Ο μάγος κόσμος του Χάρι Πότερ - Hogsmeade

Νησιά περιπέτειας στο Universal Orlando

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο Wizarding World του Harry Potter στο Universal Orlando χωρίζεται σε δύο εκτάσεις σε δύο πάρκα. Αυτό το άρθρο αφορά τη γη Hogsmeade, σπίτι του Hogwarts Castle, στα νησιά της περιπέτειας . Η άλλη γη, η οποία βρίσκεται στο Universal Studios Φλόριντα, είναι το Wizarding World του Χάρι Πότερ - Διαγώνιος Alley. Τα δύο πάρκα και δύο εδάφη συνδέονται με το τρένο Hogwarts Express . Μιλώντας για το τρένο, ελέγξτε το άρθρο μου, γιατί το Hogwarts Express μπορεί να αλλάξει τα πάντα στα θεματικά πάρκα της Φλόριντα .

Επίσης, έχω το lowdown για το τι θα μπορούσε να έρχεται δίπλα στον Wizarding World του Χάρι Πότερ .

Εντάξει, τώρα που ξέρετε την κατανομή, ας ρίξουμε μια ματιά στην αρχική γη Potter, Hogsmeade:

Βυθιστείτε στον Potter Lore

Τα θεματικά πάρκα και οι σχεδιαστές πάρκων προτιμούν να χρησιμοποιούν κάποια παραλλαγή της λέξης «βύθιση» όταν περιγράφουν τα εδάφη και τα αξιοθέατα τους. Μερικές φορές, δικαιολογείται. Συχνά, το θέμα που ασκεί σχεδόν καθιστά τη χρήση της λέξης αμφισβητήσιμη στην καλύτερη περίπτωση και φαινομενικά λανθασμένη στο χειρότερο.

Οι λαοί από τα Universal πάρκα και τις ταινίες Warner Bros., ωστόσο, σαφώς επιδιώκουν την εμβάπτιση μεγάλης κλίμακας όταν ανέπτυξαν το Wizarding World του Χάρι Πότερ. Είναι ένα από τα πιο πλούσια, λεπτομερώς, εντυπωσιακά περιβάλλοντα που παρουσιάστηκαν ποτέ σε ένα θεματικό πάρκο. Λαμβάνοντας την τέχνη της αφήγησης σε νέα επίπεδα που κόβουν την ανάσα, επαναφέρει το μπαρ για το σχεδιασμό του πάρκου όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2010.

Μέσα στις πύλες του Hogsmeade, σχεδόν τα πάντα και όλοι μένουν πιστοί στη μυθολογία του Harry Potter.

Δεν υπάρχει αντηλιακό για πώληση σε κανένα από τα καταστήματα. Γιατί θα χρειαζόταν κάποιος στο χωριό με χιόνι να χρειαστεί SPF 30 (δεν πρέπει να προσέξουμε τον πραγματικό φλεγόμενο ήλιο της Φλώριδας που λάμπει πάνω από αυτή τη φανταστική γη); Τα είδη που πωλούνται, συμπεριλαμβανομένων των quidditch quaffles και των εκρηκτικών κουταλιών, είναι όλες οι ενημερώσεις των φανταστικών πραγμάτων που περιέγραψε ο συγγραφέας του Potter , JK

Ρόουλινγκ. Τόσο οι περιστασιακοί και ένθερμοι οπαδοί των άγρια ​​δημοφιλών βιβλίων της όσο και οι ταινίες που εμπνέουν θα απολαμβάνουν όταν επισκέπτονται το πάρκο και ο κόσμος του Rowling έρχεται στη ζωή γύρω τους.

Πόσο βαρυσήμαντο και λεπτομερώς είναι το πανεπιστήμιο της Universal του Potter; Σίγουρα, οι φανταστικές ανακαλύψεις αφθονούν, όπως τα μουσικά όργανα που παίζουν οι ίδιοι και το γκρινιάζοντας, φουντωτό βιβλίο τεράτων τέρας. Αλλά εξετάστε μερικές από τις πιο πλούσιες λεπτομέρειες του The Wizarding World. Για παράδειγμα, πολλές από τις αποθήκες στο Hogsmeade, πάνω από χίλια χρόνια, σύμφωνα με την ιστορία του Rowling, έχουν εγκατασταθεί στη διάρκεια της χιλιετίας. Δεν υπάρχει ευθεία γραμμή που θα βρεθεί. Το γυαλί στα παράθυρα των καταστημάτων έχει ατέλειες και χαλιναγωγήσει στα κακοσχηματισμένα πλαίσια τους. Αυτή είναι μια εκπληκτική δέσμευση για την ιστορία.

