Δομινικα ταξιδιωτικος οδηγος

Η Δομινίκα είναι η Καραϊβική για τυχοδιώκτες: πλούσια, παρθένα και γεμάτα ευκαιρίες για λάτρεις της φύσης και λάτρεις της φύσης. Σκεφτείτε να ταξιδέψετε στη Ντομίνικα εάν είστε ο τύπος που βαριέται στην παραλία και θέλετε μια ποικιλία από τραχιά πεζοπορία, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα για να κρατήσετε τον εαυτό σας κατειλημμένο. Μην έρχεστε εδώ ψάχνοντας για καζίνο , παραλίες λευκής άμμου, μαζικά θέρετρα - ή ακόμη και πλακόστρωτα δρόμους.

Dominica Βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Τοποθεσία: Μεταξύ της Καραϊβικής Θάλασσας και του Ατλαντικού Ωκεανού, καθώς και μεταξύ της Γουαδελούπης και της Μαρτινίκας

Μέγεθος: 291 τετραγωνικά μίλια. Δείτε το χάρτη

Πρωτεύουσα: Roseau

Γλώσσα : Αγγλικά (επίσημη) και γαλλική πατήση

Θρησκείες: Κυρίως Ρωμαιοκαθολικοί με κάποιο προτεσταντικό

Νόμισμα : Δολάριο της Ανατολικής Καραϊβικής, το οποίο διαπραγματεύεται με σταθερό επιτόκιο περίπου 2,68 με το αμερικανικό δολάριο

Κωδικός περιοχής: 767

Συρρίκνωση: Συνήθως 10 έως 15 τοις εκατό

Καιρός: Οι θερμοκρασίες μέση μεταξύ 70 και 85 βαθμούς. Το Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε, με όχι πολύ βροχή και θερμοκρασία στη δεκαετία του '80 και στα 90's. Η εποχή του τυφώνα τρέχει τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο.

Σημαία της Δομίνικα

Αεροδρόμιο : Αεροδρόμιο Melville Hall (Έλεγχος πτήσεων)

Ντομίνικα Δραστηριότητες και Αξιοθέατα

Εάν είστε ένας πεζοπόρος, δεν θα περάσετε από μονοπάτια στη Δομίνικα, αν είστε πεζοπορία στη Βόρεια Λίμνη, τη δεύτερη μεγαλύτερη θερμική λίμνη στον κόσμο. πεζοπορία μέσω του τροπικού δάσους στο Εθνικό Πάρκο Morne Trois Pitons; ή να κάνετε μια εύκολη βόλτα για να δείτε τους καταρράκτες Trafalgar ή Emerald Pool.

Οι scuba divers και snorkelers πρέπει να ελέγξουν το Cabrits National Park στη βορειοδυτική ακτή, περίπου το 75 τοις εκατό των οποίων είναι υποβρύχια. Η Carib Indian Reservation στα βορειοανατολικά φιλοξενεί μερικά από τα τελευταία εναπομείναντα μέλη της ινδικής φυλής Carib, που κάποτε έζησε σε ολόκληρη την Καραϊβική.

Δομινίκα Παραλίες

Αυτό δεν είναι το μέρος για να έρθει αν είστε λάτρης της παραλίας. Πολλές από τις παραλίες εδώ είναι βραχώδεις και στερούνται σκιά. Μερικά από τα καλύτερα του τσαμπιού είναι το Hampstead Beach, το οποίο έχει μαύρη άμμο και είναι προσβάσιμο μόνο μέσω τετρακίνησης. και τις παραλίες Pointe Baptiste και Woodford Hill στα βορειοανατολικά, και οι δύο με λευκή άμμο. Η παραλία Picard, με την ασυνήθιστη γκρίζα άμμο, είναι καλή για windsurfing και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε εστιατόρια και ξενοδοχεία στη βορειοδυτική ακτή.

Ντομίνικα Ξενοδοχεία και θέρετρα

Αν και δεν θα βρείτε τα μεγάλα θέρετρα και τα all-inclusives που κάνετε αλλού στην Καραϊβική, θα βρείτε διάφορα στυλ διαμονής στη Δομίνικα, που κυμαίνονται από ξενοδοχεία όπως το Rosalie Bay Resort (Book Now) σε ξενώνες και εξοχικά σπίτια. Ορισμένα έχουν θέα στον ωκεανό, όπως το Jungle Bay Resort & Spa. άλλοι, όπως το Papillote Wilderness Retreat, περιβάλλονται από τροπικό δάσος. Οι τιμές τείνουν να είναι κάπως χαμηλότερες από ό, τι σε άλλες περιοχές της Καραϊβικής.

Dominica Εστιατόρια και Κουζίνα

Αν και μεγάλο μέρος του κρέατος και (εκπληκτικά) τα θαλασσινά στη Ντομίνικα εισάγεται, δεν υπάρχει έλλειψη φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Τα εστιατόρια σερβίρουν ποικιλία από πιάτα της ηπειρωτικής Ευρώπης και της Καραϊβικής. Το La Robe Creole στο Roseau είναι ένα από τα αγαπημένα για τις δυτικές ινδικές σπεσιαλιτέ του.

Δομινίκα Πολιτισμός και Ιστορία

Όταν ο Κολόμβος ανακάλυψε τη Δομίνικα το 1493 κατοικήθηκε από τη φυλή Carib. Μέχρι τη στιγμή που οι Βρετανοί και οι Γάλλοι άρχισαν να πολεμούν για το νησί το 1600, η ​​λαβή των Caribs άρχισε να γλιστράει. Το νησί κέρδισε ανεξαρτησία το 1978. Την περασμένη δεκαετία περίπου, η κυβέρνηση έχει επενδύσει στον τουρισμό για να βοηθήσει στην αντικατάσταση του εμπορίου μπανάνας. Η ανάμειξη των τεσσάρων πολιτισμών που εγκατέστησαν την Δομινίκα-Κάριμπ, τη Βρετανία, την Αφρική και τη Γαλλία, δημιούργησε μια κροατική κουλτούρα που επηρεάζει το φαγητό, τη μουσική και τη γλώσσα του νησιού.

Δομινίκα εκδηλώσεις και φεστιβάλ

Μεγάλα γεγονότα στη Δομίνικα περιλαμβάνουν το Καρναβάλι , γνωστό ως Mas Domnik, και το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής, μια γιορτή της κροτικής μουσικής που πραγματοποιείται τον Οκτώβριο.

Νυχτερινή ζωή της Δομίνικα

Η νυχτερινή ζωή της Ντομίνικα είναι αρκετά ζοφερή, αλλά οι επιλογές διασκέδασης περιλαμβάνουν το μπάρμπεκιου της Πέμπτης το βράδυ στο Anchorage Hotel με ζωντανή μουσική και χορεύουν στο The Warehouse, πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Roseau.