Οι λόφοι του Όκλαντ

Ο όρος "Oakland Hills" δεν αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη γειτονιά όπως η Rockridge ή μια κοντινή πόλη όπως το Piedmont. Αντ 'αυτού, ο όρος χρησιμοποιείται γενικά όταν μιλάμε για τις γειτονιές στα κατοικημένα μέρη αυτών των λόφων. Κάπως συγκεχυμένη, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης τον όρο για να μιλήσουν για τους ίδιους τους λόφους. Έτσι, μπορεί να ακούσετε κάποιον να μιλάει για να ζήσει στο Oakland Hills, ενώ άλλος μπορεί να μιλήσει για πεζοπορία ή κάμπινγκ εκεί.

Τοποθεσία

Οι κατοικημένες γειτονιές Oakland Hills βρίσκονται κατά μήκος της ανατολικής ακμής του Όκλαντ, και γενικά στη δυτική πλευρά της σειράς Berkeley Hills.

Γενικά, οι γειτονιές ανατολικά της εθνικής οδού 13 (ή 580 πιο νότια, όπου οι δύο συγχωνεύονται) εμπίπτουν σε αυτήν την περιοχή.

Για λίγο, οι γειτονιές του Oakland Hills εκτείνονται πιο δυτικά από την εθνική οδό 13. Για παράδειγμα, Oakmore, Claremont και Upper Rockridge είναι όλα μέρος της περιοχής Oakland Hills, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δυτικά της Highway 13.

Οι ίδιοι οι λόφοι, βέβαια, εκτείνονται πιο ανατολικά από τις γειτονιές. Πολλά από αυτά τα λοφώδη εδάφη εμπίπτουν σε πάρκα όπως το Redwood Regional Park και το Volcanic Regional Preserve του Robert Sibley. Ενώ το Tilden Park βρίσκεται στους λόφους, είναι πολύ βόρεια για να χαρακτηριστεί ως μέρος των λόφων του Όκλαντ.

Η σήραγγα Caldecott, η οποία συνδέει το Oakland με την Orinda, περνάει από τους λόφους του Oakland.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτός ο όρος δεν είναι επίσημος και επομένως δεν υπάρχουν επίσημα όρια για αυτό που χαρακτηρίζεται ως "στους λόφους" και τι όχι.

Το Hills Vs. τα Flats: Έξοδα και Πλούτος

Σε γενικές γραμμές, το εισόδημα και ο πλούτος τείνουν να ακολουθούν ανύψωση στο Όκλαντ . Με άλλα λόγια, οι γειτονιές στους λόφους του Όκλαντ τείνουν να είναι αρκετά πλουσιότερες από αυτές των διαμερισμάτων. Όσο πιο ψηλά πηγαίνετε, τόσο πιο πλούσιοι είναι οι γειτονιές. Στα υψηλότερα μέρη των λόφων, τα σπίτια τείνουν να είναι αρκετά μεγάλα με ευρύχωρα ναυπηγεία, σε σύγκριση με τα (γενικά) μικρότερα σπίτια και τα μέρη στα διαμερίσματα.

Φυσικά, αυτοί είναι απλώς γενικοί κανόνες και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Ορισμένα τμήματα των διαμερισμάτων είναι πλουσιότερα από άλλα και ορισμένα τμήματα των λόφων είναι πιο προσιτά από άλλα.

Το Hills Vs. τα επίπεδα: Επίπεδα εγκληματικότητας

Στο Όκλαντ, τα επίπεδα του εγκλήματος τείνουν να ακολουθούν τα επίπεδα εισοδήματος / πλούτου αρκετά προβλέψιμα.

Το ποσοστό εγκληματικότητας στο Oakland Hills είναι σταθερά πολύ χαμηλότερο από ό, τι στα διαμερίσματα. Τα εγκλήματα που συμβαίνουν είναι γενικά τα λιγότερο βίαια εγκλήματα. Για παράδειγμα, τα εγκλήματα στους λόφους του Όκλαντ τείνουν να είναι της κλοπής και της διαφθοράς μάλλον παρά η επίθεση, η δολοφονία ή η ληστεία. Ακόμα και τα λιγότερο βίαια εγκλήματα είναι ασυνήθιστα στους λόφους.

Με άλλα λόγια, όταν ακούτε ειδήσεις σχετικά με τη βία και το έγκλημα στο Όκλαντ, ακούτε πραγματικά τα διαμερίσματα (όπως το East Oakland ) και όχι τους λόφους.

ορόσημα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν αρκετά όμορφα πάρκα στους λόφους Όκλαντ. Αυτά περιλαμβάνουν:

Ωστόσο, τα ορόσημα της περιοχής δεν περιορίζονται μόνο σε πάρκα και φυσικές σκηνές.

Το νεκροταφείο Mountain View, το οποίο συνορεύει με το Piedmont, βρίσκεται ακριβώς στην περιοχή Oakland Hills.

Αρκετά σχολεία εμπίπτουν στους λόφους του Όκλαντ. Το Hillcrest Elementary School βρίσκεται ακριβώς ανατολικά από το νεκροταφείο Mountain View. Το Merritt College, μέρος του συστήματος κοινοτικών κολλεγίων Peralta, βρίσκεται στους λόφους κοντά στο πάρκο Redwood Regional Park. Είναι αμφισβητήσιμο εάν το Mills College βρίσκεται στην περιοχή Oakland Hills, αλλά αν όχι, ασφαλώς συνορεύει με αυτή την περιοχή.

Το Sequoyah Country Club, το οποίο ιδρύθηκε το 1913, βρίσκεται επίσης στην περιοχή Oak Hills Hills. Αυτό το αποκλειστικό club προσφέρει ένα από τα πολλά όμορφα γήπεδα γκολφ του East Bay.