Παραλία με βότσαλα Concours d'Elegance

Θα μπορούσατε πιθανώς να μεταφράσετε το όνομα αυτού του συμβάντος χωρίς να συμβουλευτείτε ένα γαλλικό προς το αγγλικό λεξικό. Σημαίνει "προσφορά (ή συγκέντρωση) κομψότητας". Η παράδοση ξεκίνησε τον 17ο αιώνα, όταν η παριστανική αριστοκρατία παρέλαψε τα άμαξα με τα άλογα τους μέσα από πάρκα της πόλης.

Σήμερα, οι πλούσιοι και διάσημοι που παρελαύνουν τα φανταχτερά, παλαιά τους αυτοκίνητα γύρω από το Pebble Beach. Στην πραγματικότητα, οι κλασικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων φέρνουν τα λεπτώς αποκατεστημένα οχήματα τους στο Pebble Beach Concours d'Elegance από τη δεκαετία του 1950.

Είναι μια εκδήλωση για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να συγκεντρωθούν, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για τους λαούς που αγαπούν την λεπτή αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιασμό για να πάρετε μια ματιά.

Το γεγονός

Το Pebble Beach Concours είναι δημοφιλές σε όλους όσους αγαπούν τα κομψά, κλασικά οχήματα ή που θέλουν να δουν μερικές από τις πιο πρόσφατες νέες κυκλοφορίες μοντέλων και τα concept cars. Είναι εξαιρετικό για το φάσμα και την ποιότητα των οχημάτων, μερικά από τα οποία δεν παρατηρούνται ποτέ εκτός από μουσεία και ιδιωτικές συλλογές.

Τα περισσότερα από τα Pebble Beach Concours d'Elegance πραγματοποιούνται μέσα και γύρω από το Lodge στην Pebble Beach. Αφήνουν το Pebble Beach για το Tour d'Elegance. μια αργά μεταβαλλόμενη παρέλαση που περνάει μέσα από το κέντρο της πόλης Carmel. Την Κυριακή του Concours, τα κλασικά αυτοκίνητα εμφανίζονται στη δέκατη όγδοη πλωτή οδό του Pebble Beach Golf Links, με παράκτια τοπία τόσο όμορφα όσο τα αυτοκίνητα για ένα σκηνικό.

Concours d'Elegance σε περιορισμένο προϋπολογισμό

Εάν θέλετε απλώς να δείτε αυτά τα απίστευτα κλασικά αυτοκίνητα και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τα εκδηλωμένα γεγονότα, πηγαίνετε στο Tour d'Elegance. Σκεφτείτε το ως κρουαζιέρα του 1950, αλλά όλοι ντυμένοι.

Τα πανέμορφα κλασικά οχήματα πηγαίνουν στην παρέλαση την Πέμπτη, ξεκινώντας από το Pebble Beach. Ακολουθούν τον αρχικό δίσκο 17 μιλίων, περιβάλλουν το κομμάτι στο Mazda Raceway Laguna Seca και σταματούν στα μέσα της ημέρας στο κέντρο της Carmel.

Μείνουν στην πόλη για μερικές ώρες πριν γυρίσουν στην παραλία Pebble Beach. Για εύκολο πάρκινγκ, μπείτε στην πόλη πριν από τις 10:00 π.μ.

Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε τότε ή αν είστε λάτρης αυτοκινήτου που δεν μπορεί να πάρει αρκετό, δείτε Περισσότερες εκδηλώσεις που σχετίζονται με το αυτοκίνητο παρακάτω.

Άλλα γεγονότα Concours d'Elegance

Pebble Beach Motoring Classic: Εάν έχετε ένα κλασικό αυτοκίνητο που κάνει το βαθμό για την είσοδο, μπορείτε να συμμετάσχετε στην τριήμερη διαδρομή που ξεκινάει από το Σιάτλ και τελειώνει στο Pebble Beach την Τετάρτη πριν από το Concours.

Οι δημοπρασίες αυτοκινήτων Collector πραγματοποιούνται επίσης κατά τη διάρκεια της Concours, με τα οχήματα που καταγράφουν τις τιμές πώλησης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Και θα σας κοστίσει μόνο για να παρακολουθήσετε.

Νέες εισαγωγές μοντέλου: Η παραλία Pebble Beach Concours d'Elegance είναι μια δημοφιλής εποχή για τις μάρκες πολυτελών αυτοκινήτων που παρουσιάζουν τα νεότερα μοντέλα τους. Μετά την επίσημη εισαγωγή, τα έβαλαν σε έκθεση σε μεγάλα, τεντωμένα περίπτερα.

