Θέση λίστας κουβά: Σεπτέμβριος στη Βουδαπέστη

Θεαματικές στιγμές του καιρού ολόκληρου του μήνα

Σεπτέμβριος στο όμορφο μπλε Δούναβη θα πρέπει να είναι στον κατάλογο όλων των κουβάδες. Οι δυο πλευρές της πόλης που ονομάζεται Βουδαπέστη , Ουγγαρία (Buda και Pest), καταλήγουν στο Δούναβη και είναι το ιδανικό μέρος για να εκπληρώσετε αυτό το στόχο ταξιδιού μια φορά στη ζωή σας. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να παραμείνετε στη διάσημη αρχιτεκτονική αρχιτεκτονική της Βουδαπέστης και στα ρωμαϊκά ερείπια όταν ο καιρός είναι ήπιος και ηλιόλουστος. Το ίδιο ισχύει και για την παραμονή σε εξωτερικούς πίνακες σε καφετέριες, εστιατόρια και παμπ.

Κατώτατη γραμμή: Ο καιρός δεν θα μπορούσε να είναι πιο δελεαστικός.

Σεπτέμβριος Καιρός στη Βουδαπέστη

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μέση κορυφή περίπου 76 βαθμούς Φαρενάιτ. που πέφτει στα απογεύματα απόγευμα γύρω στα 67 μέχρι το τέλος του μήνα. Οπότε ολόκληρος ο μήνας σας δίνει εγγυημένο άνετο καιρό κατά τη διάρκεια των μεγάλων περιηγήσεων και κατά τη διάρκεια της νωρίς το βράδυ, οπότε η κατανάλωση alfresco είναι ακόμα δυνατή ακόμη και αν το καλοκαίρι είναι στην πτώση. Οι μέσοι όροι χαμηλής θερμοκρασίας κυμαίνονται από 56 μοίρες στην αρχή του μήνα έως 48 μοίρες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Αλλά αυτές είναι οι μέσες θερμοκρασίες της νύχτας και δεν θα επηρεάσουν τις καθημερινές πράξεις. κρατούν μόνο τη μέρα άνετα ζεστή και όχι ζεστή.

Ο Σεπτέμβριος είναι επίσης ένας σχετικά ξηρός και ηλιόλουστος μήνας, με την προοδευτική αύξηση της πιθανότητας να είναι συννεφιασμένος καθώς συνεχίζεται ο μήνας. Η μέση βροχόπτωση τον Σεπτέμβριο είναι μόλις 1,5 ίντσες, οπότε σίγουρα δεν θα χρειαστείτε ομπρέλα. Αλλά μην ξεχνάτε τα γυαλιά σας.

Τι να Pack για τη Βουδαπέστη τον Σεπτέμβριο

Αυτός ο ήπιος καιρός καθιστά εύκολη τη συσκευασία για ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη το Σεπτέμβριο. Πάρτε μαζί τα τζιν (όχι τα βαρύτερα σας) ή τα παντελόνια kaki. Capri παντελόνι είναι επίσης μια επιλογή, ειδικά αν πρόκειται να είστε εκεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Συσκευασία κοντομάνικα πουκάμισα και μπλούζες και ένα σκουφάκι, ελαφριά ζακέτα, ζακέτα ή κασμίρ που συνοδεύουν το χρώμα, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα στρώμα το βράδυ μετά από μια ζεστή μέρα, όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κοντό μανίκι μπλουζα.

Ένα πουλόβερ βαμβακερό πουλόβερ θα ήταν μια καλή προσθήκη για μια αλλαγή ή αν βιώσετε μερικές ημέρες πιο δροσερές από τις κανονικές. Αυτό μπορεί επίσης να επιστρωθεί με μια ζακέτα ή μια poncho. Τα αναδιπλούμενα με κασμίρ είναι ένα καταπληκτικό στοιχείο ταξιδιού, αφού αναλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στην τσάντα σας και σας κάνουν να φαίνεστε κομψό, ανεξάρτητα από το τι άλλο έχετε. Μεγάλη για να βγείτε στο δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο, καθώς τα temps αρχίζουν να πέφτουν.

Όπως ισχύει για όλα τα ευρωπαϊκά ταξίδια, θα κάνετε πολλά περπάτημα, οπότε πάρτε τα παπούτσια που είναι άνετα. κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου αυτοί θα μπορούσαν να είναι ελαφριά καλοκαιρινά παπούτσια καμβά όπως espadrilles, διαμερίσματα ή σανδάλια που έχουν τουλάχιστον κάποια υποστήριξη. Θα χρειαστεί να κλείσετε παπούτσια τη νύχτα για ζεστασιά, οπότε αν δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς σανδάλια όταν είναι στη δεκαετία του '70, πάρτε μαζί κάτι θερμότερο.

Εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου

Το εβραϊκό καλοκαιρινό Φεστιβάλ περιλαμβάνει ταινίες, μουσική, χορό, τέχνη και λογοτεχνία που φωτίζουν τον εβραϊκό πολιτισμό. Λαμβάνει χώρα στη Μεγάλη Συναγωγή στην οδό Dohany, τη δεύτερη μεγαλύτερη συναγωγή στον κόσμο. Το φεστιβάλ σαμπάνιας και κρασιού Budafok είναι μια τεράστια εμπειρία γευσιγνωσίας για όλους, όπως και το φεστιβάλ κρασιού της Βουδαπέστης. Για κάτι εντελώς διαφορετικό, δείτε το Φεστιβάλ Fois Gras. Εάν έχετε ένα γλυκό δόντι, το αγαπημένο σας γεύμα μπορεί να είναι το Sweet Days - Chocolate and Candy Festival.

Και αν αγαπάτε το Μάιο για τις Τριαντάφυλλες στις ΗΠΑ, σίγουρα θα απολαύσετε το National Gallop, μια κούρσα ιπποδρομιών που δίνει έμφαση στις ουγγρικές παραδόσεις.