Πού πρέπει να μάθω ισπανικά στην Ισπανία;

Ποια πόλη ή περιφέρεια είναι το καλύτερο για μάθηση;

Ερώτηση: Πού πρέπει να μάθω ισπανικά στην Ισπανία;

Απάντηση: Πολλοί άνθρωποι έρχονται στην Ισπανία για να μάθουν ισπανικά. Παρόλο που οι Ισπανοί που μαθαίνετε στην Ισπανία είναι διαφορετικοί από τη Νότια Αμερικανική Ισπανία, αν μάθετε ισπανικά στην Ισπανία θα γίνετε κατανοητοί σε οποιαδήποτε ισπανόφωνη χώρα που επισκέπτεστε.

Δείτε επίσης:

Αν έρχεστε στην Ισπανία για να μάθετε ισπανικά, όσο περισσότερο ξοδεύετε στη χώρα τόσο το καλύτερο. Αν και ένα μάθημα δύο εβδομάδων θα σας δώσει μια καλύτερη γείωση από ό, τι θα μπορούσατε να πάρετε σε μήνες πηγαίνοντας σε μαθήματα βράδυ στο σπίτι, διαμονή για τρεις έως έξι μήνες είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια καλή κατανόηση της γλώσσας. Έτσι πρέπει να επιλέξετε την πόλη με σύνεση.

Top Πόλεις για να μάθουν ισπανικά στο

Οι πιο δημοφιλείς πόλεις που μαθαίνουν ισπανικά είναι η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, η Σεβίλλη, η Μάλαγα και η Σαλαμάνκα. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για τις απόψεις μου σχετικά με το αν θα πρέπει να σπουδάσετε εκεί:

Πώς να επιλέξετε πού να μάθουν ισπανικά στην Ισπανία

  1. Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να μάθετε είναι: Η περιοχή που επισκέπτεστε μιλά ισπανικά ως πρώτη γλώσσα; Υπάρχουν ορισμένες περιφέρειες όπου αυτό δεν συμβαίνει:
    • Καταλονία Οι ακριβείς αριθμοί είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά περίπου οι μισοί από όσους ζουν στη Βαρκελώνη στην Καταλονία προτιμούν να μιλούν καταλανικά πάνω από (ισπανικά) . Το ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο εκτός της πόλης.
    • Βαλένθια Μερικοί Βαλενθιανοί μιλούν τη Βαλένθια, μια διάλεκτο της Καταλανικής (αν και κάποιοι αμφισβητούν την κατάστασή της ως διάλεκτο). Υπάρχει λιγότερη μαχητική προώθηση της γλώσσας τους από ό, τι στην Καταλονία.
    • Χώρα των Βάσκων Η περιοχή που είναι γνωστή ως Χώρα των Βάσκων, η οποία περιλαμβάνει την αυτόνομη κοινότητα που ονομάζεται « Χώρα των Βάσκων » καθώς και η βόρεια Ναβάρα, μιλάει τη Βασκική, αν και σε μικρότερο βαθμό από τους Καταλανούς μιλούν καταλανικά.
    • Γαλικία Οι ντόπιοι στη Γαλικία μιλούν τη Γαλικία, η οποία είναι πιο κοντά στα πορτογαλικά από τα ισπανικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν επίσης ισπανικά, αλλά προτιμούν τη Γαλικία, ιδιαίτερα έξω από τις πόλεις. Διαβάστε περισσότερα για τις γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .
  1. Μόλις ελέγξετε το ισπανικό είναι η πρώτη γλώσσα στην περιοχή που επιλέξατε, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ποια είναι η έμφαση . Οι επισημάνσεις στην Ισπανία ποικίλλουν άγρια ​​και μερικές είναι πιο εύκολα κατανοητές από άλλες. Ποιο είναι το σημείο στην εκμάθηση ισπανικών στην Ισπανία, αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε συζητήσεις στο δρόμο για να βελτιώσετε τις ικανότητες ακρόασης; Μερικά σημεία που πρέπει να εξεταστούν:
    • Ανδαλουσία και Extremadura Πολλοί άνθρωποι μιλούν με μια δύσκολη προφορά, dropping επιστολή, ιδιαίτερα το γράμμα 's. Αυτό θα είναι καλή πρακτική για την επίσκεψη σε ορισμένα μέρη της Λατινικής Αμερικής, αλλά σημειώστε ότι δεν είναι όλες οι δύσκολες προφορές δύσκολες με τους ίδιους τρόπους!
    • Γαλικία Όχι μόνο μιλάνε μια διαφορετική γλώσσα στη Γαλικία, αλλά και η έμφαση στην καστιλιάνικη ισπανική είναι δύσκολη.
    • Οι σαφέστεροι ισπανικοί τόνοι βρίσκονται στη Μαδρίτη, τη Σαλαμάνκα, το Μπούργκος και το Βαγιαδολίδ.
  1. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι το κόστος ζωής. Ο νότος είναι ο φθηνότερος, η Χώρα των Βάσκων είναι το πιο ακριβό. Η Βαρκελώνη και η Μαδρίτη, ως οι δύο μεγαλύτερες πόλεις, τείνουν να είναι ακριβότερες από άλλες περιοχές. Οι μικρότερες πόλεις της Σαλαμάνκα και του Βαγιαδολίδ είναι φθηνές, αλλά υπάρχουν λιγότερα πράγματα σε αυτά τα μέρη.
  2. Αυτό μας φέρνει στην τελική μας ερώτηση: τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε πόλη; Η δαπάνη τριών ή έξι μηνών σε μια πόλη είναι διαφορετική από μια γρήγορη επίσκεψη. Μάλλον θα φροντίζετε λιγότερο για τα τουριστικά αξιοθέατα και περισσότερα για τον τρόπο ζωής γενικότερα. Υπάρχει μεγάλη κουλτούρα νυχτερινής ζωής; Θα έρθετε σε επαφή με άλλους αλλοδαπούς (θέλετε ακόμα και την επαφή με ξένους;). Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας. Οι τρεις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Ισπανίας για έναν αλλοδαπό είναι η Μαδρίτη, η Σεβίλλη και η Βαρκελώνη.