Συζητήσεις Κυριακή

Μόνο τα καλύτερα συλλεκτικά αυτοκίνητα προσκαλούνται στο Pebble Beach Concours d'Elegance και στο Concours Sunday, από τα μέσα της ημέρας μέχρι το απόγευμα. μπορείτε να τα δείτε σταθμευμένα στο χλοοτάπητα του 18ου Fairway του γηπέδου γκολφ Pebble Beach.

Η εκδήλωση θα αξίζει μια επίσκεψη για αυτό μόνο, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε φουτουριστικά πρωτότυπα αυτοκίνητα, περίπτερα που παρουσιάζουν τα τελευταία πολυτελή οχήματα και μερικές συναρπαστικές κλασικές μοτοσικλέτες. Αφήστε λίγο χρόνο, αν θέλετε να ψωνίσετε στην αγορά, η οποία είναι ως επί το πλείστον αφιερωμένη στα κλασικά αυτόματα εμπορεύματα.

Αν δεν μπορείτε να περπατήσετε πολύ, η Concours Sunday δεν είναι για σας. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατό να ελέγξουμε το κάπνισμα σε εξωτερικούς χώρους, και μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται για όλα τα πούρα που βρωμούν.

Ο επίσημος κώδικας ενδυμασίας είναι "ντυμένος για να καταθέσει casual," αλλά πολλοί συμμετέχοντες φορούν πιο άνετα από αυτό. Σκεφτείτε τα παπούτσια με επίπεδη σόλα για περπάτημα στο γρασίδι.

Περισσότερες εκδηλώσεις σχετικές με το αυτοκίνητο: Εβδομάδα αυτοκινήτου Monterey

Το Pebble Beach Concours d'Elegance είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην περιοχή, δημιουργώντας ένα σωρό άλλα.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα της Monterey Auto Week για να λάβετε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων, των δημοπρασιών, των εκδηλώσεων και των εορτασμών, συμπεριλαμβανομένων των Concours d'Lemons, που γιορτάζουν (με τα δικά τους λόγια) το "περίεργο, κοσμικό και αληθινό φοβερό κόσμο του αυτοκινήτου. "

Πρωτογενείς ανάγκες

Πολλοί λαοί φέρνουν πικνίκ και παρακολουθούν τις τελετές απονομής των βραβείων.

Η παραχώρηση στο πεδίο προβολής εξυπηρετεί εκπληκτικά κοσμήματα. Μια καλύτερη επιλογή είναι ένα ελαφρύ γεύμα στο deli πέρα ​​από το Lodge. Ή ένα σημαντικό πρωινό πριν πάτε.

Πολλά από τα περίπτερα των αυτοκινητοβιομηχανιών σερβίρουν κρασί και ορεκτικά. Δεν απαιτείται πρόσκληση.

Θα βρείτε πολλές τουαλέτες, τα ωραιότερα φορητά που έχουμε δει ποτέ.

Εισιτήρια και Κρατήσεις για Περιηγήσεις Κυριακή

Τα γενικά εισιτήρια εισόδου περιλαμβάνουν πάρκινγκ και λεωφορείο. Τα εισιτήρια του Club d'Elegance περιλαμβάνουν VIP πάρκινγκ, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, καθώς και άλλα καλούδια.

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών λαμβάνουν δωρεάν με ενήλικα. Πριν να σκεφτείτε για τη λήψη των παιδιών, σκεφτείτε αν θα περάσουν ώρες περπατώντας γύρω από την εξέταση των αυτοκινήτων (αλλά δεν τους αγγίζουν). Αυτό το φανταχτερό γεγονός παντελόνι δεν είναι το καλύτερο μέρος για να είναι με ένα ενεργό μικρό παιδί, είτε.

Αγοράστε εισιτήρια στην ιστοσελίδα της Concours, καλέστε τον φιλανθρωπικό συνεργάτη τους, United Way Monterey County στο 877-693-0009 - ή να τα πάρετε στην πύλη για ελαφρώς υψηλότερη τιμή.

Τα βασικά

Το Concours d'Elegance διαρκεί από την Τετάρτη έως την Κυριακή του τρίτου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Pebble Beach Concours.

Πώς να φτάσετε στην παραλία Pebble Beach Concours Κυριακή

Το Concours d'Elegance βρίσκεται στην παραλία Pebble Beach, κοντά στο Hwy 1. Βρείτε οδηγίες και πληροφορίες στάθμευσης στην ιστοσελίδα Pebble Beach Concours.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισδοχή για να αναθεωρήσει το Pebble Beach Concours d'Elegance. Δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, αλλά ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.