να είστε ασφαλής, όταν φτάσετε στο Grand Cayman, ελέγξτε τις ώρες και τις ημερομηνίες για να βεβαιωθείτε ότι οι αγορές είναι σε λειτουργία τις ημέρες που θέλετε να ψωνίσετε.

Δραστηριότητες και ανέσεις του Λονδίνου / Morritt

Εκτός από την τοποθέτηση σε μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, το Morritt διαθέτει τρεις πισίνες σε περίπτωση που δεν θέλετε να πάρετε άμμο στο Manolo's. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Οι εγκαταστάσεις αναψυχής που προσφέρονται στους επισκέπτες μπορούν να οργανωθούν μέσω του Tortuga Divers και του Red Sail Sports, όπως τζετ σκι, ιστιοπλοΐα, καγιάκ, ιστιοσανίδα, βόλτες με βάρκα για μπανάνα, καταδύσεις, ημερήσιες εκδρομές με αναπνευστήρα και εκδρομές με σκάφος.

Αναψυκτικά περιμένουν τους επισκέπτες στο La Mer Spa, προσφέροντας μια σάουνα, έναν σταθμό μανικιούρ / πεντικιούρ, δύο σουίτες μασάζ και μία σουίτα μασάζ ζευγών με ντους. Οι επαγγελματίες θεραπευτές είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να επιλέξουν θεραπείες με βάση τη διάθεσή τους και τις ανάγκες φροντίδας του δέρματος. Ανοίξτε επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 9 π.μ.

Για περισσότερες δραστηριότητες στο Morritt, συμβουλευτείτε το εύχρηστο φύλλο που δημοσιεύεται εβδομαδιαίως για να δείτε τι υπάρχει στο κατάστημα - beach volleyball, κοκτέιλ της ημέρας, γιόγκα, παιχνίδια γύρω από την πισίνα και παγωτά κοινωνικά. Υπάρχει σίγουρα ένα συναρπαστικό κοινοτικό πνεύμα στο Morritt, και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι επισκέπτες επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε στο Grand Cayman

Η όμορφη πολιτεία της Ρόουντ Άιλαντ είναι 1.212 τετραγωνικά μίλια, ένα τέρας σε σύγκριση με το Grand Cayman και τα 76 τετραγωνικά μίλια (περίπου 22 μίλια μακρυά και 8 μίλια στην ευρύτερη περιοχή του). Αλλά, ας το παραδεχτούμε, όσο εκπληκτικό είναι και το Rhode Island, τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής δεν το περιβάλλουν.

Εάν δεν έχετε ήδη νοικιάσει αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, τα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα απέναντι από το Morritt's στο Rent-a-Car του Andy. Θυμηθείτε, η οδήγηση γίνεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου στα νησιά του Καϋμάν, οπότε ίσως να θέλετε να το λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε μια περιπέτεια. Αν αυτό δεν είναι το πράγμα σας, οι εξυπηρετικοί άνθρωποι στη ρεσεψιόν του θερέτρου μπορούν να σας συνδέσουν με περιηγήσεις στο νησί, με στάσεις στα κορυφαία αξιοθέατα του Grand Cayman όπως οι Βοτανικοί Κήποι της Βασίλισσας Ελισάβετ Β, η Stingray City και ο Pedro St. James και το πολυαισθητικό θέατρο και ιστορικό μουσείο σπιτιών.

Στο Stingray City, πρέπει να δείτε, μπορείτε να φτάσετε κοντά και προσωπικά με τα stingrays του αξιοθέατου. Καθώς βγαίνετε στο νερό, τα φιλικά και ακίνδυνα πλάσματα θα σας περιβάλλουν σαν ευτυχισμένα κουτάβια, για χάιδεμα και σίτιση. Τα τρόφιμα Stingray είναι διαθέσιμα προς πώληση και, όπως τα κουτάβια, τα stingrays απολαμβάνουν να γευτούν, και το πιο σημαντικό - θέλουν απολαύσεις. Μια συμβουλή: αγαπούν τα καλαμάρια.

Το ίδιο ισχύει και για το Farm Turtle στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού. Αυτή η μοναδική περιπέτεια 23 στρεμμάτων φιλοξενεί 11.000 πράσινες θαλάσσιες χελώνες, καθώς και άλλα πλάσματα από τη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν μια ολόκληρη μέρα εδώ με το φαγητό, με το φαγητό στο εστιατόριο του αξιοθέατου και με τη μύτη με τους υδρόβιους κατοίκους.

Οι πληροφορίες του Λονδίνου

Διεύθυνση : 2289 Queens Hwy, East End, Νήσοι Καίυμαν

Τηλέφωνο : 1- 800-447-0309

Ιστοσελίδα : https://lmsolinc.biz/

Δωμάτια : 206 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων 20 πολυτελών κατοικιών στο Λονδίνο

Τιμές : Ξεκινήστε από $ 185 ανά διανυκτέρευση ανά μονάδα, επιπλέον του φόρου 13%

Παροχές : 2 εστιατόρια, 3 πισίνες, La Mer Spa, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, shuffleboard, WiFi, γυμναστήριο, θυρωρός, πάρκινγκ

Δείτε τιμές και κριτικές στο TripAdvisor