Γιατί το Hogwarts Express μπορεί να αλλάξει τα πάντα στα θεματικά πάρκα της Φλόριντα

Αυτό είναι ένα σύντομο βόλτα για τους οπαδούς, ένα γιγάντιο άλμα για Universal Orlando

Δεν έχω σπουδάσει το Divination, την τέχνη της πρόβλεψης του μέλλοντος, στη σχολή μαγείας και μαγείας του Hogwarts, αλλά παρ 'όλα αυτά ήθελα να προφητεύσω ότι σήμερα, 8 Ιουλίου 2014, σηματοδοτεί μια καμπή για τα θεματικά πάρκα της Φλόριντα.

Οποιοσδήποτε ακόμη και με την πιο απλή κατανόηση των αξιοθέατων της περιοχής του Ορλάντο γνωρίζει ότι το σημερινό μεγάλο άνοιγμα του Diagon Alley , της δεύτερης γης του Χάρι Πότερ στο Universal Orlando, θα δημιουργήσει πλήθη και πρόσθετα έσοδα στο θέρετρο για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που πολλοί παρατηρητές ίσως δεν καταλαβαίνουν πλήρως είναι ότι μια διαδρομή, το Hogwarts Express, πιθανότατα θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στη συμμετοχή, τα κέρδη και τη σχετική κατανομή των επισκεπτών μεταξύ των πάρκων της Φλόριντα. Είναι μέρος του σχεδίου της Universal να επεκτείνει και να συλλάβει επιμελώς το μερίδιο αγοράς. Το Hogwarts Express είναι ένα ιδιαίτερα τολμηρό στοιχείο της επέκτασης και του μετασχηματισμού του θέρετρου.

Η Universal Orlando έχει βγει πρόσφατα, αναπτύσσοντας και δημιουργώντας νέα αξιοθέατα και κάνοντας άλλες βελτιώσεις με ρυθμούς που κόβουν την ανάσα. Για παράδειγμα, χρειάστηκαν μόλις 12 μήνες για να ολοκληρωθούν οι μετασχηματιστές: Το 3D Ride από την πρωτοποριακή στην πρώτη ημέρα (μιλώντας για μετασχηματισμό). Αυτό είναι ανήκουστο για μια μεγάλη έλξη E-Ticket . Η γρήγορη προσθήκη της δημοφιλούς πορείας ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την εκτιμώμενη αύξηση κατά 14% της συμμετοχής για το 2013 στα Universal Studios Florida, σύμφωνα με την έκθεση Theme Index που δημοσίευσαν οι TEA και AECOM.

Παρόλο που ήταν εντυπωσιακό, το πραγματικό παιχνίδι αλλαγής για το θέρετρο συνέβη το 2010, όταν έκανε το ντεμπούτο The Wizarding World του Χάρι Πότερ στα νησιά της περιπέτειας . Παρόλο που η γη του Potter ήταν ανοιχτή μόνο για το ήμισυ του έτους, ο δείκτης Theme Index κατέγραψε συμμετοχή του πάρκου κατά 30%. Το 2011, το πρώτο πλήρες έτος που ήταν ανοιχτό το The Wizarding World, τα νησιά της περιπέτειας παρουσίασαν μια ακόμα αύξηση 29%.

Έχει βγει από το 16ο πιο δημοφιλή πάρκο του 2009 το 2009 στη 10η θέση στην παγκόσμια αντίστροφη μέτρηση το 2011. Είναι σαφές ότι οι οπαδοί ήταν άγρια ​​για τον Χάρι.

Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο Wizarding World του Harry Potter-Diagon Alley θα καταστρέψει επίσης τα Universal Studios Florida, το αδελφοποιημένο πάρκο στο οποίο βρίσκεται η εκτεταμένη γη, σε νέα ύψη παρουσίας. Επειδή η καινοτομία ενός χώρου θεματικού πάρκου αφιερωμένου στη σειρά βιβλίων του JK Rowling και οι ταινίες που ενέπνευσαν πιθανότατα μειώθηκαν, η αύξηση μπορεί να μην είναι τόσο έντονη. Αλλά ακόμη και αν η Universal Studios βιώσει 20% αύξηση των επισκεπτών το 2014, ή επιπλέον 1,4 εκατομμύρια muggles περπατώντας μέσω των turnstiles, που θα μπορούσαν να την τοποθετήσουν στο ίδιο επίπεδο με τα νησιά περιπέτειας και να το μετακινήσουν μερικές χρονοθυρίδες στο παγκόσμιο διάγραμμα. Μπορεί επίσης να ωθήσει το πάρκο στην κορυφή 10 και να απειλήσει την κυριαρχία της Disney στα ανώτερα κλιμάκια του πίνακα παρουσίας.

