Διασκέδαση για παιδιά στο St. Louis: West County Mall Play Area

Τα ψώνια μπορεί να είναι η μεγάλη κλήρωση για τους περισσότερους επισκέπτες στο West County Mall στο Σεντ Λούις, αλλά οι γονείς των μικρών παιδιών θα θέλουν να ελέγξουν την εσωτερική περιοχή παιχνιδιού του εμπορικού κέντρου. Προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να τρέξουν και να διασκεδάσουν, ενώ η μαμά ή ο μπαμπάς παίρνουν ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα.

Τοποθεσία & Ώρες

Η περιοχή παιχνιδιού βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο του εμπορικού κέντρου ακριβώς έξω από το JC Penney. Είναι ανοιχτό κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου. Η περιοχή παιχνιδιού είναι κλειστή για σύντομες περιόδους περίπου δύο φορές την ημέρα για καθαρισμό.

Ως γονέας, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι το εμπορικό κέντρο προσπαθεί τουλάχιστον να κρατήσει τον εξοπλισμό από το να γίνει πολύ βρώμικο.

Μέγεθος & Εξοπλισμός

Λάβετε υπόψη ότι η περιοχή παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί για μικρά παιδιά και για προ-σχολές (τα οποία είναι μικρότερα από 42 ίντσες) και ο εξοπλισμός είναι προσανατολισμένος προς αυτά. Το πάτωμα και όλα τα παιχνίδια είναι καουτσούκ για να βοηθήσουν στην πρόληψη των τραυματισμών όταν κάποιος πέσει. Υπάρχει μια σήραγγα για να σέρνεται μέσα, μια μικρή γέφυρα για να πάει πέρα, τα ζώα να ανεβαίνουν και τα αυτοκίνητα για να οδηγούν. Η περιοχή περιβάλλεται επίσης από παγκάκια όπου οι γονείς μπορούν να καθίσουν και να δουν εύκολα τα παιδιά τους.

Κοντινά Καταστήματα & Υπηρεσίες

Η περιοχή παιχνιδιού είναι κοντά σε άλλα τμήματα του εμπορικού κέντρου. Υπάρχει ένα οικογενειακό δωμάτιο ακριβώς κάτω από την αίθουσα με μεταβαλλόμενα τραπέζια, θηλάζουσες αίθουσες και παιδική γλάστρα και νιπτήρα. Gymboree, Προορισμός Μητρότητα και Εικόνα Οι άνθρωποι είναι μόνο μερικές πόρτες κάτω και Starbucks είναι ακριβώς δίπλα για εκείνες τις στιγμές που η μαμά ή ο μπαμπάς χρειάζονται μια ώθηση της καφεΐνης ή ένα γλυκό σνακ.

Για ένα μεγαλύτερο γεύμα, το γήπεδο φαγητού (και το αγαπημένο παιδί Chick-Fil-A) βρίσκεται ακριβώς πάνω από την περιοχή παιχνιδιού στο δεύτερο επίπεδο.

Πότε να πάτε

Όπως θα περίμενε κανείς, η περιοχή παιχνιδιού μπορεί να γεμίσει πραγματικά τα σαββατοκύριακα και κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι καλύτεροι χρόνοι που πρέπει να περάσετε είναι καθημερινές, όταν το εμπορικό κέντρο ανοίγει για πρώτη φορά και νωρίς το απόγευμα πριν το σχολείο είναι έξω.

Για άλλες επιλογές διασκέδασης εσωτερικών παιχνιδιών για μικρά παιδιά, δοκιμάστε το Discovery Room στο Science Center του St. Louis ή το Little Magic στο Magic House .