Οδηγός για το Agen στη νοτιοδυτική Γαλλία

Υπέροχη γαλλική πόλη με παγκοσμίου φήμης δαμάσκηνα, μεσαιωνικά Alleys και πλωτές οδούς

Ο Agen, που βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ των μεγάλων πόλεων του Μπορντό και της Τουλούζης στη νοτιοδυτική Γαλλία, είναι πιθανότατα πιο γνωστός για τα δαμάσκηνα του που αποξηραίνονται από τοπικά δαμάσκηνα και συχνά βουτηγμένα σε κονιάκ. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη γοητευτική μικρή πόλη στο Lot-et-Garonne στη νέα περιοχή Nouvelle-Aquitaine . Είναι μια ιστορική πόλη με αρκετές γοτθικές καμάρες για να ικανοποιήσει τον πιο αρχιτέκτονα επισκέπτη, μια καθημερινή καλυμμένη αγορά γεμάτη δελεαστικές απολαύσεις για να αγοράσει και να φάει και να πάρει σπίτι ως δώρα, στενά μεσαιωνικά σοκάκια και ένα κανάλι και ένα ποτάμι.

Οι άνθρωποι του Agen είναι απείρως φιλικοί και ζωντανοί οπαδοί του ράγκμπι, καθώς θα μάθετε αν μπαίνετε σε κάποιο μπαρ ή καφέ κατά τη διάρκεια της σεζόν του ράγκμπι.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα παγκοσμίου φήμης δαμάσκηνα Agen δεν είναι στην πραγματικότητα από το Agen, αλλά από κοντινά χωριά. Ήρθαν να συνδεθούν με το Agen επειδή διανεμήθηκαν από αυτή την πόλη. Κάθε χρόνο ο Agen διοργανώνει το Grand Pruneau Show, ένα γαστρονομικό φεστιβάλ, αλλά πραγματικά ένα δικαιολογία για ένα πολύ καλό φεστιβάλ μουσικής 3 ημερών με διαφορετικούς καλλιτέχνες κάθε βράδυ. Δεν μπορείτε να το χάσετε. πραγματοποιείται σε διάφορους χώρους και στους δρόμους της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα (στα γαλλικά)

Τουριστικό γραφείο
38 rue Garonne
Τηλ .: 00 33 (0) 5 53 47 36 09
Δικτυακός τόπος

Agen Αξιοθέατα

Πού να μείνετε στο Agen

Διαβάστε τις κριτικές πελατών, συγκρίνετε τις τιμές και κρατήστε το θέ α Château des Jacobins στο TripAdvisor.

Για περισσότερες κριτικές και κριτικές των ξενοδοχείων σε Agen, ελέγξτε το TripAdvisor.

Agen είναι μια από τις πόλεις για την υπέροχη κρουαζιέρα φορτηγίδα που πέρασα από την περιοχή Gascony. Ελέγξτε την κρουαζιέρα της φορτηγίδας .

Επεξεργασμένο από τη Mary Anne Evans