Σχεδιάζεις ένα ταξίδι για να δεις τον Χάρι και την συμμορία;

Το Hogwarts Express είναι ο κινητήρας που θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιτυχία

Εντάξει, σίγουρα σκέφτεστε ότι η νέα γη του Ποττέρ θα φέρει ένα μεγάλο μέρος νέων επισκεπτών στο πάρκο.

Θα κολακεύουν στο δράκο πυρκαγιάς που σκαρφαλώνει στην κορυφή της Gringotts Bank και θαυμάζουν τη διαφυγή από το Gringotts βόλτα μέσα στην τράπεζα. Τι συμβαίνει με το τρένο; Όπως η δική μου αναθεώρηση του Hogwarts Express βεβαιώνει, είναι ένα υπέροχο αξιοθέατο. Αλλά αντιπροσωπεύει επίσης μια λαμπρή στρατηγική κίνηση. Εδώ είναι όπου η επιχειρηματική κατανόηση της Universal και καθαρή bravura, αν όχι χάλια, έρχονται στο παιχνίδι.

Με το σημερινό άνοιγμα, το Universal Orlando έχει δύο γηs Potter που διαδίδονται μεταξύ των δύο θεματικών πάρκων. Η αρχική περιοχή, που ονομάζεται τώρα The Wizarding World του Harry Potter - Hogsmeade , παρουσιάζει το χωριό της Σκωτίας όπου βρίσκεται το σχολείο Hogwarts. Η νέα γη Diagon Alley απεικονίζει την πλευρά του Λονδίνου του μυθολογικού τοπίου του Rowling. Και όπως και στα βιβλία και στις ταινίες, οι δύο τοπικές τοποθεσίες συνδέονται με το Hogwarts Express.

Αντί για μια απλή μετακίνηση για να μετακινήσετε τους επισκέπτες μεταξύ δύο σημείων (όπως οι μονόραυλοι στη Disneyland και το Disney World), το ίδιο το τρένο είναι ένα εξαιρετικά θεματικό αξιοθέατο. Είτε προέρχονται από Universal Studios Φλόριντα ή νησιά περιπέτειας, οι επισκέπτες πρόκειται να θέλουν να επιβιβαστούν στο τρένο για να πάρουν την πλήρη, απρόσκοπτη εμπειρία του Πότερ. Αλλά εδώ είναι το πράγμα: πρόκειται να τους κοστίσει.

Για να ξεπεράσουν τους αγωγούς σε κάθε σιδηροδρομικό σταθμό, οι επισκέπτες πρέπει να δείξουν ότι έχουν εισιτήριο δύο πάρκων. Μετά από όλα, προς τις δύο κατευθύνσεις ταξιδεύουν σε ένα ξεχωριστό περιφραγμένο πάρκο. Ένα τυποποιημένο εισιτήριο για το One-Park στο Universal Studios Florida περιλαμβάνει την είσοδο στο Diagon Alley και την περιοχή του Wizarding World του Λονδίνου (ως εισιτήριο One-Park Νήσων της Περιπέτειας για πρόσβαση στο Hogsmeade). Αλλά δεν επιτρέπει την είσοδο στο King's Cross Station όπου η πλατφόρμα 9¾ και η Hogwarts Express περιμένουν.

Οι επισκέπτες που προσπαθούν να επιβιβαστούν στο τρένο με εισιτήρια ενός πάρκου κατευθύνονται προς κοντινούς, εύχρηστους θαλάμους εισιτηρίων όπου μπορούν να περάσουν πάνω από ένα επιπλέον ποσό 40 € - ανά άτομο - για να αναβαθμίσουν τα δικά τους εισιτήρια σε εισιτήρια δύο σταθμών. Αυτό είναι ένα επιπλέον 40 $ ανεξάρτητα από το πόσες ημέρες εισόδου έχουν ήδη πληρώσει για τα εισιτήρια βάσης τους. Μια διήμερη κάρτα ενιαίου πάρκου επιτρέπει την είσοδο στο πάρκο για δύο ημέρες, αλλά οι επισκέπτες δεν μπορούν να ταξιδεύουν μεταξύ των πάρκων και δεν μπορούν να φτάσουν στο Hogwarts Express. Τουλάχιστον, το τρένο πρόκειται να οδηγήσει πολλές πωλήσεις αναβάθμισης εισιτηρίων από πάρκο σε πάρκο.

Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας - και τους πελάτες σας

Η ανάγκη να αναβαθμιστούν τα περάσματα προκαλεί πιθανώς κάποια σύγχυση στο χώρο και ίσως κάποια ερεθισμό μεταξύ των επισκεπτών που φθάνουν χωρίς να γνωρίζουν τι είδους εισιτήρια χρειάζονται για να οδηγήσουν το τρένο. Αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες πιθανώς προγραμματίζουν εκ των προτέρων (κάτι που συνιστάται για κάθε εκδρομή στο πάρκο) και γνωρίζουν την αναγκαιότητα των εισιτηρίων για το park-to-park. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι χρειάζονται και πληρώνουν εισιτήρια για δύο πάρκα, θα θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αξία και να διερευνήσουν και τα δύο πάρκα. Και μόλις καταλάβουν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για να εξερευνήσουν εκτός από τον Ποτέρ, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αξιοθέατων όπως το καταστρεπτικό Me Minion Mayhem και η εκδίκηση της μούμιας , πρόκειται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μένουν περισσότερο από μία ημέρα. Οι οπαδοί του Diehard, και υπάρχουν λεγεώνες από αυτούς, θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν περισσότερο από μια μέρα απολαμβάνοντας τα δύο εδάφη του Πότερ μόνο.

Και ξοδεύοντας περισσότερο από μία μέρα στο θέρετρο είναι κάτι Άγιο Δισκοπότηρο για την Universal. Όταν τα Universal Studios Florida άνοιξαν για πρώτη φορά το 1990, ο τυπικός παραθεριστής της Κεντρικής Φλόριντα σκαρφάλωσε μια μέρα, αν αυτό, για να ξεφύγει από την Disney World και να επισκεφτεί το ενιαίο πάρκο. Όταν το δεύτερο πάρκο, τα νησιά περιπέτειας, άνοιξε το 1999 μαζί με την περιοχή ψυχαγωγίας / ψώνια / τραπεζαρία CityWalk και το ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο Portofino Bay , ο αριθμός των ημερών που πέρασε στο Universal άλλαξε λίγο. Όταν το αρχικό Wizarding World άνοιξε, άλλαξε ακόμα περισσότερο.

Τώρα, διήμερες επισκέψεις (και υψηλότερες, η Universal πωλεί επίσης τριήμερες και τεσσάρων ημερών) θα γίνει σίγουρα πολύ πιο διαδεδομένη. Οι πολυήμερες επισκέψεις θα παρακινήσουν περισσότερους επισκέπτες να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παραμείνουν στα (θαυμάσια) ξενοδοχεία του θέρετρου και να δημιουργήσουν περισσότερα έσοδα στις εγκαταστάσεις του CityWalk. Και όλα αυτά θα ωθήσουν, σε μεγάλο βαθμό, το Hogwarts Express.

Δεν πρόκειται μόνο για υψηλότερη συμμετοχή. Πρόκειται για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν αυτοί οι πρόσθετοι επισκέπτες. Εκτός από τις παραμονές του ξενοδοχείου και τις αποδείξεις των εστιατορίων, η Universal έχει βρει τρόπους να ρίξει πολλά άλλα δολάρια από τους επισκέπτες της και να ενισχύσει τις δαπάνες ανά κάτοικο σε αξιοζήλευτα επίπεδα. Ο απίστευτα δημοφιλής (και εξαιρετικά εθιστικός) κηπουρός κοστίζει beaucoup δολάρια, ειδικά όταν παραγγέλλεται σε κούπες σουβενίρ. Μαζί με το νέο Wizarding World, η Universal έχει εισαγάγει διαδραστικά ραβδιά . Μόλις τα παιδιά βλέπουν άλλους επισκέπτες να κυματίζουν τα χέρια τους και να κάνουν δροσερά πράγματα να συμβαίνουν σε όλα τα πάρκα, θα βλάπτουν τους γονείς τους να αγοράσουν ένα - σε ένα δροσερό 45 δολάρια ανά τεμάχιο. Εξωφρενικά οι φορεσιές του Hogwarts, η μπύρα Duff στη Σπρίνσφιλντ της Σίμπσονς, οι βατράχοι σοκολάτας: Αυτοί και άλλοι δαπανηροί πειρασμοί αφθονούν σε όλα τα πάρκα και οι επισκέπτες συνεχώς φτάνουν για τα πορτοφόλια τους.

