Το West County Centre προσφέρει ποιοτικά καταστήματα σε περιβάλλον φιλικό προς την οικογένεια

West County Centre είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα στο Σαιντ Λούις λόγω της κεντρικής του θέσης και ενός μεγάλου αριθμού ποιοτικών καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα δύο καταστήματα Nordstrom στην περιοχή St. Louis. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από casual τραπεζαρία και καθιστούν εστιατόρια και μια περιοχή παιχνιδιού για τα παιδιά .

Τοποθεσία & Οδηγίες

Το West County Centre βρίσκεται στη διασταύρωση του Interstate 270 και του Manchester Road στο Des Peres.

Είναι εύκολο να φτάσετε σε όλους τους μεγάλους δρόμους συμπεριλαμβανομένης της Highway 40 (I-64) και των Interstates 70 και 44.

Καταστήματα αγορών και αγκύρων

Το West County Centre διαθέτει αρκετά μεγάλα καταστήματα αγκυροβόλησης, όπως τα Macy's, JC Penney και τα Sporting Goods του Dick. Είναι επίσης το σπίτι σε ένα από τα δύο καταστήματα της Nordstrom στην περιοχή. Η Nordstrom προσελκύει αγοραστές από όλη την περιοχή που αναζητούν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τους πιο καυτούς σχεδιαστές όπως η Donna Karan, η Dolce & Gabbana και ο Jimmy Choo.

Το West County Centre διαθέτει επίσης πολλά μικρότερα καταστήματα που προτιμούν αγοραστές του εμπορικού καταστήματος όπως το Sephora, το Abercrombie & Fitch, το Aeropostale, το Gap και το Gymboree. Τα καταστήματα εξυπηρετούν αγοραστές όλων των μορφών και προϋπολογισμών. Αν ψάχνετε για μια καλή συμφωνία, ελέγξτε τις πωλήσεις και τα κουπόνια στην ιστοσελίδα του West County Centre προτού επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο.

Εστιατόρια

Το West County Centre διαθέτει πολλές επιλογές για ένα καθάρισμα γεύμα. Υπάρχουν τα Steaks και τα θαλασσινά του J. Gilbert, το McCormick και το Schmick's και το Nordstrom Bistro.

Όλα προσφέρουν μια άνετη εμπειρία εστιατορίου μετά από μια κουραστική μέρα ψώνια. Για ένα γρήγορο γεύμα με τα παιδιά δοκιμάστε το Chick-Fil-A, το Panda Express, το μετρό ή άλλους υπαλλήλους του εμπορικού κέντρου στο Food Court.

Για τα παιδιά

West County Centre είναι ένα καλό μέρος για να ψωνίσετε αν έχετε μικρά παιδιά. Υπάρχει μια περιοχή παιχνιδιού λίγο έξω από το JC Penney με μαλακά, ελαστικά παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας για να ανεβαίνουν ξανά και ξανά.

Καθαρίζουν ακόμη και την περιοχή παιχνιδιού κάθε μέρα. Και υπάρχει ένα οικογενειακό δωμάτιο με μεταβαλλόμενα τραπέζια, ιδιωτικές αίθουσες για νοσηλεία, ένα θερμοσίφωνα, φούρνο μικροκυμάτων και τηλεόραση για να διασκεδάζουν τους κουρασμένους νέους αγοραστές.

Περισσότερες Αγορές στο Σαιντ Λούις

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για το πού να ψωνίσετε στο St. Louis; Δείτε αυτά τα άρθρα στο St. Louis Outlet Mall στο Hazelwood και στο Where to Shop για το Delmar Loop.