Μάθετε τα πάντα σχετικά με τις οδηγίες ασφαλείας για το μπέιζμπολ Cactus League

Τι μπορείτε και δεν μπορείτε να φέρετε σε ένα Παιχνίδι Ανοιξιάτικης Εκπαίδευσης

Η στενή ασφάλεια φαίνεται να αποτελεί μέρος της ζωής μας τώρα, και έτσι συμβαίνει με το baseball της Spring Training , τόσο στη Φλόριντα όσο και στην Αριζόνα. Το Major League Baseball έχει θεσπίσει διαδικασίες ασφαλείας σε παιχνίδια Cactus League και Grapefruit League.

Οι παρακάτω οδηγίες ασφαλείας έχουν τεθεί σε εφαρμογή από πολλά γήπεδα Major League, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις στις οδηγίες για τα γήπεδα του Phoenix .

Μπορείτε επίσης να περιμένετε παρόμοιες διαδικασίες ασφαλείας να ισχύουν για τα παιχνίδια του baseball του Arizona Fall League τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, εάν έχετε υπόψη σας κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας για να πιάσετε ένα παιχνίδι Ανοιξιάτικης Εκπαίδευσης, δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα στην πύλη. Οι πύλες για τα παιχνίδια Cactus League είναι συνήθως ανοικτές περίπου δύο ώρες πριν από το παιχνίδι, ώστε να έχουν αρκετό χρόνο για την προβολή ασφαλείας πριν το παιχνίδι.

Εντολές απαγορευμένων στοιχείων και οδηγίες ασφαλείας

Όταν περνάτε από την ασφάλεια σε οποιοδήποτε από τα στάδια της Cactus League της Αριζόνα θα απαιτήσετε να ακολουθήσετε ορισμένους βασικούς κανόνες που εκδίδονται από την οργάνωση Major League Baseball. Ενώ πολλά αντικείμενα απαγορεύονται σε όλη τη διαδρομή όπως τα όπλα και τα δοχεία από γυαλί, ορισμένα στάδια προσφέρουν ειδικές εξαιρέσεις για πράγματα όπως ξαπλώστρες, ενώ άλλα απαγορεύουν ακόμα περισσότερα αντικείμενα.

Όλοι οι σάκοι θα επιθεωρηθούν πριν τους επιτραπεί στο γήπεδο. Για τα περισσότερα MLB ballparks, τα ακόλουθα στοιχεία δεν επιτρέπεται να οδηγηθούν στο πάρκο:

Ορισμένα γήπεδα δεν επιτρέπουν επίσης καρέκλες γκαζόν οποιουδήποτε ύψους, ακόμη και με εισιτήρια berm. Επιπλέον, όλα τα φρούτα πρέπει να τεμαχιστούν πριν από την είσοδο στο πάρκο και πλαστικά, σφραγισμένα στο εργοστάσιο φιάλες νερού που δεν υπερβαίνουν το ένα λίτρο επιτρέπονται.

Τι πρέπει να φέρετε στο Ballpark

Ενώ ορισμένα στοιχεία δεν επιτρέπονται, τα περισσότερα πράγματα που μπορούν να χωρέσουν σε μια μικρή τσάντα μπορούν να φτάσουν στο πάρκο και δεν θα θελήσετε να ξεχάσετε τα βασικά σας αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Άνοιξη της Αριζόνα φέτος. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι θα φτάσετε στο γήπεδο γρηγορότερα και με λιγότερα προβλήματα εάν φέρετε όσο το δυνατόν λιγότερα.

Ένα smartphone με φωτογραφική μηχανή, χρήματα, ένα μικρό μπουκάλι νερό που δεν έχει κολλήσει, αντηλιακό, ένα καπελάκι μπέιζμπολ, ένα γάντι για να πιάσει σφαίρες και ένα στυλό autograph είναι όλοι που οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται να απολαύσουν ένα παιχνίδι. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να φέρετε μερικά ελαφριά σνακ και τις δημιουργικές ανέσεις για να εξασφαλίσετε ότι έχετε μια μεγάλη μέρα στο πάρκο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα χρονοδιαγράμματα των ομάδων, τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και τους χάρτες και τις οδηγίες πριν επισκεφθείτε και μην συσκευάζετε τίποτα στην απαγορευμένη λίστα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα μεγάλο μπέιζμπολ πριν από τη σεζόν.