Πώς να εκπαιδεύσετε τον CEO σας

Όταν οι ειδήσεις άρχισαν να διαδίδουν ότι η Comcast ήταν σε συνομιλίες για να αγοράσει το NBCUniversal, πολλοί στην κοινότητα του θεματικού πάρκου, συμπεριλαμβανόμενου και εμού, φοβήθηκαν ότι ο καλωδιακός γίγαντας, περίφημος για την φημισμένη φοβερή εξυπηρέτηση του πελάτη, θα ήταν τρομερό για τα θεματικά πάρκα της Universal. Οι φήμες διαδίδουν ότι οι honchos της Comcast δεν ενδιαφέρονται για τα πάρκα και είτε θα τους απομακρύνουν είτε θα τους αγνοούν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει ή όχι.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μέσα σε λίγους μήνες η Comcast ανακοινώνει την πρόθεσή της να αποκτήσει πλειοψηφικό μερίδιο στο NBCUniversal, άνοιξε το αρχικό Wizarding World. Ο honchos πρέπει να έχει εξετάσει το hoopla, την αύξηση της παρουσίας και τους σωρούς ροής μετρητών και αποφάσισε ότι τα θεματικά πάρκα ήταν τελείως καλή.

Τον τελευταίο καιρό, ο CEO της Comcast, Brian Roberts, ακούγεται ιδιαίτερα δυνατός. Πόσο διογκωμένος; «Διπλασιάζουμε τα θεματικά πάρκα», παρατήρησε νωρίτερα αυτό το έτος. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Cabana Bay Beach Resort 1.800 δωματίων, το τέταρτο ξενοδοχείο της Φλόριντα, φέρνει τον αριθμό των δωματίων σε 4.200. Roberts στοιχεία ότι η εταιρεία θα μπορούσε εύκολα να χτίσει και να γεμίσει μέχρι και 11.000 επιπλέον δωμάτια (αν και δεν είμαι σίγουρος πού θα μπορούσε να τους ταιριάζει στο φθίνοντα διαθέσιμο χώρο της ιδιοκτησίας). "Έχουμε ένα χαμηλό μερίδιο αγοράς - και μόνο έναν τρόπο να πάμε", δήλωσε ο CEO.

Η άνοδος της Universal θα βρισκόταν στη δαπάνη της Disney; Ίσως, αλλά όχι απαραίτητα. Τρία από τα τέσσερα πάρκα της Disney World έλαβαν ένα μικρό χτύπημα στην παρουσία τους το 2010, όταν άνοιξε το πρώτο Wizarding World. Όλοι αυξήθηκαν τα επόμενα χρόνια παρά το γεγονός ότι η Universal αύξησε επίσης τη συμμετοχή της. Αν μη τι άλλο, φαίνεται να είναι μια περίπτωση της Universal που αρπάζει ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, αλλά η ίδια η πίτα επεκτείνεται. Περισσότεροι επισκέπτες ρέουν στην κεντρική Φλόριντα.

Η Disney δεν ξεδιπλώνει τους αντίχειρες με τις λευκές γάντιδες, καθώς ο Potter συνεχίζει να ρίχνει το ξόρκι στο Universal. Το ποντίκι ολοκλήρωσε την επέκταση Fantasyland στο μαγικό βασίλειο φέτος με το άνοιγμα του δικού του τρένου, το τρένο των ναυτικών επτά νάνων . Αξιοποιεί την αύξηση της δημοτικότητας του Frozen . Και έχει μια μεγάλη γη Avatar στο γη των ζώων της Disney στη βρύση για το 2017.

Μπορεί να αυξάνεται η πίτα συμμετοχής του Ορλάντο, αλλά υπάρχουν μόνο τόσες πολλές φέτες - τόσες μέρες και τόσα διακριτικά εισοδήματα - για να περάσετε. Πολλοί επισκέπτες μπορεί να υπολογίζουν πώς να χωρίζουν το χρόνο τους και τα δολάρια μεταξύ Universal και Disney. Οι ηττημένοι θα μπορούσαν να είναι το SeaWorld Orlando, οι Busch Gardens Tampa και, σε μικρότερο βαθμό, το Legoland Florida, εκτός αν ανταποκρίνονται επιθετικά με τα δικά τους αξιοθέατα. Μπορώ να προτείνω να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί κάποια παραλλαγή ενός τρένου;