Καφετέριες Καθεδρικού Ναού στην Αλαμπάμα

Τα Καφετέρια του Καθεδρικού Ναού ονομαζόταν αρχικά το Σπήλαιο Νυχιών. Ο Jacob (Jay) Gurley αγόρασε το σπήλαιο το 1955 και το άνοιξε στο κοινό. Όταν πήρε τη γυναίκα του για πρώτη φορά στη σπηλιά, χτυπήθηκε από την ομορφιά ενός μεγάλου δωματίου με όλους τους σταλαγμίτες και τους σταλακτίτες και είπε ότι έμοιαζε με "καθεδρικό ναό". Ο Gurley άλλαξε με σύνεση το όνομα της σπηλιάς σε εκείνο το σημείο και είναι γνωστό από τότε ως Cathedral Caverns, αν και έχει αλλάξει τα χέρια πολλές φορές.

Το Caverns του καθεδρικού ναού έγινε κρατικό πάρκο το 1987. Περιλαμβάνει 461 στρέμματα γης κοντά στο Grant της Αλαμπάμα. Τα σπήλαια άνοιξαν ξανά το κοινό τον Αύγουστο του 2000.

Το σπήλαιο έχει τώρα ένα πλακόστρωτο και φωτισμένο μονοπάτι που είναι 10 πόδια πάνω από το αρχικό μονοπάτι. Ο περίπατος είναι λίγο περισσότερο από ένα μίλι για το γύρο ταξίδι και διαρκεί μία ώρα και 15 λεπτά. Βρήκα μερικούς από τους λόφους προκλητικούς αλλά όχι αδύνατους. Η βόλτα κάτω από τις πλαγιές ήταν πιο δύσκολη από την UP! Αν είστε κατά μέσον όρο στην υγεία, η βόλτα δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Είναι επίσης προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια.

Οι οδηγοί και οι υπάλληλοι του πάρκου είναι φιλικοί και ενημερωτικοί. Ο Eric Dobbins ήταν ο οδηγός μας και παρείχε πολλές πολύτιμες πληροφορίες για την ιστορία του σπηλαίου, τις λεπτομέρειες των σχηματισμών στο σπήλαιο που ήταν σπάνιες και την ασφάλεια σπηλαίων.

Χαρακτηριστικά Καθεδρικού Caverns

Τα Caverns του καθεδρικού ναού κατέχουν 6 παγκόσμια ρεκόρ:

  1. Το Caverns Cathedral έχει την ευρύτερη είσοδο σε οποιαδήποτε εμπορική σπηλιά στον κόσμο. Είναι 25 πόδια ύψος και 128 πόδια πλάτος.
  1. Το Caverns του Καθεδρικού Ναού φιλοξενεί το "Goliath" - το μεγαλύτερο σταλαγμίτη στον κόσμο. Μετράει 45 πόδια ψηλά και 243 πόδια υπό περιστάσεις.
  2. Το Caverns του καθεδρικού ναού έχει το μεγαλύτερο τοίχο, το οποίο είναι 32 πόδια ψηλό και 135 πόδια μακριά.
  3. Τα Caverns του καθεδρικού ναού είναι γνωστά για τον μεγαλύτερο "κατεψυγμένο" καταρράκτη.
  4. Τα Caverns του Καθεδρικού Ναού έχουν το μεγαλύτερο δάπεδο σταλαγμίτη σε κάθε σπηλιά στον κόσμο.
  1. Το Caverns του καθεδρικού ναού έχει τον πιο απίθανο σχηματισμό στον κόσμο, ο οποίος είναι ένα σταλαγμίτης που είναι 35 πόδια ψηλό και 3 ίντσες πλάτος!

Το Caverns του καθεδρικού ναού διαθέτει επίσης αίθουσα κρυστάλλων που δεν είναι ανοικτή στο κοινό. Οι σχηματισμοί είναι κατασκευασμένοι από καθαρό λευκό ασβεστίτη και μόνο οι δονήσεις από τη φωνή κάποιου θα κατέστρεφαν πάνω από το 70% των σχηματισμών. Το Caverns του καθεδρικού ναού έχει ένα μεγάλο δωμάτιο, το οποίο έχει μήκος 792 πόδια και πλάτος 200 πόδια.

Αυτό είναι ένα υπέροχο θέα από τη φύση και μόλις 40 λεπτά από Huntsville. Ακόμα και ερασιτέχνες λάτρεις του σπηλαίου θα το βρείτε ενδιαφέρον και αξίζει μια επίσκεψη!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα για τις τελευταίες ώρες λειτουργίας και τιμές.