Μάθηση Ισπανικά στο Μπιλμπάο Ισπανία

Εισαγωγή στην εκμάθηση ισπανικών στο Μπιλμπάο Ισπανία:

Μάθετε πώς είναι να μάθετε ισπανικά στο Μπιλμπάο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μάθουν ισπανικά στην Ισπανία

Ποια γλώσσα μιλάει στο Μπιλμπάο ;:

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο ανόητο όσο μπορεί να ακούγεται καθώς υπάρχουν πολλές γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .

Στο Μπιλμπάο πολλοί άνθρωποι μιλούν τη γλώσσα της Βασκικής ως την πρώτη τους γλώσσα.

Η βασκική γλώσσα δεν έχει καμία σχέση με την ισπανική γλώσσα ή κάποια γλώσσα που βασίζεται στη Λατινική γλώσσα. Ωστόσο, δεν θα ακούσετε τόσο πολύ τη Βασκική που ομιλείται στο δρόμο όσο θα ακούσετε Καταλανικά στην Καταλονία.

Η έμφαση και η διάλεκτος θα ακούσετε στο Μπιλμπάο:

Όταν οι Βασκικοί μιλούν στα ισπανικά, θα ακούσετε γενικά μια πολύ σαφή και εύκολη κατανόηση προφορά.

Ο τρόπος ζωής στο Μπιλμπάο:

Το Μπιλμπάο έχει υποστεί μεγάλη μετασχηματισμό τα τελευταία χρόνια - από μια βιομηχανική ατμόσφαιρα σε έναν πραγματικό πολιτιστικό μαγνήτη.

Η νυχτερινή ζωή στο Μπιλμπάο είναι καλή, με ένα ωραίο μείγμα μουσικών στυλ στις παμπ και τα κλαμπ της πόλης. Ο βόρειος πολεμικός βράχος είναι δημοφιλής (δυστυχώς).

Η κατανάλωση φαγητού στη Χώρα των Βάσκων είναι εκπληκτικά δαπανηρή.

Κλίμα στο Μπιλμπάο:

Η γειτνίαση του Μπιλμπάο με τη βόρεια ακτή σημαίνει ότι έχει ένα αρκετά υγρό κλίμα. Είναι ζεστό (αλλά όχι υπερβολικά ζεστό) το καλοκαίρι και δροσερό (αλλά όχι τόσο κρύο όσο οι πόλεις στην ενδοχώρα) το χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στην Ισπανία

Γλωσσικά σχολεία όπου μπορείτε να μάθετε ισπανικά στο Μπιλμπάο:

Espanol.Pro Μπιλμπάο

Ολ Μπιλμπάο

Instituto Hemingway Μπιλμπάο