Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αριζόνα στο Φοίνιξ

Είναι ώρα να δούμε τα καυτά νέα αυτοκίνητα για το επόμενο έτος και πέρα

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Αριζόνα παράγεται από την Motor Trend Auto Shows, Inc., που ιδρύθηκε το 1984. Παράγουν περισσότερα από 20 διεθνή shows αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Διεθνές Auto Show της Αριζόνα στο Downtown Phoenix, θα μπορείτε να δείτε εκατοντάδες από τα νεότερα αυτοκίνητα, φορτηγά, minivans και αθλητικά οχήματα που θα εισαχθούν από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων κατά το προσεχές έτος. Όχι μόνο μπορείτε να τους δείτε, αλλά μπορείτε να οδηγήσετε πολλά από αυτά!

Σχεδόν 100 νέα οχήματα θα εμφανιστούν από τους κατασκευαστές, όπως οι Chevrolet, Chrysler, Dodge, Fiat, Ford, Jeep, Kia, Lincoln, Mazda, Ram, Scion, Subaru και Toyota.

Πότε είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Αριζόνα;

Αυτή η παράσταση πραγματοποιείται παραδοσιακά στο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Τι θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε τις διακοπές σας!

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο περιοδικό Motor Trend , με την ευγενική προσφορά της Ένωσης Συνεργατών Αυτοκινήτων Valley.

Το 2016, το Iron Man® προγραμματίζεται να κάνει εμφανίσεις μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ. την Κυριακή. Το Ant-Man® έχει προγραμματιστεί να κάνει εμφανίσεις μεταξύ 2:30 μ.μ. και 5 μ.μ. την Κυριακή. Οι συμμετέχοντες δεν είναι εγγυημένοι να βλέπουν χαρακτήρες κατά τη διάρκεια των διαφημιζόμενων ωρών.

Νέο το 2016: Δημοσιεύστε τις φωτογραφίες που τραβήξατε στο φεστιβάλ στο Facebook, το Instagram και / ή στο Twitter χρησιμοποιώντας #AZAutoShow. Κάθε μέρα της παράστασης, ένας νικητής θα επιλεγεί τυχαία για να λάβει μια δωροκάρτα αξίας $ 100.

Που είναι?

Το Διεθνές Auto Show της Αριζόνα θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Φοίνιξ στο Συνεδριακό Κέντρο Phoenix (παλαιότερα γνωστό ως Phoenix Civic Plaza).

Εδώ είναι ένας χάρτης και οδηγίες για το Phoenix Convention Center, καθώς και πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στο Valley Metro Rail.

Προσοχή: Οι χώροι στάθμευσης στο Phoenix ΔΕΝ είναι δωρεάν τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Πρέπει να πληρώσετε για να σταθμεύσετε σε ένα μέτρο από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. κάθε μέρα. Ορισμένοι μετρητές είναι μετρητές κερμάτων και μερικοί αποδέχονται πιστωτικές κάρτες. Αν ψάχνετε για ένα μετρητή, φέρτε πολλά τετράγωνα!

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια;

Τα εισιτήρια διατίθενται στο γραφείο του συνεδριακού κέντρου τις ημέρες της επίδειξης. Μπορείτε επίσης να παραλείψετε τις γραμμές και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας από το Ticketmaster, αλλά εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες εκπτώσεις, όπως η τιμολόγηση των στρατιωτικών, των ηλικιωμένων ή των παιδιών, θα πρέπει να αγοράσετε εκείνους στο παράθυρο της επίδειξης.

Διατίθενται εκπτώσεις;

Την Κυριακή, τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισάγονται δωρεάν όταν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.

Δέκα συμβουλές για συμμετοχή στο Auto Show

  1. Πριν πάτε, ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα για να δείτε εάν υπάρχει κουπόνι.
  2. Πηγαίνοντας στο κέντρο του Φοίνιξ με το αυτοκίνητο σημαίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει να σταθμεύσετε σε αμοιβή. Ο χώρος στάθμευσης διαφέρει από περίπου $ 7 έως $ 25, ανάλογα με το τι συμβαίνει στο κέντρο της πόλης και πόσο κοντά θέλετε να είστε. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να φτάσετε στο Συνεδριακό Κέντρο Phoenix μέσω του Valley Metro Rail
  1. Φορέστε άνετα υποδήματα για περπάτημα. υπάρχει πολύ έδαφος για να καλύψετε στο Συνεδριακό Κέντρο!
  2. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, αλλά δεν υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά. Μερικές φορές υπάρχουν επισκέψεις χαρακτήρων την Κυριακή.
  3. Αυτή δεν είναι η τυπική σας εμπορική έκθεση. Υπάρχουν πολύ λίγοι θάλαμοι πωλητών εδώ. Πολλά νέα οχήματα μοντέλου.
  4. Επειδή δεν υπάρχουν πολλοί πωλητές εδώ, μην περιμένετε να πάτε σπίτι με μια τσάντα γεμάτη φτηνές στυλό και αναμνηστικά. Αυτό δεν είναι αυτό το είδος της παράστασης. Μπορείτε να παραλάβετε φυλλάδια για οχήματα που σας ενδιαφέρουν.
  5. Παρόλο που υπάρχουν μερικά εξαπατημένα και ειδικά αυτοκίνητα, αυτό δεν είναι ένα κλασικό show αυτοκινήτου. Το επίκεντρο είναι τα νέα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων.
  6. Υπάρχουν σνακ μπαρ και καφετέριες σε διάφορα σημεία του συνεδριακού κέντρου Phoenix. Δοκιμάστε το γήπεδο τροφίμων ή το Starbucks.
  7. Αυτή είναι μια μεγάλη επίδειξη για να παρακολουθήσετε εάν σκέφτεστε σοβαρά την αγορά ενός οχήματος. Εξετάζετε όλα αυτά, ελέγχετε όλες τις πληροφορίες αυτοκόλλητων ετικετών και τις τιμές αυτοκόλλητων ετικετών και λαμβάνετε τις σημειώσεις που θέλετε, όλες χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με έναν πωλητή.
  1. Παρόλο που δεν μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε ένα όχημα στην επίδειξη, υπάρχουν συνήθως εκπρόσωποι των εταιρειών αυτοκινήτων στο χέρι για να απαντήσουν τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Μπορούν επίσης να σας πουν όπου μπορείτε να βρείτε μια αντιπροσωπεία κοντά σας.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτων της Αριζόνα online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.