Χάρτης Γερμανών Χωρών για τουρίστες

Πολλές από τις πιο δημοφιλείς χώρες της Ευρώπης χωρίζονται σε περιοχές. Αντίθετα, η Γερμανία χωρίζεται σε 16 κράτη ή Bundesländer . Δύο από τα κράτη που βλέπετε στο χάρτη είναι αυτά που μπορεί να είναι γνωστά ως κράτη-κράτη. Είναι το Βερολίνο και το Αμβούργο. Η Βρέμη και το Bremerhaven συνδυάζονται για να γίνουν μια τρίτη πόλη-κράτος. Τα υπόλοιπα είναι τα Flächenländer ή τα κράτη της περιοχής.

Δείτε επίσης: Χάρτης διαδραστικών σιδηροδρόμων της Γερμανίας Ανακαλύψτε τους χρόνους ταξιδιού και το κόστος για να φτάσετε ανάμεσα στις κυριότερες πόλεις της Γερμανίας

Το μεγαλύτερο κράτος είναι γνωστό στους τουρίστες. Το ελεύθερο κράτος της Βαυαρίας ( Freistaat Bayern ) είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Το μέγεθός του αντιπροσωπεύει σχεδόν το ένα πέμπτο της συνολικής γης της Γερμανίας. Η πρωτεύουσα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός του Μονάχου . Βγείτε έξω από την πόλη για να δείτε το ρομαντικό κάστρο του Ludwig Neuschwanstein .

Το κράτος με τη μεγαλύτερη παραγωγή κρασιού (και μερικά υπέροχα κάστρα) είναι η Ρηνανία-Παλατινάτο. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά στη γερμανική οδό κρασιού στο Pfalz .

Πλούτος? Το κράτος Baden Wurttemberg είναι τα πλουσιότερα κράτη της Γερμανίας και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γερμανική εταιρεία Daimler Chrysler.

Η Γερμανία συνορεύει με 9 χώρες, όλες είναι εύκολα προσβάσιμες με τρένο: Αυστρία, Γαλλία, Ελβετία, Δανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Τσεχία και Πολωνία. Η Γερμανία έχει ακτογραμμή στη Βόρεια Θάλασσα και τη Βαλτική.

Κατάλογος των γερμανικών κρατών

Πληθυσμός σημαντικών πόλεων στη Γερμανία

Ιστορικό κλίμα και καιρός

Η Γερμανία επισκέπτεται όλο το χρόνο. Σε αντίθεση με τις μεσογειακές χώρες που παρατηρούν μικρή βροχή το καλοκαίρι, το εύκρατο κλίμα της Γερμανίας παράγει ζεστά καλοκαίρια και κρύους χειμώνες. Μεγάλο μέρος της βροχής έρχεται το καλοκαίρι στα περισσότερα μέρη. μόνο το νοτιοδυτικό βλέπει λίγο από το μεσογειακό κλίμα - και εδώ ευδοκιμούν τα αμπέλια.

Ο χειμώνας είναι στην πραγματικότητα ένα κομμάτι της υψηλής περιόδου στη Γερμανία, λόγω της δημοτικότητας των Χριστουγεννιάτικων αγορών και της αναγκαιότητας παροχής τουριστικής πρόσβασης σε αυτά σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Πόλεις όπως το Βερολίνο επισκέπτονται όλο το χρόνο. Η πόλη παίρνει περίπου 33 ίντσες των βροχοπτώσεων, περίπου το ένα τέταρτο του χιονιού.

Για ιστορικούς χάρτες κλιματικών συνθηκών, τρέχοντα καιρικά δεδομένα και χάρτες της πόλης, δείτε το Weather Travel της Γερμανίας.

Γερμανικά κράτη: Τουριστική δημοτικότητα

Η Βαυαρία είναι το πιο δημοφιλές γερμανικό κράτος για τους τουρίστες. Το 2008 οι τουρίστες ξοδεύουν 76,91 εκατομμύρια νύχτες εκεί. Το Μπάντεν - Βυρτεμπεργκ ήταν μια μακρινή δεύτερη, με 43,62 νύχτες επισκεπτών. Στη βόρεια ακτή, η κατάσταση του Mecklenburg-Vorpommern έχει την υψηλότερη πυκνότητα τουριστών.

Οι επισκέπτες από τις Κάτω Χώρες πραγματοποίησαν τις περισσότερες επισκέψεις, ακολουθούμενοι από τουρίστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Άλλοι ταξιδιωτικοί χάρτες για τη Γερμανία

Γερμανία Χάρτης ταξιδιών και τουρισμού (Γερμανικός χάρτης της πόλης που δείχνει βασικές πληροφορίες για τη Γερμανία)

Γερμανία Clickable Map (Βρείτε πληροφορίες για τους προορισμούς Γερμανίας)

Γερμανία Οδηγοί Αποστάσεις Χάρτης και Αριθμομηχανή

Γερμανία Rail Map και βασικές πληροφορίες ταξιδιού