Πώς να κάνετε κρατήσεις για το Winterlicious

Δοκιμάστε το Winterlicious στο Τορόντο

Το Τορόντο είναι μια πόλη τροφίμων , γεμάτη με εστιατόρια όλων των ειδών, που σερβίρουν κουζίνες από όλο τον κόσμο. Και ένας από τους καλύτερους τρόπους να δοκιμάσετε μερικές από τις εκλεκτικές σκηνές φαγητού του Τορόντο έχει να προσφέρει, είναι να ελέγξετε έξω Winterlicious. Κάθε καλοκαίρι, πάνω από 200 εστιατόρια με καλό φαγητό στο Τορόντο προσφέρουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με καθορισμένη τιμή (σταθερή τιμή) ως μέρος του Winterlicious, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ειδικές γαστρονομικές εκδηλώσεις, μαθήματα μαγειρικής και διαδηλώσεις, δείπνο, γευσιγνωσίες και ζευγάρια, - οπότε υπάρχει μεγάλη διασκέδαση για φαγητό, ανεξάρτητα από το είδος της γαστρονομικής εμπειρίας που ψάχνετε.

Αν θέλετε στην προώθηση Winterlicious Prix-Fixe, οι κρατήσεις συνιστώνται ιδιαίτερα και είναι εύκολο να γίνουν.

Κάθε χρόνο, το Winterlicious θα κυκλοφορήσει μέσα και γύρω από τα τέλη Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου για δύο εβδομάδες. Ελέγξτε την ιστοσελίδα πλησιέστερα στην ημερομηνία για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε μπορείτε να κάνετε κράτηση και να μάθετε για όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην ετήσια εκδήλωση και να ρίξετε μια ματιά στα μενού τους. Αν ψάχνετε για μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο Winterlicious, ανατρέξτε στις παρακάτω συμβουλές και οδηγίες.

Επιλέξτε τους συντρόφους σας
Η τεράστια ποικιλία της κουζίνας που διατίθεται κατά τη διάρκεια του Winterlicious είναι υπέροχη, αλλά σημαίνει επίσης ότι υπάρχει αρκετός χώρος για διαφωνίες όσον αφορά τους περιορισμούς της διατροφής, την προτίμηση στην κουζίνα και πολλά άλλα. Θα πρέπει να αποφασίσετε νωρίς ποιος θέλετε να Winterlicious με, έτσι έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε ένα εστιατόριο (ή εστιατόρια) που θα ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τα ενδιαφέροντα του κόμματος σας.

Αποφασίστε για μια μέρα και ώρα για να δειπνήσετε
Το Winterlicious τρέχει από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου για δύο εβδομάδες εκδηλώσεων και γευμάτων (ημερομηνίες για το 2019 TBD για τώρα).

Επιλέξτε το Fix Prix
Υπάρχουν τρεις κατηγορίες τιμών για μενού μεσημεριανού γεύματος και δείπνου. Αυτά μπορούν να αλλάξουν από έτος σε έτος, οπότε ελέγξτε τον ιστότοπο για να είστε σίγουροι πιο κοντά στην ημερομηνία.

Μεσημεριανό $ 18, $ 23 ή $ 28
Δείπνο $ 28, $ 38 ή $ 48

Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν γενικά ένα μπουκάλι, ένα παγωτό και ένα επιδόρπιο, αλλά δεν περιλαμβάνουν ποτά, φόρους ή συμβουλές. Να είστε προειδοποιημένοι - πολλά εστιατόρια θα συμπεριλαμβάνουν την άκρη ως χρέωση δωρεάν στο λογαριασμό σας και το ποσοστό που υπολογίζουν θα ποικίλλει. Ίσως θελήσετε να ρωτήσετε το εστιατόριο για την πολιτική δωρεών όταν καλείτε.

Επιλέξτε το εστιατόριό σας

Τώρα που γνωρίζετε πόσα εσείς και οι σύντροφοί σας για φαγητό σχεδιάζετε να ξοδέψετε, μπορείτε όλοι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του City of Toronto, όπου τα μενού των Winterlicious Prix Fixe δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Υπάρχουν χρήσιμα εικονίδια στον ιστότοπο για να σας ενημερώσουμε ποια εστιατόρια διαθέτουν επιλογές για χορτοφάγους, οι οποίες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τοπικά ή εποχικά συστατικά και τα οποία είναι προσβάσιμα από αναπηρικά καροτσάκια. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να επιλέξετε δύο ή τρεις επιλογές ανά μάθημα, έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές. Πολλά εστιατόρια που δεν είναι αυστηρά χορτοφαγικά, θα έχουν συχνά επιλογές χωρίς κρέας ή ακόμη και vegan.

Κάντε την κλήση ή κάντε κράτηση στο διαδίκτυο

Καλέστε απευθείας το εστιατόριο που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας τον αριθμό που παρέχεται με το μενού στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε συγκεκριμένα ότι θέλετε να κάνετε μια "κράτηση Winterlicious" , και μην ξεχάσετε να ελέγξετε διπλά τυχόν λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την ομάδα σας, όπως η πολιτική για τις δωρεές ή οι πληροφορίες για τις αλλεργίες.

Πολλά εστιατόρια προσφέρουν επίσης την ευκαιρία να κάνουν τις κρατήσεις σας online.

Εμφάνιση επάνω (ή κλήση αν δεν μπορείτε να το κάνετε)

Αν δεν μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας, θα πρέπει να ακυρώσετε τουλάχιστον 48 ώρες προειδοποίηση. Το Winterlicious είναι ένα δημοφιλές γεγονός και αν δεν μπορείτε να το κάνετε, αφήστε το εστιατόριο να γνωρίζει ώστε να μπορούν να ελευθερώσουν το σημείο αυτό για άλλα γεύματα.

Απολαμβάνω!

Δύο συμβουλές για την απόλαυση του Winterlicious

  1. Δημιουργήστε ένα "μικρό κατάλογο" εστιατορίου. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ο πρώτος που καλείτε δεν είναι σε θέση να σας δώσει το χρόνο που θέλετε ή να ικανοποιήσετε άλλες ανάγκες, δεν θα αισθανθείτε πιεσμένοι να κάνετε μια κράτηση που δεν είστε ικανοποιημένοι.
  2. Αφού κάνετε την κράτηση, εκτυπώστε το online μενού και φέρετε μαζί σας ή είστε έτοιμοι για πρόσβαση στην ιστοσελίδα του τηλεφώνου σας. Μερικές φορές τα ηλεκτρονικά μενού έχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές σας από τα έντυπα μενού του εστιατορίου.

Ο, τι χρειάζεσαι: