Μάθηση Ισπανικά στην Σαλαμάνκα Ισπανία

Μάθετε πώς είναι να μάθετε ισπανικά στη Σαλαμάνκα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μάθουν ισπανικά στην Ισπανία .

Διαβάστε για ένα σχολείο γλωσσών στη Σαλαμάνκα .

Ποια γλώσσα μιλάει στη Σαλαμάνκα;

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο ανόητο όσο μπορεί να ακούγεται καθώς υπάρχουν πολλές γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .

Στη Σαλαμάνκα μιλούν ισπανικά (Καστιλλιανικά).

Η έμφαση και η διάλεκτος θα ακούσετε στη Σαλαμάνκα

Οι κάτοικοι της Σαλαμάνκα μιλούν με ένα από τα πιο ξεκάθαρα και πιο εύκολα κατανοητά. Η Σαλαμάνκα βρίσκεται στην περιοχή της Καστίλλης, από όπου προέρχεται η ισπανική Ισπανική.

Οι άνθρωποι από τη Σαλαμάνκα ισχυρίζονται ότι μιλάνε με μια κλασική, άψογη προφορά. Αυτό δεν είναι αληθινό. Αυτοί, όπως και στη Μαδρίτη, λείπουν το «d» στα άκρα των λέξεων (κάνοντας τη Μαδρίτη να μοιάζει σαν «Madrith»). Ορισμένοι από αυτούς επίσης κάνουν κάτι ιδιαίτερα περίεργο - αποδίδοντας ένα σκληρό c, όπως στη λέξη «correcto», λέγοντας ότι είναι «σωστό».

Ωστόσο, κάποιες περίεργες ιδιοσυγκρασίες, ακούγοντας τους ανθρώπους από τη Σαλαμάνκα μιλούν, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τους Ισπανούς.

Ο τρόπος ζωής στη Σαλαμάνκα

Η Σαλαμάνκα είναι μια μικρή πόλη και παρόλο που ο αρχιτέκτονας και οι ελκυστικές πλατείες είναι ενδιαφέρουσες, δεν υπάρχει τίποτα πολύ στη Σαλαμάνκα για να σας κρατήσουμε για πολλή ώρα διασκέδαση.

Η Σαλαμάνκα έχει μια ζωντανή νυχτερινή ζωή, ειδικά για μια τόσο μικρή πόλη, καθώς έχει μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό.

Δυστυχώς, αυτό οφείλεται κυρίως σε τυροκομική τεχνολογία και όχι σε αυτό που μπορείτε να συσχετίσετε με τη «φοιτητική νυχτερινή ζωή».

Η ακαδημαϊκή και γλωσσική φήμη της Σαλαμάνκα φέρνει πολλούς σπουδαστές από την αλλοδαπή (κυρίως τη Βόρεια Αμερική) στην πόλη. Τα κλαμπ hip-hop έχουν βλαστήσει για να τα καλύψουν.

Κλίμα στην Σαλαμάνκα

Η Σαλαμάνκα γίνεται πολύ ζεστή το καλοκαίρι και εξαιρετικά κρύο το χειμώνα.

Είναι μια από τις πιο ξηρές περιοχές της Ισπανίας.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στην Ισπανία

Γλωσσικά σχολεία όπου μπορείτε να μάθετε ισπανικά στη Σαλαμάνκα

Το γεγονός ότι η Σαλαμάνκα έχει ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι η ισπανική Salamanca είναι η καλύτερη στην Ισπανία, σημαίνει ότι υπάρχει υπερβολικά υψηλός αριθμός σχολών γλώσσας στη Σαλαμάνκα.

Αυτό είναι κακό. Πολλά σχολεία σημαίνουν πολύ λίγους μαθητές για να γυρίσουν. Ένας Ιάπωνας φίλος μου μάθει ισπανικά σε μια τάξη που αποτελείται από 50% φοιτητές της Ασίας και 50% Βραζιλιάνοι. Οι Ασιάτες τυπικά μαθαίνουν πιο αργά από τον μέσο ευρωπαϊκό, καθώς οι γλώσσες τους είναι τόσο διαφορετικές από τις ισπανικές, ενώ οι Βραζιλιάνοι βρίσκουν ιδιαίτερα εύκολη τη μετάβαση από τα πορτογαλικά στα ισπανικά. Αλλά δεν υπήρχαν αρκετοί φοιτητές στο σχολείο για να δικαιολογήσουν τη διάσπαση της τάξης σε δύο.

Γλωσσικό σχολείο Don Quijote στη Σαλαμάνκα

Estudio Ισπανία Σαλαμάνκα

Πανεπιστήμιο της Ισπανίας Σαλαμάνκα

Isla Salamanca

Γλώσσα Cactus Salamanca

Enforex Salamanca

Lingua Σχολεία Σαλαμάνκα

Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα (UPSA)

Lingua Σαλαμάνκα

Τία Τούλα