Συμπέρασμα: Πού πρέπει να μάθω ισπανικά στην Ισπανία;

Μαθαίνοντας ισπανικά σε μια πόλη στην Ισπανία

Πού λοιπόν σας προτείνω να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία; Λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις εκτιμήσεις, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν η Μαδρίτη . (Μακάρι να ήξερα τότε τι ξέρω τώρα - έμαθα τα ισπανικά μου στη Σεβίλλη).

Έχει μια σαφή προφορά, δεν υπάρχουν περιφερειακές γλώσσες για να ικανοποιηθούν και να κάνουν πολλά. Με τόσους πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ξένων, θα μπορούσατε εύκολα να κρύψετε από την επαφή με ανθρώπους από τη χώρα σας, όπως θα μπορούσατε να το αναζητήσετε. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι λίγο πιο ακριβό από κάποια μέρη της Ισπανίας. Αν έχετε αυστηρούς δημοσιονομικούς λόγους, η Salamanca είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ποια πόλη στην Ισπανία για να μάθετε ισπανικά στο .

Μάθηση ισπανικών σε πολλαπλές πόλεις στην Ισπανία Γιατί να μην επιλέξετε περισσότερες από μία πόλεις για να μάθετε περισσότερα. Είναι ένας καλός τρόπος να βιώσετε διαφορετικές προφορές καθώς και να δείτε περισσότερα από την Ισπανία! Οι συνδυασμοί σας είναι ατελείωτοι, αλλά θα πρότεινα τα εξής για μια διαμονή έξι έως δώδεκα εβδομάδων:

  1. Το πρώτο τρίμηνο στη Σαλαμάνκα Σαλαμάνκα είναι φτηνό, έχει καλή προφορά και υπάρχουν πολλά σχολεία. Πάρτε το κεφάλι σας κάτω και μάθετε τα βασικά εδώ πριν προχωρήσετε. Δείτε περισσότερα σε ένα σχολείο γλώσσας στη Σαλαμάνκα
  1. Μεσαίο μισό στη Μαδρίτη Η Μαδρίτη είναι η πιο ζωντανή πόλη της Ισπανίας και εξακολουθεί να έχει μεγάλη προφορά για την εκμάθηση καλών ισπανικών. Είναι λίγο πιο ακριβό από άλλες πόλεις, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα στη Σαλαμάνκα και τη Σεβίλλη για να πληρώσετε για το χρόνο σας εδώ. Διαβάστε περισσότερα σε ένα σχολείο γλώσσας στη Μαδρίτη .
  2. Το τελευταίο τρίμηνο στη Σεβίλλη Φινίρισμα στη Σεβίλλη, το οποίο έχει μια σκληρή προφορά για να πάρει το κεφάλι σας γύρω. Είναι επίσης μια συναρπαστική πόλη με πολλά να κάνουμε. Περισσότερα: γλωσσικό σχολείο στη Σεβίλλη

Αν και μπορείτε να ψωνίσετε για τα σχολεία σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις, ο ευκολότερος τρόπος να μάθετε ισπανικά σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας είναι να περάσετε από ένα σχολείο που έχει πολλά υποκαταστήματα.

Τα σχολεία Don Quijote έχουν υποκαταστήματα στη Μαδρίτη, τη Σαλαμάνκα και τη Σεβίλλη, καθώς και σε εννέα άλλες τοποθεσίες στην Ισπανία. Ο Διεθνής Οίκος έχει υποκαταστήματα στη Σεβίλλη και στη Μαδρίτη, αλλά όχι στη Σαλαμάνκα. Με το Διεθνές Σώμα, ανταλλάξτε τη Σαλαμάνκα για τη Βαλένθια.