Σχεδιάζοντας τις διακοπές σας στο Oahu

Ένας οδηγός για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στο Oahu, το χώρο συγκέντρωσης της Χαβάης

Το Oahu είναι το τρίτο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο από τα νησιά της Χαβάης και το νησί όπου οι περισσότεροι επισκέπτονται ειδικά για τις πρώτες διακοπές τους στη Χαβάη. Για τους λόγους αυτούς, το ψευδώνυμο του Οχάου είναι ο "τόπος συγκέντρωσης".

Το νησί Oahu περιλαμβάνει την κομητεία της Χονολουλού. Το όλο νησί διοικείται από τον δήμαρχο της Χονολουλού και από τεχνική άποψη όλο το νησί είναι η Χονολουλού.

Γνωρίστε το νησί του Oahu

Πριν επισκεφθείτε το Oahu, είναι χρήσιμο να μάθετε περισσότερα για το νησί και για τους ανθρώπους που ζουν εκεί.

Θα επισκεφτείτε το πιο πολιτιστικά και εθνοτικά διαφορετικό μέρος στις ΗΠΑ.

Γνωρίστε τους ανθρώπους και τη γλώσσα του Oahu και της Χαβάης

Είναι επίσης πολύ χρήσιμο να μάθετε λίγο για τους ανθρώπους και τη γλώσσα της Χαβάης. Και οι δύο είναι πολύ διαφορετικές από ό, τι συνηθίζετε στην ηπειρωτική χώρα.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας

Ενώ είστε ακόμα στο σπίτι σας, μπορείτε να κάνετε πολλά για να κάνετε το ταξίδι σας επιτυχημένο. Ο προσεκτικός σχεδιασμός μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, αλλά και επιδείνωση μόλις φτάσετε στη Χαβάη.

Επιλέγοντας πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στο Oahu

Τώρα που έχετε κάνει κράτηση για το αεροπορικό σας εισιτήριο, επιλέξατε το ξενοδοχείο ή το θέρετρο σας και έχετε κανονίσει για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε κάποια πράγματα να κάνετε και να δείτε.

Οι αγαπημένες μου εκδρομές Oahu Paid Tours

Τώρα που έχετε μια γενική ιδέα για το τι είδους πράγματα υπάρχουν για να δείτε και να κάνετε, εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μου ειδικές περιηγήσεις που μπορείτε να πάρετε.

Μην χάσετε αυτά τα αξιοθέατα στο Oahu

Υπάρχουν πολλά μέρη στο Oahu που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε. Αν έχετε μόνο χρόνο να κάνετε μερικά πράγματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισκεφτεί αυτά τα μέρη.

Η Waikiki είναι παράδεισος αγοραστού

Η Waikiki είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε και προσφέρει διάσημους λιανοπωλητές όπως η Tiffany & Co., η Chanel, η Gucci και η Yves Saint Laurent, καθώς και τα πιο απλά καταστήματα, όπως τα ολοένα και σήμερα καταστήματα ABC και ο παγκοσμίως γνωστός Διεθνής Χώρος Αγοράς. Το Royal Hawaiian Center έχει υποβληθεί σε μια μεγάλη ανακαίνιση και περιλαμβάνει 150 καταστήματα και εστιατόρια σε τέσσερα επίπεδα.

Προβολή κάποιων φωτογραφιών

Ελπίζω ότι ήμουν σε θέση να σας βοηθήσω να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας στο Oahu. Πριν πάτε, τραβήξτε λίγα λεπτά για να δείτε μερικές από τις πολλές φωτογραφίες μας από το νησί Oahu, το χώρο συγκέντρωσης της Χαβάης.