Αλλά Ω, η βόλτα!

Το Hogwarts Castle, το οποίο εκδηλώνεται δραματικά όταν οι επισκέπτες φτάνουν στο τέλος του χωριού και ξαφνικά βλέπουν να ανεβαίνουν ψηλά σε ένα λόφο, είναι ό, τι μπορεί να ελπίζει ο λαός που έχει προσκληθεί στο ιερό. Περπατώντας μέσα από τις αίθουσες που γιορτάζουν στο δρόμο προς τη διαδρομή Fobidden Journey , οι επισκέπτες συναντούν όλα τα είδη μαγείας, συμπεριλαμβανομένων πορτρέτων που, εκπληκτικά, αρχίζουν να μιλάνε και να κινούνται και το χιόνι που αρχίζει να πέφτει από το ανώτατο όριο.

Ακόμα και χωρίς τη βόλτα, η περιήγηση στο Hogwarts είναι ένα απίστευτο αυτόνομο αξιοθέατο.

Αλλά ω, η βόλτα! Χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό σύστημα βημάτων ρομποτικής, κινηματογραφημένες ακολουθίες που προβάλλονται σε οθόνες Ominmax με μικρές θόλους και πολυδάπανα σχεδιασμένα στοιχεία γραφικών, το Fobidden Journey είναι καθαρή μαγεία. Είναι μια τεχνική tour-de-force που στέλνει τους αναβάτες που ταξιδεύουν μαζί με τον Harry και τους φίλους του για μια μοναδική περιπέτεια. Οι στενές συναντήσεις με έναν δράκο που προκαλεί πυρκαγιά και μια θρυμματισμένη Whomping Willow επαναπροσδιορίζουν τη βύθιση για αυτό το εντελώς συναρπαστικό αξιοθέατο.

Η εντυπωσιακή εμβάπτιση του Wizarding World, εντούτοις, συμβαίνει μερικές φορές σε βάρος της πρακτικότητας του θεματικού πάρκου. Το Hogwarts Castle και το Forbidden ταξίδι έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τεράστια πλήθη. Αλλά τα καταστήματα είναι όλα χτισμένα σε κλίμακα - για να εξυπηρετήσουν την ιστορία, χωρίς αμφιβολία - και τα στενά σπίτια δεν μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν τις ορδές των muggles που επισκέπτονται σε πολυάσχολες μέρες.

Ένα άλλο quibble: Οι δύο σουβέρ, και ιδιαίτερα η μαζική πορεία του Dragon Challenge, φαίνεται να μην έχουν θέση στο άλλοτα σχολαστικά θέμα γης. Αποκαθίστανται εκκαθαρίσεις από την προηγούμενη ενσάρκωση του Wizarding World ως Lost Continent of Islands of Adventure. Υποψιάζομαι ότι δεν θα ήταν μέρος του σχεδίου που είχε ο Wizarding World σχεδιαστεί για να καταλάβει έναν κενό χώρο.

Υποψιάζομαι επίσης ότι τα απομεινάρια της αποκομμένης Lost Continent του πάρκου προορίζονται να χαθούν για πάντα, δεδομένου ότι η Universal είναι πιθανό να έχει περισσότερους Potter σχεδιάζει το περιποιημένο μανίκι της. Αν συμβεί αυτό, οι μάγουλες δεν θα αμφιβάλλουν ότι θα βυθιστούν σε περισσότερους από τον κόσμο των μαγεμένων.

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε τον Χάρι και την συμμορία; Θέλεις να αποφύγεις πολλούς μύγες στα πάρκα; Μάθετε πώς να νικήσετε τα πλήθη, να εξοικονομήσετε χρήματα και να έχετε μια καλύτερη, πιο αξιαγάπητη επίσκεψη στον οδηγό μου στην καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την Universal Orlando .

