Καλιφόρνια Άδειες αλιείας στο Λος Άντζελες

Καλιφόρνια Άδειες αλιείας που απαιτούνται για ψάρια στην περιοχή του Λος Άντζελες

Απαιτήσεις και Τιμές

Ακολουθεί λίστα των αδειών αλιείας που διατίθενται στο Λος Άντζελες και σε όλη τη Νότια Καλιφόρνια. Οι άδειες αλιείας δεν απαιτούνται εάν είστε κάτω των 16 ετών ή αλιεύετε από μια δημόσια προβλήτα όπως η προβλήτα Santa Monica . Τα τέλη άδειας απαλλάσσονται επίσης κατά τις ελεύθερες ημέρες αλιείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Τμήμα Ψαριών και Παιχνιδιών της Καλιφόρνιας

Ακολουθεί μια λίστα όπου μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια αλιείας στην κομητεία του Λος Άντζελες .

Από τον Ιανουάριο του 2017, το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνιας (CDFW) δεν θα δέχεται πλέον μετρητά στο CDFW's License and Revenue Branch και στους περιφερειακούς λογαριασμούς αδειών χρήσης.

Άδειες αλιείας αθλητισμού

Απαιτούνται άδειες αλιείας αθλητισμού για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που παίρνουν ψάρια, μαλάκια, καρκινοειδή, ασπόνδυλα, αμφίβια ή ερπετά σε εσωτερικά ή ωκεάνια ύδατα (εκτός από δημόσιες αποβάθρες).

Ετήσιες άδειες χρήσης (ισχύουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους)

Κάτοικος: 47,01 δολάρια
Μη κάτοικος : 126,62 δολάρια
Διπλότυπο: $ 10.54

Βραχυπρόθεσμες άδειες

Διαιτητής / κάτοικος 1 ημέρας: $ 15.12
Διήμερο κατοίκων / μη κατοίκων: $ 23.50 (2 συνεχόμενες ημέρες)
10 ημερών μη μονίμους κατοίκους: 47,01 δολάρια (10 διαδοχικές ημέρες)

Έντυπα επικύρωσης και κάρτες αναφοράς

Τα ακόλουθα Γραμματόσημα και Κάρτες μπορεί επίσης να απαιτούνται σε ορισμένες περιοχές της Νότιας Καλιφόρνιας. Για τις απαιτήσεις της Βόρειας Καλιφόρνιας επισκεφθείτε το Τμήμα Ψαριών και Παιχνιδιών της ΑΠ Απαιτούνται κάρτες αναφοράς για τη λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που δεν απαιτείται άδεια αθλητικής αλιείας, όπως άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών, άτομα που αλιεύουν από δημόσια προβλήτα και άτομα που αλιεύουν με ελεύθερη αλιεία ημέρες.



Δεύτερη σφραγίδα ράβδων: 14,61 δολάρια
Επιτρέπει σε έναν ψαράκι να αλιεύει με δύο ράβδους ή γραμμές σε εσωτερικές λίμνες, δεξαμενές και το ποτάμι του Κολοράντο.

Σφραγίδα βελτίωσης Ocean: $ 5.14
Επιτρέπει σε έναν ψαρά να αλιεύει στα ύδατα των ωκεανών νότια του Point Arguello (κομητεία της Σάντα Μπάρμπαρα). Η σφραγίδα βελτίωσης του ωκεανού δεν απαιτείται όταν αλιεύει υπό την κυριαρχία μιας άδειας αλιείας αθλητικής αλιείας για μία ή δύο ημέρες.

Επιπλέον χρέωση για διπλότυπη σφραγίδα ή κάρτα αναφοράς, ακόμη και αν το πρωτότυπο είναι δωρεάν.

Κάρτα αναφοράς Steelhead: 7,05 δολάρια
Επιτρέπει σε έναν ψαρά να αλιεύει χαλύβδινο κεφάλι σε εσωτερικά ύδατα.

Κάρτα αναφοράς Spiny Lobster: 9,46 δολάρια
Απαιτείται για όλους τους ψαράδες που παίρνουν αστακό.

Κάρτα αναφοράς για την αλιεία του Sturgeon: $ 8.13
Απαιτείται για όλους τους ψαράδες που λαμβάνουν οξύρρυγχο.

Κάρτα αναφοράς αλιείας Abalone: 22,42 δολάρια
Απαιτείται για όλους τους ψαράδες που παίρνουν abalone.

Αυτά τα ποσοστά ενημερώθηκαν τον Αύγουστο του 2017. Ελέγξτε τη διεύθυνση www.wildlife.ca.gov/Licensing για τρέχουσες τιμές.

Μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια αλιείας στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.wildlife.ca.gov/licensing/Online-Sales. Οι ηλεκτρονικές αγορές απαιτούν 15 ημέρες για παράδοση, οπότε μην παραγγείλετε ηλεκτρονικά εάν χρειάζεστε την άδεια σας νωρίτερα από 15 ημέρες. Μπορείτε να αγοράσετε τις παραπάνω άδειες προσωπικά σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες που παρατίθενται στην ενότητα "Πού να αγοράσετε μια άδεια αλιείας στο Λος Άντζελες"

Εκπτώσεις στις άδειες αλιείας

Εκπτώσεις για ετήσιες άδειες είναι διαθέσιμες για βετεράνους με αναπηρία, ανάκτηση μελών της υπηρεσίας, ηλικιωμένους χαμηλού εισοδήματος, χαμηλά εισοδήματα ιθαγενών Αμερικανών, άτομα με κινητικά προβλήματα, τυφλούς ή άτομα με αναπτυξιακή αναπηρία. οι άδειες αλιείας με έκπτωση διατίθενται μόνο στη διεύθυνση:

Καλιφόρνια Τμήμα Ψαριών και Παιχνιδιών LA / OC
4665 Avenue Lampson, Suite C,
Los Alamitos, CA 90720
(562) 342-7100
Ώρες: Δευτέρα - Παρασκευή 8 π.μ. - 4:30 μ.μ.