Πληροφορίες εισιτηρίων

Η είσοδος στο Wizarding World του Χάρι Πότερ συμπεριλαμβάνεται στη γενική είσοδο στα νησιά περιπέτειας. Σημειώστε ότι απαιτείται εισιτήριο δύο πάρκων για να οδηγήσετε το Hogwarts Express .

Συμβουλή: Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων του Universal Orlando μπορούν να εισέλθουν στην IOA μία ώρα πριν από το ευρύ κοινό.

Ταξίδια και αξιοθέατα

Ο Χάρι Πότερ και το Απαγορευμένο Ταξίδι
Απαιτούμενη Ύψος: 48 ίντσες.

Σημειώστε ότι τα οχήματα δεν μπορούν να φιλοξενήσουν βαρύτερους επισκέπτες με συγκεκριμένους τύπους σώματος. Τα καθίσματα δοκιμών είναι διαθέσιμα πριν από την επιβίβαση. Οι φυσικές συγκινήσεις είναι σχετικά ήπιες, αλλά οι ψυχολογικές συγκινήσεις "gotcha" είναι έντονες.

Το αξιοθέατο Hogsmeade της υπογραφής χρησιμοποιεί προηγμένη ρομποτική για να στείλει τους επισκέπτες σε ένα άγριο ταξίδι μαζί με τον Χάρι, την Ερμιόνη και τον Ρον, όπου βιώνουν πολλές εικονικές σκηνές από τις ταινίες. Είναι η πιο εξελιγμένη, εκπληκτική βόλτα στο πάρκο οπουδήποτε. Δείτε την αναθεώρηση του Απαγορευμένου Ταξιδιού .

Πτήση του Ιππογκρίφ
Απαιτούμενη Ύψος: 36 ίντσες.

Το οικογενειακό καράβι ανεβαίνει σε μόλις 43 πόδια και φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα 29 μίλια / ώρα, καθιστώντας το αρκετά προσβάσιμο σε όλους, εκτός από τους πιο ενθουσιώδεις επισκέπτες. Με χαλαρή θεματολογία στη μυθολογία του Πότερ, οι επισκέπτες περνούν από την καλύβα του Hagrid και συναντούν έναν Ιππογγραφό ενώ βρίσκονται στο καράβι.

Τι να φάτε;

Η ταβέρνα Three Broomsticks προσφέρει ναύλο ειδικά για τον Potter, όπως οι παστίλιες Cornish (παγωμένες μπουκάλες γεμισμένες με μοσχάρι και λαχανικά) και παγωτό φράουλας και φυστικοβούτυρου. Παρέχεται επίσης συμβατικό grub, όπως τα ψάρια και τα τσιπς. Το φαγητό είναι αρκετά καλό. Το μπαρ του Hog's Head διαθέτει μπισκότο (κατεψυγμένο και μη κατεψυγμένο), το οποίο έχει ίχνη κουλουρακιού και βουτύρου και είναι εθιστικό, χυμό κολοκύθας και "πραγματικά" αλκοολούχα ποτά. Ανακαλύψτε άλλα μέρη για φαγητό στο θέρετρο στο χαρακτηριστικό μου, το καλύτερο εστιατόριο Universal Orlando .

Τι είναι προς πώληση;

Το παζάρι Ollivanders wand διαθέτει μια γοητευτική, σύντομη επίδειξη στην οποία "το ραβδί επιλέγει τον οδηγό" (ένας τυχερός επιλεγμένος νεαρός). Το κατάστημα φιλοξενεί μόνο περίπου 25 επισκέπτες κάθε φορά, και η γραμμή για να μπει μπορεί να αναπτυχθεί πολύ. Ράβδοι πωλούνται σε ένα παρακείμενο κατάστημα.

Άλλα καταστήματα περιλαμβάνουν το Zonko's (ένα κατάστημα γελοιογραφίας φτιαγμένο διάσημο από τα δίδυμα Weasley) με τις ιδιαιτερότητες του Potter όπως τα Extendable Ears . Dervish και Banges, η οποία προσφέρει πολλά Quidditch εργαλεία? Honeydukes, ένα κατάστημα γλυκών με γαστρονομικές περιπλανήσεις, όπως τα Every-Flavour Beans της Bertie Bott (συμπεριλαμβανομένων των - γεύσεων ψαριών και τυριών).